עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם

1.למה לשקר?מי לא יודע לפתוח קובץ rar?אני יודע איך לעשות את זה ואפילו אני אלמד אחרים,אז.......................

2.אני צריך שמישהו יעזור לי פה עם vlc וכבר רשמתי מלא פעמים שהנגן הזה הוא הכי טוב בשבילי.

3.אם אני שואל מה לעשות אחר כך ואיך לעשות את זה,כמו מה זה נראה? אני מנסה לעשות מה שאומרים לי פה כדי לפתור את הבעיה שיש לי עם vlc.לא הייתי שואל סתם,אם לא הייתי מתכוון באמת לפתור את הבעיה הזאת.

1. זו הייתה דוגמה, יש פה עוד המון דברים בסיסיים יחסית שבהם אנשים מוכנים להשקיע מהזמן שלהם בשביל לעזור לך איתם. המטרה שלי לא הייתה לזלזל בך, פשוט רציתי לומר שאולי כדאי שיעזור לך מישהו שיותר מבין במחשבים.

2. בסופו של דבר הנגן לא עובד, ולכן הוא לא טוב בשבילך.

3. לא הבנת מה אמרתי. אנשים אומרים לך לעשות שני דברים, אתה שואל איך עושים את הדבר הראשון, מסבירים לך ואז אתה שואל מה לעשות הלאה (במקום לעשות את הדבר השני שאמרו לך לעשות). זה כבר מגיע לשלב שלאנשים נמאס ואין להם זמן וכוח יותר.

אני מדבר בשיא הרצינות כשאני מציע לך לוותר על VLC (באמת שיש הרבה נגנים טובים אחרים וייקח לך בדיוק 10 דקות להתרגל אליהם או לקנפג אותם), למצוא חבר שיודע אנגלית ומבין יותר טוב במחשבים, או לקחת את המחשב לטכנאי.

נערך על-ידי שניצל

• תגובות 334
  • צפיות 71.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מותק שניצל. חחח. מלאך. :biggrinangelA:

אבל אתה מדבר עם אדם לא רציונלי, חבל על ההשתדלות שלך.

הדיון הזה כבר ממזמן פארסה.

פורסם
  • מחבר

1. זו הייתה דוגמה, יש פה עוד המון דברים בסיסיים יחסית שבהם אנשים מוכנים להשקיע מהזמן שלהם בשביל לעזור לך איתם. המטרה שלי לא הייתה לזלזל בך, פשוט רציתי לומר שאולי כדאי שיעזור לך מישהו שיותר מבין במחשבים.

2. בסופו של דבר הנגן לא עובד, ולכן הוא לא טוב בשבילך.

3. לא הבנת מה אמרתי. אנשים אומרים לך לעשות שני דברים, אתה שואל איך עושים את הדבר הראשון, מסבירים לך ואז אתה שואל מה לעשות הלאה (במקום לעשות את הדבר השני שאמרו לך לעשות). זה כבר מגיע לשלב שלאנשים נמאס ואין להם זמן וכוח יותר.

אני מדבר בשיא הרצינות כשאני מציע לך לוותר על VLC (באמת שיש הרבה נגנים טובים אחרים וייקח לך בדיוק 10 דקות להתרגל אליהם או לקנפג אותם), למצוא חבר שיודע אנגלית ומבין יותר טוב במחשבים, או לקחת את המחשב לטכנאי.

1.פניתי לפה כי מישהו המליץ לי על הפורום הזה ואמרו לי שכאן מבינים הרבה במחשבים,אז חשבתי שיעזרו לי לפתור את הבעיה.

אגב,לא הבנתי למה בכלל המליצו לי על הפורום. מילא,אם אנשים היו עוזרים פה ונותנים עוד רעיונות.

2.הנגן לא מראה טוב סרטי HD,אבל הוא מצוין בהכל חוץ מזה: הוא מהיר,נוח ופשוט.

3.אני שואל "מה לעשות" כדי להיות בטוח שאחרי הצעד הראשון צריך את הצעד השני וזה בגלל שיש פה אנשים שרושמים לעשות את צעד א' ואז מישהו רושם "עזוב את זה,תנסה לעשות את מה שאני אמרתי לך" - זה מבלבל מאוד,כי כל אחד פה רשם משהו שונה ממה שרשם מישהו אחר ואני צריך להיות בטוח מה השלב הבא שצריך לעשות אחרי שעשיתי את מה שאמרו לי לעשות.

איזה מותק שניצל. חחח. מלאך. :biggrinangelA:

אבל אתה מדבר עם אדם לא רציונלי, חבל על ההשתדלות שלך.

הדיון הזה כבר ממזמן פארסה.

לא,אתה ממש בן אדם הגיוני.

להיכנס לאשכול אחרי שהסברתי לך מלא פעמים שאם אין לך איך לעזור,אז אתה לא צריך להגיב - ועדיין אתה מגיב ולא הבנת אותי.

זה חסר סיכוי להסביר לך משהו,כי אתה מבין כמו ילד בן 5 ואין עם מי לדבר.אתה לא הגיוני!

