עבור לתוכן

דרוש המלצה לצורב DVD

Featured Replies

פורסם

עברו אצלי כמה צורבים מעניינים, חלקם טובים יותר חלקם פחות.

הראשון: HP במהירות X4. בן 13 שנה, ולדעתי? עדיין עובד.

השני, יאמהה F1 (זה שחרט על הדיסקים מהצד של המידע), התפגר אחרי שימוש מאסיבי של צריבת 15-20 דיסקים ביום למשך שנתיים שלוש. (זוכרים את התקופה של הצריבות, וכל התיקיות של ה300 דיסקים? :) )

השלישי - פלקסטור SA760 אאל"ט, רכשתי אותו כי הוא הכונן הראשון שהיה בשוק עם ממשק SATA. סה"כ? היה בסדר. לא טחנתי אותו יותר מידי - אבל היה לו קטע מרגיז שהוא סרב לקרוא חלק מהדיסקים. יאמר לזכותם, שהוא הגיע עם באנדל יפה (שכלל בין השאר פנלים ב2 צבעים להחלפה בהתאם למארז)

מאז? החלפתי עוד כמה LG, פייונירים וכו'.

כפי שליאור אמר, היום אני כמעט ולא נוגע בכונן האופטי. נשארו לי בבית 2 כוננים זהים, של פייוניר מדגם SLOT LOAD, האחד נייד בחיבור USB ( שיהיה בבית), השני בעזרת מתאם בHTPC, בכל זאת, יש לי ספריית DVD קטנה)

אני בהחלט לא הייתי משתגע עם זה היום וקונה בזול, אבל - יש כאלו שכונן נייד הוא ערך מוסף עבורם (וגם חוסך מקום ופורט על הלוח, למי שזה חשוב)

פורסם
וכי למה ? בגלל שקקדו כתב ?

בעצם, מה חדש ?

אתם היפים, אתם החכמים !

אהה, ואף פעם לא טועים, במקרה הכי גרוע,

לא נכנסים לזוטות. ולא עם ראש בקיר.

נו מה אתה רציני איתי? אתה מכיר אותי ואת התגובות שלי, ויודע את את רמת הכבוד שיש לי פה לאנשים.

אני לא אוהב אנשים שמחשיבים את הדעה שלהם כעובדה. יש הבדל בין "לדעתי כונן אסוס הוא טוב יותר כי יש לי ולאחרים נסיון טוב איתו (או שקר כלשהו אחר)" לבין להצהיר "הכונן של אסוס איכותי יותר" מבלי לתת סימוכין על כך. בכל הדיון הזה, לא ראיתי שום הוכחה ריאלית שעליה אתה מתבסס.

ובכל זאת, למרות שאתה יודע שאתה טועה (ואם לא יש לך בעיה), אתה ממשיך לזרוק באויר "עובדות". אם תמשיך לעשות את זה, אני מבטיח לך שהפעם באמת אף אחד לא יקח את תגובותיך ברצינות.

פורסם

מישהו מכיר צורב זול (איזור ה-100 ש"ח) שהוא גם קורא BLU-RAY?

הצלחתי למצוא רק כאלה שצורבים BLURAY, ב-400 ש"ח ומעלה

פורסם

קיימים צורבים שרק קוראים בלוריי, אבל הם לא זולים כמו שאולי היית רוצה.

למשל: http://www.tms.co.il/cat/70/248:576

פורסם
חמש השורות שאחרי השורה הראשונה בתגובה שלך

אומרות את ההיפך מהנאמר בשורה הראשונה.

אבל, בוא נתקדם :)

הנה, אחת מיני רבות -

http://compreviews.about.com/od/cddvd/tp/SATADVDBurners.htm

כן, מני רבות...שמבוססות בעיקר על רייטינג בחנויות כמו ניואג. אם אתה אשכרה מתבסס על זה, זה טיפה עצוב.

בכל מקרה, תהנה -

http://us.hardware.info/reviews/4545/nine-internal-dvd-burners-and-blu-ray-drives-tested

פורסם

בסקירה יש גם את איכות הצריבה ומהירות קריאה (זה כן חשוב כי אתה לא רוצה להכניס דיסק ולהעביר ממנו שעה קבצים). כמובן שהסקירה לא מדוייקת - לא מדובר על אותם דגמים בדיוק וגם חסרים פרמטרים לגבי שיטות הבדיקה, אך עדיין זה משהו שניתן להשען עליו איכשהו. את איכות הצורב אתה לא יכול לבדוק שכן זה תלוי בכמות הצריבות שלך, אילו צריבות אתה עושה, באילו מהירויות ועוד. המטרה של זה היא לא להוכיח לך ש-LG טובים יותר, אלא שאין כיום סיבה להעדיף צורב אחד על פני אחר (אלא אם כן יש שינוי ענק בבאנדל או אחריות) או כמובן בעיה גורפת ידועה.

פורסם

מדהים.

פורסם
בשביל כמה שקלים נוספים, עדיף לקנות צורב של אסוס שאיתו ההיתכנות לעבודה לאורך זמן גדולה יותר משאר

היצרנים.

אני לא מסכים וסבור שאתה טועה. :)
פורסם

^

:jafafa:

פורסם

ולמקרה שמישהו יתקל בת'רד הזה - אין שום סיבה שהיא לקנות דווקא צורבים של אסוס.

פורסם

וזאת כי קרא לעזאזל על מה כולם מעירים לך כבר 4 עמודים. זאת למה.

זו חתיכת חומרה מיושנת בעלת סטטיסטיקה משוגעת שאי אפשר לבסס עליה המלצות ותהיה מיותרת לחלוטין בעוד שנתיים-שלוש (לא שעכשיו היא בכלל רלוונטית ל-99% מהמשתמשים). ואם לא? שמי שצריך ישלם 95 שקלים לכונן חדש.

פורסם

לי יש ניסיון עם כמה צורבים:

אני זוכר בעבר הרחוק את ה-NEC הרועש פחד כאילו המחשב ממריא.

היו נחמדים בעבר הצורבים של פיוניר שגם היו לי איזה שניים.

אחר כך רצתי כמה שנים על צורבים של LG, האחרון נקנה ב-KSP לפני כשנה וחצי, קרא שני דיסקים בחודשים הראשונים ואז התחיל לקרוא לסירוגין אחד כן שניים לא או שבכלל

לא קרא ורק בנס העלה דיסק, נראה לי שנקנה כבר תקול.

לפני כחודש עברתי באייבורי במטרה לקנות צורב של LG שכן היה לי ניסיון טוב איתם במשך כמה שנים. משהגעתי לסניף נאמר לי כי צורבים של חברת LG אזלו מהמלאי ונשארו רק אסוס.

לא רציתי לשלם גם 115 שקלים על צורב, באיזור ה-80-90 גג לדעתי זה מחיר סביר.

מכיוון שאחי הצטרך שאצרוב לו כ-30 דיסקים ל-XBOX לקחתי את הצורב של אסוס בלית ברירה. משימוש עם הצורב סך הכל אני מרוצה, הוא שקט, עושה את העבודה וקורא

מעולה ומהר את הדיסקים, יכול להיות שאני מתלהב כי הקודם לא קרא בכלל :cry:

אם יקרה לו משהו במהלך השנתיים הבאות אני אעדכן פה בדיון :)

פורסם

אני אקנה של LG, כי יש לי ניסיון טוב איתם. הם היו בין הראשונים שתמכו בDVD-RAM בכל הדגמים שלהם, ומשום מה זה נתפש אצלי כפיצ'ר שימושי. בפועל הוא התגלה כשימושי הרבה פחות, וממילא שאר היצרנים יישרו קו, וכיום לדעתי כל הצורבים תומכים בטכנולוגיה. אבל חיבתי לצורבי LG נשארה. :)

פורסם

הטענה שלך חסרת שחר, זה מה שכל השאר מלבדך טוענים.

הבנו את עמדתך בסוגיית הצורבים.

אם כל השנאה שלך להם, התחזיות שלך מזכירות את אלה של המומחים

למיניהם בדבר משטרו של אסד הבן.

אז הרשה לי להתרכז בנושא עצמו.

אני טוען שאם בחנות X יהיו לדוגמה צורב של סמסונג וצורב של אסוס,

אני, אקנה של אסוס.

שכל אחד יעשה מה שנראה לו נכון בשבילו.

חשבתי שרמת התגובות שלך לא יכולה לצנוח. גיליתי שאני טועה.

אסד הבן? מה לעזאזל קשורה האנלוגיה הזאת עכשיו? היקף יצור תקליטורים צונח, היקף היצע תקליטורים צונח, פקח את העיניים. זאת מדיה מתה.

להתרכז בנושא עצמו... הנושא הוא איזה כונן מועדף. העדפה שלך היא אסוס. לא, סליחה, כוננים בעלי מיתוג אסוס (על אף שהם בכלל מיוצרים במפעל מוקדש ששייך לחברה אחרת).

ושכל אחד יעשה מה שנראה לו נכון בשבילו? אז בשביל מה אנשים פותחים דיוני המלצה? שיעשו מה שהם רואים לנכון.

יש כאן שאלה שנוגעת לאמינות מוצרים, כשלמעשה אין מוצר שאפשר לייחס לו אמינות. להלוות אמינות של מותג ממוצרים אחרים שמייצרים מפעלים אחרים בשבילו זה אידיוטי.

פורסם

טוב, נראה לי שמיצינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים