עבור לתוכן

הגברת האות ב dd wrt

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

LinkSys WRT54GL

• תגובות 34
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מאמין שהמומחים שאתה מחפש נמצאים בפורום FXP.

פורסם
נניח שאתה גדול וחזק, ומרביץ טוב. אם תתן למישהו קטן וחלש כאפה, הוא אשכרה יתפרק אחו שקשוקה. אבל אם הוא ירצה להחזיר לך, אתה לא תרגיש למה יש לו ידים קצרות והכאפה שלו לא מגיעה. זה נקרא מחסור בדו כיווניות.

עכשיו נגיד שהאות של הנתב הולכת רחוק כמו שאתה אומר, ופוגשת באות הקטן של המחשבונצ'יק החלשלוש שלך, אז זה לא ששני האותות נפגשים באוויר ועושים שם קרחנה. ממש לא. אין קשר בין האות המשודר לאות הנקלט, אחד הולכת ימינה, ואחד הולכת שמאלה. אם האות החלש לא מגיע לראוטר, איך הראוטר קולטת אותו? ראוטר לא מפעילה גששים בדואים במרחק 40 מטר כדי מחפשת סיגנאלים קטנים מסביב.

יש קולטת?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

- - - תגובה אוחדה: - - -

LinkSys WRT54GL

אולי במקום לרשום מה אתה רוצה להגדיר תגיד מה התקלה שלך.

פורסם

הוא מחפש פתרון קסם שיגדיל את הקליטה של ה-wifi אצלו.

פורסם

גם אם לא יעזור, שווה לו לנסות.

התגובות של multicore לאחרונה מאוד אגרסיביות וחסרות סבלנות. לפעמים עדיף לא לענות.

פורסם

אם יש לך דרך לתרום להתפתחות הדיון הזה לכיוון פרודוקטיבי, אז בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אני באמת רואה שמנהל הפורומים הכללי ממש לא סבלני, אז מי בקש ממנו להגיב?! שייתן לאחרים שכן יודעים! הוא מנהל אתר שכולו מחשבים והוא שולח אותי לfxp. זה כמו שאני יבוא עם מרצדס שיש לו תקלה למוסך של כלמוביל, והם ישלחו אותי לוואדי אל ג'וז..... אני באמת חושב לאמץ את הפתרון הזה אם לא אמצא כאן פתרון.

אכן אין לי שום תקלה! הלינקסיס הוא העסקה מהטובות ביותר שעשיתי בחיי! מגדירים אותו תוך שלשת רבעי דקה ואפשר לשכוח ממנו! רק הייתי רוצה לקבל את המקסימום שאפשר להפיק ממנו

פורסם

מה שמנסים לומר לך פה הוא שייתכן מאוד שאתה כבר מפיק את המקסימום.

אם הנתב כבר היום הוא בעל המשדר החזק ביותר משאר הציוד האלחוטי שלך (כרטיסי רשת במחשבים ניידים, פלאפונים), מה שסביר ביותר, הרי שהגברת עוצמת השידור של הנתב לא תעזור לך, כי עדיין תהיה מוגבל ע"י שאר הציוד.

פורסם
  • מחבר

לכן אני מבקש כבר פעם שלישית שמי שלא יודע על דרך כזאת אז שלא יגיב. אם אני הכן יווכח בסוף שאין דרך אז לא נורא. אבל למה לנסות לייאש אותי כבר בהתחלה?! תנו למומחים היותר גדולים להציע לי פתרונות באם ישנם, ואל תשלחו אותי לוואדי אל ג'וז..........

פורסם

אם יש דרך לעשות מה?

נאמר לך כבר בתגובה הראשונה - אפשר להגדיל עוצמת שידור (TX Power) בקושחה DD-WRT. תתקין את הקושחה, תגדיל ותהנה. :)

פורסם
  • מחבר

מוזר..... חשבתי שאנשים מומחים אמורים לדעת לקרוא...... הרי כתבתי שיש לי כבר dd wrt. ועכשיו אני אכתוב שכבר ניסיתי להגדיל את הtx power, וזה לא עזר. נתנו לי קישור באנגלית ושמה כתוב שצריך להגדיר עוד כמה פרמטרים בשביל זה ואני לא בדיוק מבין, כי זה כתוב באופן מקצועי מידי. אני לא רוצה לנסות "ולנחש" מה צריך להגדיר כי ניסיתי בעבר והוצרכתי לעשות ריסטאר ולהגדיר את כל הנתב מחדש

פורסם

הוראות בסיסיות באנגלית כדי לדעת לקרוא, גם אם אתה לא מומחה. :)

ועכשיו אני אכתוב שכבר ניסיתי להגדיל את הtx power, וזה לא עזר.
אם זה לא עזר, כנראה שום דבר לא יעזור. הגעת למקסימום שתוכל לקבל בלי להוסיף עוד נתב. תודה ושבת שלום. :)
פורסם

דיון הזוי...............

פורסם

תחשוב על זה בצורה הפשוטה ביותר:

מכיוון אחד יש לך חוט באורך של 50 מטר , אבל אתה יכול להעביר איתו דברים רק לכיוון אחד.

מהכיוון השני יש לך חוט באורך של 30 מטר , וגם הוא יכול להעביר דברים רק לכיוון אחד.

אנחנו רוצים לעשות החלפות של דברים , אבל יש בעיה , לצערי אני לא יכול לזוז מהמקום שלי ויש גדר 30 מטר מהכיוון השני , שאי אפשר לעבור אותה.

אתה יכול להעביר אליי את הדברים שלך , אבל לא תוכל לקבל ממני שום דבר , אלא אם כן תתקרב עד כדי 30 מטר ממני , אבל אז אין פה החלפות...

המוסר השכל - גם אם תגדיל את אות השידור עד כדי 5 קילומטר , זה לא יעזור לך כשהמכשיר שלך לא יכול לשדר למרחק דומה.

הפתרון שלך הוא מכשיר נוסף שישמש כrepeater.

נערך על-ידי quantum03

פורסם

אני לא מבין איך החלטתם שהכרטיס רשת במחשב הוא צוואר הבקבוק? במקום לעזור לבין אדם אתם יורדים עליו.

לפותח האשכול, שים לב שש לך נתב מדור ישן שתומך רק בתקן g, מה שבהחלט נסביר את הטווח הקטן ביחס לנתבים אחרים.

לאיזה טווח אתה מצליח להגיע כרגע? ואיזה כרטיס רשת יש במחשב?

בכל מקרה, על מנת להגיע לשיפור משמעותי עדיף להחליף לנתב חזק יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים