פורסם 2014 בספטמבר 1011 שנים תתחדש אני סקרן לראות כבר את כל הפיטינגס השחורים על הבלוקים השחורים האלה נראה מעניין מאוד.
פורסם 2014 בספטמבר 1011 שנים מחבר nice catch אמרתי שאם אני כבר מזמין מהם, אז שיהיה גם את הבלוק החדש. - - - תגובה אוחדה: - - - המאריכים שהזמנתי התבררו כלא מספיק טובים 26AWG,... זה לא מספיק בשביל -15-20 מאווררים. צריך מאריכים מוצלחים יותר, רצוי 16-18AWG ואם כבר, אז שיהיו מוסלבים. יש הצעות? את BITFENIX ALCHEMY ו-MODDIY אני מכיר. מחפש להשוות.
פורסם 2014 בספטמבר 1011 שנים מחבר מה-NZXT הקטן של כל רדיאטור. בנוסף, כל אחד ממאווררי המארז שלא יושבים על רדיאטור (סה"כ 6) יצטרך מאריך, אבל עבורם המאריכים שהזמנתי יספיקו (אם לא אצליח להסתיר, אסליב או אקנה מאריכים מוסלבים גם עבורם).
פורסם 2014 בספטמבר 1011 שנים וכשתשיג, תתעד הכל כמו שצריך. בחיאת... זה פרוייקט גדול, ויש בו הרבה יותר מלל מאשר תמונות. אאל"ט תיעוד היא חלק גדול מפרוייקט מודינג.
פורסם 2014 בספטמבר 1211 שנים מחבר caught red handed אבל אני עדיין עם המחשב הישן ומחובר אליו רק מסך אחד. - - - תגובה אוחדה: - - - ה-STAND הזה פשוט מפלצת. שוקל איזה 15 קילו, ולא מרגיש את המסכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.