עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב נייד עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? תכנות, סרטים, גיימיניג בינוני - לא crysis, bf4 וכו', יותר בכיוון של company of heroes, men of war, warframe

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6, כמובן עדיפות למאט אבל בעיקרון לא משנה

* רזולוציית המסך? עדיפות לFull HD

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין

* משקל רצוי? עד 3 ק"ג בערך, זה מחשב שאני אמור לקחת איתי ולא להשאיר קבוע מחובר לשקע בבית

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא מצפה שיחזיק שעות ארוכות תחת מאמץ, אבל אם הוא יוכל להחזיק 5 שעות בעבודה עם מסמכים / גלישה זה יהיה מצויין

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין

* Bluetooth? אין צורך

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750GB, עדיפות למחשב בעל אפשרות הרחבה לכונן נוסף

* כונן אופטי? אין צורך

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק בארץ

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר לקנות בלי מערכת הפעלה וכך לחסוך כסף אז זה מצויין

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לפחות 8GB ראם. דברים כמו מסך מגע / תלת מימד לא מעיינים אותי בכלל.

פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת יש למישהו המלצה?

מה דעתכם על המחשבים MSI GE40, Lenovo Y510P, Asus N550JV?

פורסם

N550JV מחשב מצויין שאפשר לחבר SSD במקום הכונן DVD. רק תיקח את הדגם הזול ללא מסך מגע אלא אם אתה חושב שאתה זקוק לו ומוכן לשלם עליו תוספת

פורסם

:jafafa:

בתקציב שלך נכנס ה-N550JV אסוס + 8GB + SSD 250GB + מתאם Caddy במקום הצורב שעולה 25 ש"ח

אם אתה לא רוצה/צריך נפח SSD גדול כל כך אז קח חצי מזה וישאר לך כסף לעכבר אלחוטי/חוטי טוב.

פורסם
  • מחבר

רק דבר אחד נראה לי מוזר ב550. בשביל מחשב בעל מסך full hd 15.6 סוללה בעלת 4 תאים זה לא ממש קצת?

לפני מה שקראתי הMSI יכול להחזיק 8 שעות בעבודה קלה ו5-6 עם אינטרנט (כן אני מודע לזה שיש לו מסך יותר קטן).

פורסם

מסך הוא אחד מצרכני החשמל הגדולים בכל הנוגע לסוללה - אתה צריך לדעת זאת כי זה ככה גם בסמארטפונים

כמו כן, הסוללות שונות בקיבולת שלהן (ללא קשר לכמות התאים!!) ובטכנולוגיה:

MSI = 65Wh Lithium-Ion, 5900 mAh

ASUS = 59Wh Lithium-Polymer, 4000 mAh

תוסיף לזה שהמחשב עם מסך קטן יותר ופחות איכותי אז כן, קיים הפרש.

5.5~ שעות אינטרנט (באסוס זה 4)

יותר אם אתה לא נוגע במחשב בכלל, עבודה קלה זה גם אומר לסגור WIFI ובהירות מינימלית (בביקורות). 8 זה מספר שבחיים לא תגיע אליו בשימוש יומיומי, זה מבחן קצה.

ל-MSI חסרונות - מתחמם, ללא מקלדת מוארת, איכות מסך, בנייה ופלסטיקה ככה ככה, רמקולים לא משהו....

המסך באסוס הוא IPS, אין הרבה כאלה בשוק במחיר "סביר", כך שאתה מקבל תצוגה הרבה יותר איכותית מכל המתחרים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התגובה

יש אולי ל550 "אח קטן" עם מסך 14'?

פורסם

אני עם ה-Asus ומאד מרוצה.

בצעתי את התוספת של ה-SSD.

יופי של מכשיר.

פורסם

אני עם הasus גם עם תוספת של ssd והוספתי 8 g זיכרון ( 16 במצטבר) מחשב חזק סוס עבודה. לגבי סוללה בשימוש "משרדי"לא תוכנות עריכה וכאלו החזיק אצלי קצת יותר מ4 שעות..

פורסם
:jafafa: בתקציב שלך נכנס ה-N550JV אסוס + 8GB + SSD 250GB + מתאם Caddy במקום הצורב שעולה 25 ש"ח.

האם יש אפשרות להזמין מגרה חיצונית עבור הצורב על מנת שיהיה אפשר לחבר אותו USB כצורב חיצוני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים