פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים טוב, אז המפרט הנוכחי מעודכן לפרופיל שלי... לא הרצתי בדיקות למחשב (אחרי שהרכבתי אותו בעצמי).. בשותף הכל עובד כרגיל, כשאני נכנס למשחק קצת כבד המחשב "מרסט" ומופיעה לי ההודעה בתמונה.... מההודעה אני מסיק שהספק אינו חזק דיו להפעיל את המערכת למרות ששאלתי מישהו מקצועי והוא אמר שזה לא בטוח... לחילופין הוא טוען שזה יכול להיות הגדרות או משהו שחובר לא נכון.. מה אתם אומרים? (מפרט נוכחי מעודכן בפרופיל נערך 2014 בפברואר 2711 שנים על-ידי MoMo-P
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים תעמיס את הספק... תוריד occp יש שם טסט שמעמיס, העמסה יותר גדולה להריץ furmark עם prime95 ביחד, יש ויכוחים עם furmark מסוכן לכרטיס מסך, אם אתה חושש אל תפעיל להרבה זמן, לא לבוא אלי בטענות,בoccp יש גם בדיקה לכרטיס מסך, בנוסף תריץ unigene heaven נערך 2014 בפברואר 2811 שנים על-ידי none77
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים גירסת הביוס היא 0703.ממליץ לעדכן.http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=H87M-PLUS&os=8 נערך 2014 בפברואר 2811 שנים על-ידי HelpSupport
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים יש לך גם מלא דברים מחוברים על המחשב לפעמים שאתה מחבר כל כך הרבה בקרים (הארדיסקים וכוננים) צריך ספק חזק יותר...
פורסם 2014 במרץ 111 שנים מחבר איזה ספק יש לך, מה המפרט העכשווי ומה המפרט הקודם שהוא היה עובד איתו ?אתה יכול לראות מה המפרט העכשווי בפרופיל מתחת לשם שלי בצד ימין...המפרט הקודם שלי היה מעבד Q6600 עם לוח תואם וזכרונות 800MHZ, אותו ספק כמו עכשיו ורק עם הארד דיסק אחד פחות.- - - תגובה אוחדה: - - -יש לך גם מלא דברים מחוברים על המחשב לפעמים שאתה מחבר כל כך הרבה בקרים (הארדיסקים וכוננים) צריך ספק חזק יותר...סך הכל הוספתי עוד הארד דיסק אחד, וחוץ ממקלדת ועכבר אין לי שום בקרים כרגע... אני בספק שזה קשור לחלוקת הכח להארדיסקים וכוננים כי הם רוב הזמן במצב תרדמת, וכשאני מפעיל תמשחק רק הSSD עובד.גירסת הביוס היא 0703.ממליץ לעדכן.http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=H87M-PLUS&os=8אני אנסה, תודה.- - - תגובה אוחדה: - - -גירסת הביוס היא 0703.ממליץ לעדכן.http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=H87M-PLUS&os=8עידכנתי וכמעט הצליח, המשחק משך קצת יותר זמן ואז שוב המחשב קורס ומגיעה אותה הודעה.
פורסם 2014 במרץ 111 שנים מחבר נסה בשקע חשמל אחר, עדיף בחדר אחרואז נסה עם ספק כח אחר.השקע הוא שקע כח (16A , גידים 2.5 מ"מ) ככה שאין סיכוי שזה השקע, מה שגם כל הזמן המחשב היה מחובר פה..בשביל לנסות עם ספק אחר אני צריך לקנות ובשביל זה אני רוצה להיות בטוח שזה באמת הספק.- - - תגובה אוחדה: - - -כמה שנים עברו על הספק הזה?למיטב זכרוני יותר מ-5 שנים.מישהו ציין בפניי שהמחשב הקודם שלי עוד צרך יותר מהנוכחי.
פורסם 2014 במרץ 111 שנים כמעט בטוח זה הספק.(Asus anti surge does not detect mains power surges but low voltage fluctuations from the PSU. What is probably happening is that when you play graphic intensive games that are stressing the PSU the voltage is dropping then recovering and overshooting causing the ASUS anti surge to kick in as it is designed to protect the motherboard and other components from over voltage damage.)
פורסם 2014 במרץ 111 שנים מחבר תעמיס את הספק... תוריד occp יש שם טסט שמעמיס, העמסה יותר גדולה להריץ furmark עם prime95 ביחד, יש ויכוחים עם furmark מסוכן לכרטיס מסך, אם אתה חושש אל תפעיל להרבה זמן, לא לבוא אלי בטענות,בoccp יש גם בדיקה לכרטיס מסך, בנוסף תריץ unigene heavenיש תוכנה זהה לfurmark שלא מסכנת כרטיס מסך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.