פורסם 2014 במרץ 3111 שנים שלום,לאחרונה קניתי את הEVO 840 120GB של סמסונג, והתקנתי עליו את המערכת הפעלה.דאגתי בביוס להכווין את הSATA ל-AHCI (פלוס ניתוק הכוננים האחרים) .לאחר כל ההתקנה הווינדוס עובד לי בדיוק כמו שעבד לי כשהוא הותקן על הכונן הרגיל, אולי אפילו קצת פחות טוב.אני מקבל הודעה בביוס כשהוא עולה בסגנון הזה -This version supports only Hard Disk and CDROM drivesאני מניח שצריך לקנפג משהו נוסף אין לי מושג מה ...אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי במידה ופספסתי משהו, אני מרגיש הSSD די לא מנצל את היכולות שלו .המפרט שלי -WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZp55-US3L GIGABYTE12GB RAM KINGSTONATI 6950 2GB Flushed to 6970Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE Dell 2311h
פורסם 2014 במרץ 3111 שנים תוודא שהכונן מחובר ליציאת ה-SATA הכחולה ולא ללבנה שהיא של בקר צד שלישיהתקנת את התוכנה של סמסונג ל-SSD ?
פורסם 2014 במרץ 3111 שנים תוודא שהכונן מחובר ליציאת ה-SATA הכחולה ולא ללבנה שהיא של בקר צד שלישיהתקנת את התוכנה של סמסונג ל-SSD ?מה התוכנה אמורה לעשות בדיוק?
פורסם 2014 באפריל 111 שנים תתקין את התוכנה ותאפשר את מקסימום פרפורמנס+אופצית הראפיד.הם משפרים את ביצועי הכונן והופכים אותו מהיר יותר.
פורסם 2014 באפריל 111 שנים מחבר אני די בטוח שחיברתי לאחד הכחולים אבל אני אבדוק שוב, ואני אדאג להתקין את התוכנה. השאלה היא למה מופיעה לי ההודעה הזו ? זו לא הודעה של תוכנה כלשהי, זו הדעה שמגיעה מהBIOS עצמו מרגע שהגדרתי אותו על AHCI .יכול להיות שיש לי איזה בעיה עם הלוח אם למקסם את היכולות של הSSD ?
פורסם 2014 באפריל 111 שנים תוודא בתוכנה של סמסונג שאתה על ahci ובביוס שמוגדר ahci לכל היציאות סאטא, כל יציאה יש לה הגדרה שלה לפי הבקר, תעלה מבחני ביצועים
פורסם 2014 באפריל 111 שנים אני מקבל הודעה בביוס כשהוא עולה בסגנון הזה -This version supports only Hard Disk and CDROM drivesגם אצלי יש הודעה כזו כשעולה ה - AHCI BIOS בלוח אם GA-EP43-DS3L - GIGABYTE וכמו שאמר IVAN זוהי הודעה נורמלית ולא חריגה נערך 2014 באפריל 111 שנים על-ידי ariel007
פורסם 2014 באפריל 111 שנים אחרי שאתה מתקין את התוכנה של סמסונג תעלה תמונה של תוצאות בדיקת הביצועים שלה.וגם תעלה תמונת תוצאות בדיקה של התוכנה AS-SSD.
פורסם 2014 באפריל 211 שנים מחבר תודה רבה לכולם על התגובות,אכן כל הHDD שלי מחוברים לSATA הכחולים וככה גם הSSD .הרצתי את התוכנה של סמסונג ומיקסמתי בה את כל האפשרויות. בנוסף הרצתי גם את AS SSD Benchmark .מצ"ב קובץ עם התוצאות.אשמח לקבל דעתכם האם הכל תקין .תודה
פורסם 2014 באפריל 1311 שנים התוצאות לא טובות. כנראה משהו לא מוגדר טוב. אני חושב שזה בגלל שאין לך SATA 3.צירפתי את התוצאות שלי מהדיסק של סמסונג.. תראה לנו מה הגדרת? נערך 2014 באפריל 1311 שנים על-ידי idsaash
פורסם 2014 באפריל 1411 שנים סליחה שאני מצפרץ לת'רד של מישהו אחר, לא רציתי לפתוח סתם. רכשתי היום את הכונן הנ"ל ורציתי לדעת אם התוצאות טובות או לא: עריכה: חשוב לציין שנעשתה התקנה נקייה של ה-OS. תודה! נערך 2014 באפריל 1411 שנים על-ידי DimRah
פורסם 2014 באפריל 1611 שנים מחבר התוצאות לא טובות. כנראה משהו לא מוגדר טוב. אני חושב שזה בגלל שאין לך SATA 3.צירפתי את התוצאות שלי מהדיסק של סמסונג.. תראה לנו מה הגדרת?היי idsaash,תודה על התגובה, מצטער שלא עניתי עד עכשיו כבר שכחתי מהת'רד הזה ...מה זה יכול להיות בהגדרות ? הגדרתי את הRAPID ועשיתי כל מה שנאמר פה, איזה הגדרות אתה רוצה לראות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.