עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crucial m500 240gb vs Samsung 840 evo

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לחפש השוואות ולא מצאתי

איזה מהם עדיף?

ואם הסמסונג עדיף אז הוא שווה גם כמעט 150 שקל יותר?

תודה לעוזרים!

פורסם

סמסונג מהיר יותר, ונותן לך 10GB יותר.

ממליץ בחום.

פורסם

m500 mlc

840 evo tlc

בתאוריה mlc אמור להחזיק יותר למרות שצריך לכתוב ברמה מטורפת על תתפוס אותי, כ60 גיגה ביום למשך 6 שנים....

פורסם

יש לי את שניהם , עשיתי ביניהם השוואה מסויימת , עוד לא גמור לכן לא פרסמתי .

לאיזה צ'יפסט אתה מתכוון לחבר אותו ?

פורסם
  • מחבר

H87-3hd

תודה

פורסם

לגבי השוואתי , במבחן של ה 550 יש נתונים של ה 840 ושל ה 500 .

http://www.anandtech.com/show/7864/crucial-m550-review-128gb-256gb-512gb-and-1tb-models-tested

ה 840 לוקח באופן ברור. עוד מעט אסיים את השלב האחרון במבחן האישי שלי ואנסה להראות מה המשמעות בתכלס.

כדאי לציין של840 יש גם חבילת תוכנה מוצלחת

פורסם
m500 mlc

840 evo tlc

בתאוריה mlc אמור להחזיק יותר למרות שצריך לכתוב ברמה מטורפת על תתפוס אותי, כ60 גיגה ביום למשך 6 שנים....

זניח, וסמסונג נותנים לכונן הזה אחריות, ובוחרים שבבי TLC מהאיכות הגבוהה ביותר שלהם (הם בין החברות היחידות שמייצרות לעצמן את שבבי ה-NAND, ביחד עם מיקרון, טושיבה, אינטל וסאנדיסק)

בנוסף, סמסונג מייצרת את הבקר עצמו ואת הקושחה בשבילו, לניצול מקסימלי ושרידות מקסימלית של שבבי הפלאש.

הכונן הזה ייתן בראש לאורך כל תקופת החיים שלו.

נערך על-ידי Ymac

פורסם

המבחן שעשיתי כנראה לא ממש עוזר לך אבל מאוד עוזר לי ;) .

זה שה 840 יותר מהיר במבחנים זה נחמד ויפה אך כאמור קשה לדעת מה זה אומר מבחינת שימוש יומיומי .

זה לא הדבר הכי מדויק שיש אבל ביצעתי השוואה להתקנת עדכונים לאחר התקנה מערכת הפעלה נקייה . לטעמי זה נותן תמונה של עבודה משרדית כללית מאחר ומדובר בפתיחת קבצים מכווצים , הטמעת קבצים בתיקיות המערכת וביצוע שינויים ברגיסטרי וכו' .

ביצעתי התקנה, היו יותר מידיי משתנים פה אז הזמנים לא רלוונטיים , התקנתי חבילת דרייברים קבועה , הורדתי עדכונים והתקנתי .

הזמן הנמדד הוא מרגע סיום ההורדה עד לסיום ההתקנה , מדuבר בכ170~ עדכונים.

לצערי הבדיקה האחרונה בחלק השני לא מדויקת מאחר והיא התבצעה היום לאחר שנוספו עדכונים בעוד כל השאר בוצעו לפני כשבוע וחצי

.

I7-920 –x58-6gb – ich10r(sata2-3Gbps)/asmedia 1061(sata3-6Gbps) :

Ich10r + m500 – 81mins

As1061+m500 – 69 mins

Ich10r+ 840evo – 49 mins

As1061+ 840evo 63 mins

מבחינתי זה מה שחשוב כי אני הולך להשמיש את המחשב הנ"ל . מן הסתם אשים בו את ה 840 מחובר ישירות ללוח , ללא כרטיס ההרחבה ( asmedia 1061 )

**אין טעם להשוות בין הבדיקות הנ"ל לבדיקות הבאות מאחר והמחשבים שונים מידיי**

על הדרך ביצעתי עוד 3 בדיקות על i5-3570-q75-8gb(sata3-6Gbps) כאשר השלישית הינה הלא מדויקת:

Q75+ m500 -50mins

As1061 on i5-3570 + m500 – 60mins

Q75+840evo -50mins .

כאמור, בבדיקה של ה 840 על ה q75 נוספו עדכונים חדשים ז"א שאם לקח לו בדיוק אותו הזמן אז הוא יותר מהיר, אני פשוט לא יודע בכמה.

אני מניח שאני צריך לפרסם את המבחן בלי קשר לשאלה שלך , למי שיש מחשב ישן עם sata2-3gbs

הבדל הביצועים שווה את הפרש המחיר .

פורסם

מבחינת אמינות שמירת נתונים, עבודה תקינה ואורך חיים מה יותר עדיף כדי לחסוך ולקבל תמורה טובה?

» 840 EVO

» M500

פורסם

שני הכוננים הם בעלי התכונות שציינת לעיל. הבחירה היא נטו תוספת מחיר מול ביצועים, הכוננים היום כבר יותר אמינים מפעם

פורסם

עוד אי אפשר לדעת, לא עברו מספיק שנים של שימוש בssd ויש כבר דור רביעי של בקרים, נערכו מבדקי כתיבה (מה שגורם לבלאי של הכונן) והגיעו לכתיבה של 600TB והכוננים עדין שורדים

http://techreport.com/review/24841/introducing-the-ssd-endurance-experiment

מה שאי אפשר לעשות זה להקדים את הזמן, תמיד יש התיישנות החומר סביר להניח שאין משהו רגיש בטווח של 5 שנים אבל את זה הזמן יגיד, גם נפילות חשמל יכולות לגרום לכשל, לא הייתי מוטרד מזה יותר חשוב לגבות מאשר לסמוך על כונן אמין יותר או פחות

נערך על-ידי none77

פורסם

ובא לא נשכח שכשל של אפילו אחד משבבי NAND יגרום לכשל מוחלט של SSD

פורסם

יש לי את שני הכוננים האלה, אחד מחובר למחשב הנייח שלי ועליו מותקן הוינדוס,כמה תוכנות שאני עובד באופן יומי, והשני מותקן במחשב הנייד שקיבלתי מהעבודה שלי, גם שם מותקנים את אותם התוכנות והוינדוס, את האמת שאני לא מרגיש שום הבדל מיוחד.

ההבדל הביניהם רציני שהרגשתי היה שפתחתי וקיבצתי קבצי rar בנפחים קטנים ושם הסמסונג עשה את בזמן קצר יותר, שוב לא משהו רציני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.