נערך על-ידי hwzone

פורסם

1. כבר 20 עמודים שאנשים מנסים לעזור לך ונותנים רעיונות. אם אתה לא מקבל את זה, אתה כפוי טובה.

2. עובדה שהוא לא עובד, ויש נגנים אחרים שגם הם מהירים, נוחים ופשוטים. תנסה.

פורסם
  • מחבר
1. כבר 20 עמודים שאנשים מנסים לעזור לך ונותנים רעיונות. אם אתה לא מקבל את זה, אתה כפוי טובה.

2. עובדה שהוא לא עובד, ויש נגנים אחרים שגם הם מהירים, נוחים ופשוטים. תנסה.

1.אני מקבל את זה,אבל פתאום הפסקתם לעזור לי ולתת עוד רעיונות.

2.הנגן כן עובד,פשוט בסרטי HD הוא מציג אותם לא ממש טוב(זה לא אומר שהוא לא עובד בכלל).

פורסם

1.פניתי לפה כי מישהו המליץ לי על הפורום הזה ואמרו לי שכאן מבינים הרבה במחשבים,אז חשבתי שיעזרו לי לפתור את הבעיה.

אגב,לא הבנתי למה בכלל המליצו לי על הפורום. מילא,אם אנשים היו עוזרים פה ונותנים עוד רעיונות.

שיקרו לך. פה יש רק אנשים נחמדים.

המבינים הגדולים מהגרים לאתר הזה: http://www.fxp.co.il/

תשאל את השאלות שלך שם ותעזוב אותנו בשקט.

לא,אתה ממש בן אדם הגיוני.

להיכנס לאשכול אחרי שהסברתי לך מלא פעמים שאם אין לך איך לעזור,אז אתה לא צריך להגיב - ועדיין אתה מגיב ולא הבנת אותי.

זה חסר סיכוי להסביר לך משהו,כי אתה מבין כמו ילד בן 5 ואין עם מי לדבר.אתה לא הגיוני!

עוד לא נתקלתי ביצור עם אגוז קשה כמוך.

תכניס את זה בגולגולת העבה שלך. כל מי שיכל לעזור לך בפורם הזה, כבר ניסה לעזור לך.

אתה ברצינות חושב שפתאום יצוץ אדם חדש, יקרא חפירה של 28 דפים, ויתן לך עצה חדשה שלפתע תפתור הכל?

אתה מעופף ואדם לא רציני לדבר איתו.

בזבזת פה לכולם מספיק זמן, אז בבקשה ממך הנח לנו.

נערך על-ידי nat64x

פורסם
1.אני מקבל את זה,אבל פתאום הפסקתם לעזור לי ולתת עוד רעיונות.

2.הנגן כן עובד,פשוט בסרטי HD הוא מציג אותם לא ממש טוב(זה לא אומר שהוא לא עובד בכלל).

1. כי כאמור יש גבול לכמה אנשים מסוגלים לנסות לעזור בהתנדבות. ניסו עשרות פתרונות, לא עבד, אין מה לעשות יותר בלי מישהו שמבין יותר בנושא ויש לו גישה ישירה למחשב שלך. לא יעזור כמה פעמים תקפיץ את הדיון, זה לא יתן לאנשים עוד רעיונות.

2. זה בערך כמו לומר "האוטו עובד, אבל לא יכול לעבור את ה-40 קמ"ש". הנגן לא עובד, אחרת לא היית בא אלינו לבקש עזרה.

פורסם

אי אפשר לעזור למי שלא רוצה לעזור לעצמו.

עזרה לא תמיד מגיעה בדיוק כמו שאתה מדמיין שהיא תגיע.

להיות סגור על דבר אחד זה לא ממש חכם. במיוחד במחשבים ותוכנה.

אם כל כך הרבה אנשים טובים עם ידע נרחב, לא מסוגלים לעזור לך עם כל פרט קטן בVLC, בגלל שכולם עברו לתוכנות אחרות עליהם הם ממליצים, כנראה שיש משהו בדבריהם.

בנושא אחר:

איך בכלל השם HWZONE חוקי אני לא מבין.

פורסם
  • מחבר
שיקרו לך. פה יש רק אנשים נחמדים.

המבינים הגדולים מהגרים לאתר הזה: http://www.fxp.co.il/

תשאל את השאלות שלך שם ותעזוב אותנו בשקט.

עוד לא נתקלתי ביצור עם אגוז קשה כמוך.

תכניס את זה בגולגולת העבה שלך. כל מי שיכל לעזור לך בפורם הזה, כבר ניסה לעזור לך.

אתה ברצינות חושב שפתאום יצוץ אדם חדש, יקרא חפירה של 28 דפים, ויתן לך עצה חדשה שלפתע תפתור הכל?

אתה מעופף ואדם לא רציני לדבר איתו.

בזבזת פה לכולם מספיק זמן, אז בבקשה ממך הנח לנו.

מה הקטע שלך שאתה ממשיך להגיב פה עוד ועוד סתם בלי לעזור?עוד לא הבנתי.כנראה שאי אפשר להבין "אגוז קל" כמוך.

אי אפשר לעזור למי שלא רוצה לעזור לעצמו.

