עבור לתוכן

דירה עם שותפים בתל אביב

Featured Replies

פורסם

היה לי ולשותפה הפוטנציאלית דילמה, יש דירה ממש יפה וחדשה עם חניון ומתאימה בול ברחוב י.ל פרץ 38, זה מאוד קרוב לאלנבי ורוטשילד שזה מעולה, מצד שני זה גם קרוב לתחנה מרכזית באותה מידה כמעט. הבחורה התקשרה ואמרה שבעל הדירה ממש ניסה לשכנע אותה שזה קרוב לתחנה מרכזית ושאם היא לא תשאל אותי קודם אין מה לדבר, אמר שאנשים באו לראות וברחו שראו שזה ככה קרוב.

מצד שני אם זה קרוב אז גם רוטשילד בכבודו ובעצמו גם קרוב...

יש למישהו דיעה לגביי המיקום הזה? נסעתי שמה יום אחד בלילה כי ראיתי שמה איזה דירה פעם והתעניינתי לגביי איך המקום בלילה, היה אולי איזה 2 סודנים ברחוב, לא משהו נוראי, היה נראה לי מהאוטו רחוב צר ושקט בלי בעיות מיוחדות.

זה שזה קרוב לתחנה המרכזית זה טוב כאילו? חחח

לדעתי זה מיקום קצת בעייתי. 2 - 3 בלוקים דרומה מדי. זה כבר בתוך ד' ת"א.

האיזור לא הכי נעים ולא הכי סימפטי. עד כמה זה יצור "בעיות"? כנראה שלא הרבה. זה לא מיקום נוראי, אבל זה לא הכי נעים לגור באיזור כזה. לפחות לחלק מהאנשים.

• תגובות 109
  • צפיות 29.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה בתוך סודנלנד. לא אזור נעים במיוחד. אם הדירה משופצת מהיסוד אולי משתלם. אולי.

פורסם
  • מחבר

בנתיים מהבחורה ההיא לא שמעתי הרבה, לא רצינית כנראה (גם אני לא כזה רציני כנראה)

בכל מקרה גיליתי את האופציה לחפש דירות ביד2 על מפה, חוסך בדיקה בכל מודעה אם האיזור מעניין אותי. אני רואה שהדירות חדר-2 בראשון נשארות הרבה זמן ושבתל אביב בתקציב שלי אני יכול להמשיך לחלום על משהו נורמלי.

בתל אביב בשביל דירה נורמלית (40 מטר + חניה) כנראה צריך 4000 שקל בחודש לפחות, או מזל.

בנתיים בצבא יש התפתחויות ויש סיכוי קל שאולי בסוף אני כן ישתחרר ב28.5. בנתיים אני אחכה את השבועיים וחצי האלה, אם אני ישאר אני כנראה אשכור דירה בראשון, אם לא אז אני אמצא עבודה ואז ישכור דירה נורמלית יחסית במעגלים שרחוקים יותר ממרכז תל אביב (צפון ת"א, מערב רמתגן\גבעתיים, איזורים מסודרים בדרום תל אביב) באיזה איזור שיהיה קרוב לעבודה שאני אמצא ושיהיה יחסית קרוב לדברים ולא שכונת מגורים עייפה. (בהנחה שהעבודה שאני אמצא תהיה בתל אביב, כמו רוב העבודות בתחום הזה)

אז תודה בנתיים

פורסם

^ מה עם הדירת סטודיו שהצעתי לך ?

פורסם
  • מחבר

קצת יקר לי, זה בתל אביב?

מעל ה2800 שקל שהקצבתי אני יעלה רק אם\מתי ש אני אשתחרר מהקבע וימצא עבודה נורמלית עם משכורת קצת יותר גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים