פורסם 2014 בינואר 2311 שנים לאחרונה התחילה לי מצוקת מקום אקוטית בהארד דיסק.בדיקה שערכתי העלתה שתיקיית WINDOWS בכונן C: שוקלת... 27 ג'יגה!!!לא ברור לי איך ולמה, ואני בטוח שיש איזה באג/רוגלה או משהו אחר, אבל בטוח זה לא היה ככה.ניסיתי להריץ שתי אנטי ספייוור שלא ממש מצאו משהו מיוחד.מה לעשות (חוץ מלפרמט)?
פורסם 2014 בינואר 2311 שנים זה לא חריג במיוחד. תשתמש בתוכנה כמו treesize כדי לראות מה תופס לך את המקום.
פורסם 2014 בינואר 2311 שנים נקוי חלונות בכלים של הכונן בחלונות מנקה גם את SXS .הגודל האמיתי שלה הוא כשני שליש מהמדווח על ידי חלונות.
פורסם 2014 בינואר 2311 שנים כרגיל SEX הוא המקור לכל הבעיות... זה SxS. כלומר side by side. מן הסתם, שזה נחוץ. לפותח הדין - תריץ חיפוש בפורום לפני שאתה פותח דיון כזה בפעם הבאה. זאת שאלה שהנשאלה והסברה לפרטים כבר מאות פעמים.
פורסם 2014 בינואר 2311 שנים זה לא משהו שהוא בהכרך אופייני למערכת הפעלה עם ליבת 64 ביט.side by side קיים כדי לשמור מאגר assemblies (או פשוט DDLים) בשביל ריבוי גרסאות ותמיד יגדל בהתאם לשימוש.http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ff951640(v=vs.85).aspx
פורסם 2014 בינואר 2311 שנים זה לא משהו שהוא בהכרך אופייני למערכת הפעלה עם ליבת 64 ביט.side by side קיים כדי לשמור מאגר assemblies (או פשוט DDLים) בשביל ריבוי גרסאות ותמיד יגדל בהתאם לשימוש.http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ff951640(v=vs.85).aspxעיינתי בקישור, למרות ההסבר נראה לי שזה בזבוז נפח אחסון משווע עד נפשע.המפתחים מסתמכים מיידי על נפחי הדיסק הגדולים ולא בונים איזושהי אופטימיזציה, או דחיסה של הקבצים. במערכות עם SSD קטן כדיסק BOOT, זה חונק אט אט את ההתקן...עדכוןבדקתי את המחשב שלי בעבודה Win7x64Windows תופס כ 23GB מתוכם !!10GB!! תיקיית Winsxs.אחת התיקייות הגדולות אצלי (מבין אינסוף התיקיות שיש) היא תיקיית Backupהתופסת נפח של 550MB - לאחר דחיסת ZIP הנפח הצטמק ל 261MB - חיסכון של 52% בנפח האחסון.אני מאמין שיחס הדחיסה לא יהיה שונה לשאר התיקיות.משתמע שניהול ע"י דחיסת קבצים פשוטה היה חוסך למעלה מ ½ נפח האחסון. נערך 2014 בינואר 2311 שנים על-ידי Cahiml
פורסם 2014 בינואר 2311 שנים למה אתה מתלהם מזה כל כך?זה ההיה הפתרון של מייקרוסופט ל DDL hell שהיינו חווים לפני Widows XP ועובדה שזה עובד דיי טוב. גם אם יש לך SSD של 80 GB, זה לא כזה נזק רציני.
פורסם 2014 בינואר 2611 שנים מחבר טוב, חברים, אין צורך בעצבים- תיקיית WINSXS שלי שוקלת בסך הכל 55 מגה! לא ג'יגה, ולא 100 מגה אפילו. דהיינו- לא שם המחלה.בנוסף ובאופן מפתיע, מאז פרסום הת'רד, צנח נפח תיקיית WINDOWS לאיזור ה-6 ג'יגה בלבד.יש הצעות חדשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.