עזרה לא תמיד מגיעה בדיוק כמו שאתה מדמיין שהיא תגיע.

להיות סגור על דבר אחד זה לא ממש חכם. במיוחד במחשבים ותוכנה.

אם כל כך הרבה אנשים טובים עם ידע נרחב, לא מסוגלים לעזור לך עם כל פרט קטן בVLC, בגלל שכולם עברו לתוכנות אחרות עליהם הם ממליצים, כנראה שיש משהו בדבריהם.

בנושא אחר:

איך בכלל השם HWZONE חוקי אני לא מבין.

1.איך אני אעזור לעצמי,אם הבעיה של vlc היא בעיה רצינית שאין לי מושג איך לפתור אותה ולכן פניתי לפה כדי שמישהו אחר יעזור לי

אני מנסה לעשות את מה שאתם כותבים לי פה,אבל זאת לא אשמתי שזה לא מצליח לי!

2.היו פה כמה שאמרו בדיוק כמוני ש-vlc הוא טוב לא פחות מהנגנים האחרים.

3.למה אתה שואל שאלות שלא קשורות לאשכול?רק שתדע,איך בכלל השם HWZONE חוקי אני לא מבין=ספאם.

נערך על-ידי hwzone

פורסם
1.איך אני אעזור לעצמי,אם הבעיה של vlc היא בעיה רצינית שאין לי מושג איך לפתור אותה ולכן פניתי לפה כדי שמישהו אחר יעזור לי

אני מנסה לעשות את מה שאתם כותבים לי פה,אבל זאת לא אשמתי שזה לא מצליח לי!

בכיינוני, אתה טועה זאת אשמתך הבלעדית בלבד.

תפסיק להתנהג כמו זומבי, ותתחיל להשתמש בתאים האפורים שאלוהים חנן אותך.

VLC זה לא "בעיה רצינית". "אני לא יכול להדליק את המחשב", זאת בעיה רצינית.

תחליף כבר נגן ידביל!

פורסם
  • מחבר
בכיינוני, אתה טועה זאת אשמתך הבלעדית בלבד.

תפסיק להתנהג כמו זומבי, ותתחיל להשתמש בתאים האפורים שאלוהים חנן אותך.

VLC זה לא "בעיה רצינית". "אני לא יכול להדליק את המחשב", זאת בעיה רצינית.

תחליף כבר נגן ידביל!

1.דביל מי שמדבר. אמרתי לך לא להגיב פה אם אתה לא עוזר.זה שאתה לא מבין את זה וממשיך רק מראה לי שאתה זה הדביל הגדול פה עם התאים הקטנים שיש לך.

2.איך זאת אשמתי בדיוק?????? לא מצליח לי לעשות את מה שאתם אומרים לי.

אני מנסה,אבל זה לא מצליח לי.

3.התכוונתי "בעיה רצינית" בשבילי

פורסם

ת'כלס, אני לא מבין מה הבעיה של כולכם.

כבר כמעט 30 עמודים אתם טוחנים פה מים. נראה לכם שאין יותר מה להציע או איך לעזור? פשוט תפסיקו להגיב. זה גם בדיוק מה שהוא מבקש מכולכם!

ירצה לקבל את העצות שלכם עד עכשיו? סחתיין. ימשיך ללכת ראש בקיר? שיבושם לו, למה זה עניינכם? :)

הבחור יקפיץ את הדיון כמה פעמים, יראה שלאף אחד אין מה לתרום, והדיון ימות מעצמו. זה מה שקורה בסופו של דבר בכל שרשור.

פורסם
  • מחבר
ת'כלס, אני לא מבין מה הבעיה של כולכם.

כבר כמעט 30 עמודים אתם טוחנים פה מים. נראה לכם שאין יותר מה להציע או איך לעזור? פשוט תפסיקו להגיב. זה גם בדיוק מה שהוא מבקש מכולכם!

ירצה לקבל את העצות שלכם עד עכשיו? סחתיין. ימשיך ללכת ראש בקיר? שיבושם לו, למה זה עניינכם? :)

הבחור יקפיץ את הדיון כמה פעמים, יראה שלאף אחד אין מה לתרום, והדיון ימות מעצמו. זה מה שקורה בסופו של דבר בכל שרשור.

אני אומר ככה:

אתה צודק בקשר לזה שמי שלא עוזר,אז שלא יגיב.

אני אמשיך לחכות שיהיה מישהו שיוכל לפתור את הבעיה הזאת ויעזור לי.

פורסם

הבן אדם הזה אמיתי??? מאיפה מביאים אותם?

hwzone קיבלת את מבוקשך.

אני פורש סופית, אבל אתה צריך עזרה ולא מהסוג שאתה מבקש.

פורסם
  • מחבר
הבן אדם הזה אמיתי??? מאיפה מביאים אותם?

hwzone קיבלת את מבוקשך.

אני פורש סופית, אבל אתה צריך עזרה ולא מהסוג שאתה מבקש.

אתה מגיב עוד? לך כבר מהאשכול שלי!

ואתה זה שצריך עזרה: עזרה מאלוהים בכך שהוא יכניס לך קצת שכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים