עבור לתוכן

ניתוקים מהפורום בפיירפוקס

Featured Replies

פורסם

פרטים על cookie. אני אבדוק איזה cookie מגיע בפעם הראשונה בתוך הפורום כשאהיה בבית.

פורסם
ניסית ב-safe mode בלי תוספים?

יש לך אנטי וירוס?

נשמע שמשהו פשוט מוחק לך את ה-session כל כמה זמן.

זה לא קורה בכרום.

מה?

התכוונתי safe mode של הדפדפן.

יש לך משהו שמוחק sessionים, כנראה תוסף בעייתי או הגדרות לא טובות של הפרופיל.

אתה צריך לנסות להיכנס דרך safe mode וגם לנסות להיכנס דרך פרופיל משתמש (בדפדפן) זמני אחר.

פורסם
  • מחבר

אם זה לא קורה בכרום אז כנראה שהבעיה לא באנטי וירוס.

פורסם
  • מחבר

במצב בטוח הניתוקים לא קורים. יש דרך לבדוק איזה מהתושפות גורמת את זה? אין לי כח לעבור על כולן. הן גם מותקנות במחשבים אחרים בלי בעיה מיוחדת.

פורסם

מין הסתם תחפש תוספים שקשורים בצורה כזאת או אחרת ל"פרטיות" / "עוגיות" וכו' ..

איזה תוספים יש לך?

זה שהם עובדים במחשבים אחרים זה לא אומר כלום, עדיין עובדה שבמחשב שלך משהו בהם נדפק. זה יכול להיות פשוט משהו בהגדרות, וזה יכול להיות שהמעבר שעשית היה פחות חלק ממה שאתה חושב..

פורסם

Divide and Conquer. בטל חצי מההרחבות ובדוק. זה עדיין קורה? הבעיה בחצי שלא ביטלת. זה כבר לא קורה? זה בחצי שביטלת.

קח את החצי שבו נמצאת ההרחבה הבעייתית ובטל חצי מההרחבות שבו. בדוק שוב? זה עדיין קורה? זה ברבע שלא ביטלת. זה לא קורה? זה ברבע שביטלת.

Rinse, repeat. לא ייקח לך הרבה זמן למצוא את ההרחבה הבעייתית, מניסיון שלי עם הרחבות מתנגשות. גם עם 32 הרחבות אתה צריך רק חמישה ניסיונות.

פורסם
  • מחבר

כמובן שניסיתי. כנראה שהבעיה בlast pass אבל אני לא סגור על זה

פורסם

איך אפשר לא להיות סגור על זה? תבטל אותה ותראה אם זה מפסיק לקרות..

פורסם
  • מחבר

ביטלתי, עבד כשעה בלי בעיות ואז נסעתי. אוכל לבדוק שוב רק בשבוע הבא. מרוצה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מסתבר שמכל ההרחבות דווקא XNOTIFIER היא הבעייתית. יש לי עוד שלושה מחשבים שבהם היא עובדת מצויין ודווקא בזה לא. יש המלצה לתוכנה לבדיקת וחיווי מיילים מרובים לדפדפן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים