עבור לתוכן

i7 3820 vs AMD FX 8350 למשחקים..

Featured Replies

פורסם

זה אמיתי \ הגיוני במה שראיתי בסרטון ?

לפי מה שנראה מהסרטון ה-FX 8350 עובר בהרבה משחקים (fps) את ה-i7 3820....

אני מעוניין לנצל את המחשב הרבה יותר לכיוון המשחקים ככה ש:

יש ברשותי את המעבד i7 3820 באוברקלוק ל-4.4Ghz..

אם הסיקור שמלעלה באמת אותנטי, כדאי לי לשדרג את הלוח ומהעבד, (בהנחה שה-FX 8350 מגיע ב-4.0 Ghz בברירת מחדל, וכנראה יכול לעבור אוברקלוק יותר רציני - וביצועים גבוהים בהרבה) ,למשחקים?

המפרט שלי הוא :

i7 3820 3.6 OC -@4.4 Ghz

Asrock Extreme6 x79

12GB DDR3- 2000

GTX 780Ti 1270/1950 Mhz.

אני אשמח לכמה שיותר תגובות מאנשים עם ידע בשביל להחליט מה לעשות..!

תודה לכל העוזרים :)

פורסם

תעזוב אותך משטויות לא שהוא לא מעבד טוב אבל להחליף ממה שיש לך זה מגוכך

פורסם
  • מחבר
תעזוב אותך משטויות לא שהוא לא מעבד טוב אבל להחליף ממה שיש לך זה מגוכך

לומר לך את האמת אני לא מתלהב מהתג "i7 " שזה ספינת הדגל של Intel במעבדי Desktop.. מה שנראה חשוב הוא בסה"כ הביצועים בתכלס לייעוד.

השאלה אם השיפור המשמעותי הזה באמת נכון?..בהנחה שמעבר למשחקים (שזה הרוב), אני גולש פה ושם באינטרנט\ מוזיקה\סרטים..

פורסם

אין סיבה בעולם להחליף מעבד במפרט שלך!...

או לצורך העניין כל חלק אחר :-)

פורסם

FX זאתי סדרה בסדר אבל בכלל לא משהו. הI5 I7 הרבה יותר טובים המעבד שלך הרבה יותר טוב מהFX. מי שעשה את הכתבה הוא פנבוי עיוור של AMD

פורסם
FX זאתי סדרה בסדר אבל בכלל לא משהו. הI5 I7 הרבה יותר טובים המעבד שלך הרבה יותר טוב מהFX. מי שעשה את הכתבה הוא פנבוי עיוור של AMD

אני בכלל חושב שצריך לקחת בערבון מוגבל את כל ההשוואות שמציגים ביוטיוב.

כמה שקלים (או דולרים) והמציג יגיד כמה חברה א' (זאת ששילמה) יותר טובה מחברה ב'.

פורסם
אני בכלל חושב שצריך לקחת בערבון מוגבל את כל ההשוואות שמציגים ביוטיוב.

כמה שקלים (או דולרים) והמציג יגיד כמה חברה א' (זאת ששילמה) יותר טובה מחברה ב'.

אמת הכל משוחד היום. אגב זה תקף מאוד לביקורות על משחקים, בעיקר TITANFAIL. כל ההייפ עבור בעצם כלום

פורסם

אל תתיחס לסרטון הזה ברצינות, יש סרטון של ליינוס שהגיע מאוחר יותר והרבה שבפועל בביצועים אין מנצח כשזה מגיע למשחקים. מצד שני הוא כן הראה שלמעבדים של אינטל יש יתרון ברוב המקרים האחרים ושהם עובדים בהספקים הרבה יותר נמוכים.

היתרון של AMD בהרבה מדינות הוא המחיר, בארץ היתרון הזה לא קיים ולכן אין כל כך סיבה לקנות מחשב שמבוסס על מעבד של AMD.

המעבדים האלה של AMD הרבה יותר טובים ממה שרוב האנשים חושבים, היה להם בוסט מאוד גדול ברגע ש MS הוציאו את WIN8 אבל זה רק אפשר להם להגיע מפיגור למצב שהם דיי שווים וגם זה רק במקרים שהתוכנות תוכננו לעבוד עם ריבוי ליבות.

פורסם
אמת הכל משוחד היום. אגב זה תקף מאוד לביקורות על משחקים, בעיקר TITANFAIL. כל ההייפ עבור בעצם כלום

אני מסכים איתך שבהחלט יכולה להיות ביקורת משוחדת על משחקים, בגלל מפתחים מסוימים....

אבל אני לא מסכים איתך על titanfall.

אני אישית חושב שיש משחקים שקבלו ציון גבוהה יותר מהמשחק הזה, אבל רחוקים מכך במציאות!

עניין של משחקים זה יותר עניין אינדיבידואלי לכל אחד, גיימר א' יחשוב כמוך וגיימר ב' (כמוני לדוגמה) חושב ממש ההפך ממך.

לדעתי המשחק הזה זכאי לכל ההייפ שנוצר סביבו.

לעומת זאת בחומרה הכללים שונים...

ישנם תוכנות ומבחנים שונים שיכולים להוכיח למה חומרה א' יותר טובה, לעומת משחקים שזה יותר עניין של טעם.

פורסם

אם כבר יש לך 3820 עזוב אותך משידרוגים, מיותר ואפילו מטופש.. לו היית קונה מחשב חדש והיית מתלבט בין שני אלה הייתי ממליץ לך על ה-FX ממגוון שיקולים (בעיקר המחיר) תיהנה ממה שיש לך עכשיו שזה די והותר לכל שימוש דסקטופ שתוכל להעלות על דעתך

פורסם

הסרטון הזה שקושר בהודעה הראשונה הוא על גבול פרופגנדה ומשמש את אוהדי המותג (יש כאלה שאוהבים את אלה שרוצים מהם רק כסף). הוא גורם לאנשים לחשוב שמעבד FX8350 עדיף משמעותית במשחקים על סמך מספר מצומצם של מבחנים, בהתעלם מ-30+ ביקורות שמספרות את ההיפך.

שוב, מדובר על משחקים בלבד.

פורסם

לא, הוא לא פרופגנדה אבל בדקו אותו בהקשר מצומצם - משחקים + סטרימינג במקביל, כאן כוח העיבוד הכולל (בזכות כמות הליבות) של ה-FX היה מועיל

פורסם

לבחור רק דוגמאות שה- FX מוביל בהן זה בעייתי, במיוחד שבשאר המקרים המצב הפוך. עדוש סיה שעדיף לא לקנות מעבדים מהסדרה הזו היא ההספק הגבוה שלהם בהשוואה למעבדים של אינטל (במיוחד במקרה של FX-9K).

אם מתחשבים בזה שכרגע לפחות לא נראה כאילו AMD הולכים להוציא מעבדי FX חדשים או בכללי מעבדים ל AM3+ גם קשה להצדיק קניה שלהם. 1150 חי ומשתדרג משנה לשנה, גם אם ההבדלים קטנים. בכללי נראה כאילו בעתיד של AMD יש רק APU ו ARM ולא משהו שמיועד לשוק הגבוה.

פורסם

המצב לא "הפוך" - ביצועי משחקים הם פונקציה של הכרטיס הגרפי, השפעת המעבד שולית.

פורסם

יש משחקים שבהם הפונקציה היא ממש לא של המעבד בלבד, לרוב בפורטים כאלה ואחרים.

http://www.bit-tech.net/hardware/2012/11/06/amd-fx-8350-review/6

ל-FX8350 יש בעיה רצינית של חוסר עקביות בביצועי משחקים בגלל המבנה שלו.

עם פנצ'רים כאלה, אין לגיימר מה לחפש בשבב שיבזבז לו פי 3 חשמל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים