עבור לתוכן

הוספת מאווררים במארז nzxst 410

Featured Replies

פורסם

התחדשתי במארז המעולה הזה, קניתי בtms והם שלחו למעבדה שהמחשב שלי שם. אמרו לי בtms שהמאוורר הקדמי ולמטה מכניס, למעלה ואחורי מוציא. ואם אני מוסיף אחד בצד הוא צריך להכניס. במעבדה השניה אמרו לי שמאוורר צד צריך להוציא ולא להכניס אוויר..

יש מקום לטעויות בדברים האלה? אפשר בכלל להרכיב מאוורר בכיוון לא נכון? תודה

פורסם

אפשר לכוון מאוורר כמעט תמיד לשני הכיוונים בהתאם לרצונך.

מאוורר צד, לדעתי כדאי שיוציא וימוקם בדיוק מול הכרטיס מסך..

לא הייתי נסחף עם מאווררים יתר על המידה (רעש, אבק).

כל עוד אין OC או שני כרטיסים גרפיים, קדימה\אחורה\למטה מספיק

פורסם
  • מחבר

יש לי asus z87a, i7 4770, gtx770

בהתחלה רציתי nzxst 630, אמרו לי שאם במארז גדול מידי, זרימת האוויר פחות טובה.. וש410 ישרת אותי יותר טוב. מישהו מכיר את המארז הזה? איך הוא מבחינת קירור על מערכת כמו שלי?

פורסם

ב410 יש מאוורר עליון הייתי שם שהצד מכניס, זה מאוד תלוי בכרטיס מסך הקירור רפרנס לוקח אוויר מהמארז ומוציא החוצה הקירורים המתקדמים יותר גם מוציאים אוויר לתוך המארז בכיוונים שונים כל כרטיס והסיפור שלו יש כאלה ששמים מאוורר עליון מקדימה שמוציא אוויר

(לא המקרה הזה)

פורסם

יש לך מספיק מאווררים, אני לא רואה סיבה להוסיף.

כשתקבל את המחשב, תוכל לראות אם אתה מרוצה (קח בחשבון שיותר מאווררים = יותר רעש). תמיד אפשר להוסיף מאווררים.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהקירור windforce של הכרטיס פולט מלא חום למארז.. בגלל זה אני רוצה מאוורר בצד, ומתלבט אם מכניס או מוציא

פורסם

פולט חום למארז כמובן מאחר וכרטיס המסך הוא רכיב פנימי... החום שיוצא מהכרטיס מנוקז החוצה מהסירקולציה שיוצרים המאווררים

שמכניסים מקדימה ומוציאום מאחורה.

תמיד תוכל לקחת מאוורר ולבחון את הטמפרטורות השונות בשתי הקונפיגורציות השונות.

פורסם
  • מחבר

שורה תחתונה, במארז 410 כשאני מוסיף מאוורר צד.. עדיף פנימה או החוצה?

פורסם

איזה דגם של כרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

Gigabaite gtx770 4gb

פורסם

איזה דגם יש סוגים שונים עם קרורים שונים

פורסם

זה לא משנה איזה כרטיס, מאוור צד תמיד מכניס אוויר טרי למערכת.

אוויר חם עולה למעלה ולכן מאוורר צד שנמצא בגובה הכרטיס אמור לזרוק עליו אוויר.

אם יתפקד כמוציא הוא לא יהיה אפקטיבי וימשוך מעט מהאוויר החם שעולה גבוה ממנו.

מה שכן, אם תוסיף יותר מאווררים שמכניסים יווצר לך לחץ חיובי ועדיף לשמור על איזון, כלומר אם הכנסת מספיק אוויר טרי למערכת צריך גם משהו שינוק אותו החוצה.

לחץ חיובי גם גורם להכנסה של יותר אבק למערכת במידה ואין פילטרים לאחד מהמאווררים המכניסים.

המארז הזה מספיק מאוורר, כשתקבל אותו נטר טמפרטורות לכרטיס ובכללי למערכת ואז תחליט או תתייעץ אם הן תקינות.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה. איזה קוטר מאוורר צד אפשר לשים עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים