פורסם 2014 בינואר 2711 שנים גוגל אדס מטרידה אותי בפורום.האם עוד מישהו שם לב לפרוסומות הגייז שצצות להן פתאום?
פורסם 2014 בינואר 2711 שנים לא...הפרסומות באתר מראות לי אך ורק תוכן בנושא חומרה מהארץ וקצת מחו"ל.זה אמור להיות ככה גם אצלך.
פורסם 2014 בינואר 2811 שנים אהה.... במודעות הללו משתמשים הרבה באינטגרציה של פרופיל הרשת שלך, יש סיכוי טוב שמישהו שהשתמש במחשב גלש לאתרים בנושא. חחח, אחת הטענות השכיחות כנגד צורות השיווק המודרניות היא הנזקים שהם יוצרים ע"י הוצאת אנשים מהארון וגילוי הסודות שלהם. מזכיר לי איזה מקרה של אבא שגילה על ההריון שביתו הסתירה ממנו ע"י זה שקיבל פרסומות מפולחות מטארגט או וול-מארט. מצד שני יכול להיות שהמודעה סתם מתאימה את עצמה לתוכן של העמוד שאתה נמצא בו.
פורסם 2014 בינואר 2811 שנים גוגל אדס מטרידה אותי בפורום.האם עוד מישהו שם לב לפרוסומות הגייז שצצות להן פתאום?לידיעתך, פרסומות גוגל הן תמיד אישיות לכל משתמש...... ומותאמות לדברים שהוא מחפש ומתעניין בהם......לדוגמה, לפני כמה חודשים טסתי לחופשה בכרתים. זה גרם לי לחפש קצת מידע על הנושא בגוגל וכו'... אח"כ במשך חודש+/- הופיעו לי בכל רחבי האינטרנט פרסומות לגבי חופשה בכרתים (גם פה באתר הזה למרות שלכאורה אין בו שום קשר לנושא הזה).אז....
פורסם 2014 בינואר 2811 שנים האמת היא שזה מסביר היטב את החתימה שלו.You do not care to explain, don't ya?
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים מחבר זה לא שלא ידעתי על הקטע שגוגל אדס מציג פרסומות לפי החיפושים שלי \ דפים שגלשתי אליהם וכו', רק שהיות שאני דיי בטוח שלא ביקרתי באתרים הנל, תהיתי אם זה איזה באג בפורום ולעוד אנשים הופיעו פרסומות כאלובכל מקרה, אולי זה בגלל איזה פופ-אפ של פורנו גיי או משהו שקפץ לי במובי4קייאבל שמחתי לשעשע אתכם חברים
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים זה יכול להיות גם מישהו אחר שגלש באותו המחשב לאתרים בסגנון הזה... לכו תדעו כמה אנשים משתמשים באותו המחשב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.