3,873 ש"ח בחודש וחיה כמו מלכה – סיכום שנה - עמוד 16 - אקטואליה ותרבות - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

3,873 ש"ח בחודש וחיה כמו מלכה – סיכום שנה


benor

Recommended Posts

  • תגובות 253
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

אם יש לך הצעה סבירה אחרת איך "למתן" את התגובות שלי.

תמיד אפשר למתן גם מבלי לפגוע בעקרונות שלך. זה רק שאלה של מידתיות ומוכנות.

איך? תקרא פעם שניה ושלישית ותערוך שפה מתגרה או שיכולה להתפרש כמתגרה.

לעיתים גם לא מזיק לתת חבטה בטוסיק למישהו שקצת הגזים יותר מדי.

רק שמן הסתם אף אחד לא ציפה לכך שהיא תופיע פתאום ותצטרף לדיון. זה היה אמור להיות דיון בין חברי הפורום על משהו מעניין שהם ראו באינטרנט, ולא פניה אישית אל אותה אחת להבעת דעתך השלילית עליה (כמובן שהיו כאלה שעשו גם את זה - למשל להגיב בצורה דומה לבלוג שלה. אבל זה לא המקרה כאן). או במילים אחרות, היא היתה אמורה להיות הנושא, לא אחד המתדיינים. אז כן, גם כשהיא כן הופיעה פה פתאום אף אחד לא התמתן והתחיל לחייך, וקשה לצפות מהם לזה. אתה לא באמת יכול לצפות שיחזרו בהם מדעתם ויתחילו להתנצל (זה דבר קשה מאד, גם לבעלי תרבות דיון).

בדומה לזה, תיכנס לדיון ימין-שמאל אקראי ב"אקטואליה ותרבות" וצפה באופן שבו משמיצים פוליטיקאי כזה או אחר על התנהגותו. עכשיו דמיין שאותו פוליטיקאי נכנס פתאום לפורום ומתחיל להגן על עצמו. מה נראה לך שיקרה?

אני מניח שאכן הם היו מדברים קצת אחרת אם זה היה בפניה מההתחלה.

בכל מקרה, אין סיבה לדבר בשני פרצופים בפני אדם ומאחורי גבו.

פולטיקאים רגילים לחרא, והם בעצמם חראות, אז זה בסדר. זה חלק מהתפקיד. פה מדובר באדם פרטי.

אגב, הייתי אומר שזה די מעורר התפעלות איך שהיא התאמצה להגיע לכל מקום באינטרנט שבו דנו בנושא, כדי להגן על עצמה. נראה שהנושא ממש חשוב לה. זה לא משהו שמישהו אחר היה עושה בדרך כלל.

קרוב לוודאי שגם אתה היית עושה את זה אם היו דנים במשהו שאמרת.

לדעתי, לקרוא "מתנשאים" לציבור שלם שאתה עומד בפניו, לזה יש הרבה יותר משקל מאשר לקרוא כך לאדם אינדיוידואלי שלא נמצא פה וכנראה שגם לא יחזור לפה (ותרשה לי להניח שהיא לא הולכת לחזור לפה).

case in point. הייתה לי הרגשה שהיא עוד אורבת בצללים חח.

ברוכה השבה.

אל תשימי לב אליהם כל כך הם בסה"כ בחורים טובים אחרי שמתרגלים אליהם.

אם אני מעליב מישהו אני בדרך כלל עושה את זה בפניה כללית, אני לא מאמין שמישהו באמת נעלב מזה.

יותר מדי ג'נרי. אם מאן דהוא לקח אישית אני מתנצל.

בכל מקרה, חלק קריטי מהבעיה בהתנשאות המדוברת נוגע בעובדה שהיא הסתירה מידע. הרי אם היה מדובר בהתגאות בהצלחה, למה לה להסתיר שהיתה לה קודם עבודה טובה בשכר גבוה מאד? הרי זה חלק מהנתיב שלה להצלחה, ועניין להתגאות בו. אלא מה, ברגע שתעשה זאת, יפול כל הטיעון שלה כאילו היא הגיעה מנקודת פתיחה דומה לזו שרוב הקוראים נמצאים בה כרגע, והאמירה "תראו לאן הגעתי" תיראה הרבה פחות מרשימה.

יש לך עכשיו הזמדנות חדשה לשאול אותה. :rolleye0018:

וואו, "הודעה חדשה" הגיעה ממש מהר.

:) חחח

הכוונה שלי בזה היא בדרך כלל שמציתי את קו הדיון הנוכחי, ואין בי רצון להיגרר לדיון צדדי שלא התחלתי אותו.

אני אוהב לקפוץ ל"גיחות פתע".

קבאם! when you least expect it.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

הכל טוב ויפה, אבל הרבה מאוד תלוי באישה. אם האישה רוצה לקנות נעליים באלף שקל פעם בחודשיים ולעשות טיפול יופי אצל קוסמטיקאית באלפיים שקל והילד רוצה אופניים חשמליות בארבעת אלפים שקל כי לכולם יש אז החיסכון אבוד. על מנת להצליח בתוכנית צריך להיות רווק ללא בת זוג או להתחתן עם אישה בעלת משמעת כלכלית מברזל.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

עידן הצלם.

מתעד לנו את מהלך חייו בכל שלב. :)

הדבר הבא בעדכון סטטוסים.

משאירים אותי רעב, אה?

אם בתיעודים ואוכל עסקינן, אנחנו בדיוק עושים מוקפץ:

1045811c56ae91702ce16371190a19ae.jpg

בסוף אגרום לדורינה להתפתות לאוכל טוב ולבזבז 4500 בחודש חח

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אם אין לך ווק עם להבה תעשייתית, עדיף לקלף את הגזר והפלפל עם קולפן(או לחתוך דק דק).

אחרת הם צריכים בישול זמנים נפרד כדי להתרכך כמו שצריך.

זה גם משתלב הרבה יותר טוב אם אתה מערבב את הכל יחד עם פסטה/ספגטי/אטריות.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

עדיין לא סיימתי, זה הכל לפני ערבוב, אבל לא באמת טעים כמו מוקפץ בחוץ.

כבר מזמן הבנתי את זה שלא ניתן להגיע לרמה טובה של מוקפץ בבית ונדרשים כיריים עם להבה תעשייתית וווק טוב.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

זהו שזה לא נכון.

רק צריך להתאים את עובי הירקות לחום בו עובדים והזמן בו לוקח להם להתרכך.

אפשר לעשות מוקפץ טוב בבית.

וכדאי שתקנה ווק כי השמן הרותח שמתרכז בתחתיתו, וההקפצה שדואגת שהכל יקבלו מכת חום בתוך השמן, מביאים לתוצאות טובות יותר.

לפני ההקפצה תן לשמן לרתוח, ואז כל התהליך מאוד מהיר.

רק נשאר להעריך את העובי הנכון בו צריך לחתוך את כל הרכיבים כדי שיתבשלו יחדיו היטב באותו תהליך יחיד.

אה ואם אתה רוצה שהווק ישרוד את הזמן ולא יהרס.

תן לו טיפול טוב לפני ואחרי הבישול בו כאילו היה פויקה.

http://בסט.co.il/content/21427

http://best.tips4u.co.il/tag/%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%A8/

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...