עבור לתוכן

זקוקה להמלצה לספק 750W ליעוד של 780TI בSLI שלא מרעיש

Featured Replies

פורסם

לא דיברנו לפני כמה חודשים (בפרטי) על הcorsair שהיה לך? אמרת עליו רק שבחים.. ספרי ספרי ת'אמת עכשיו :)

פורסם
  • מחבר
לא דיברנו לפני כמה חודשים (בפרטי) על הcorsair שהיה לך? אמרת עליו רק שבחים.. ספרי ספרי ת'אמת עכשיו :)

Guilty As ChargeD

לפני כחודשיים התחי להרעיש.

ביום בהיר אחד התחלתי לשמוע את המאורר שלו!

הוא אצלי מספטמבר 2012_ מי שמכיר את הספק הזה יודע שיש מה להתרצות מהתפוקה והתפקוד של הספק הזה (ספק אמין ביותר).... אבל הרעש..... אני אישית לא מסוגלת, זה רעש סביל אבל עם ההפרעה שלי.... זה לא מקובל!

פורסם

קני ספק של אסוס :funnypost:

פורסם

א. לפחות ממשי אחריות .. שיהיה לך ספק רזרבי.

ב. אני מרוצה מ-X שקניתי לאחי, אין תלונות: מתחים יציבים תמיד ושקט. אין פרספקטיבה ארוכת טווח.

אבל במקרה שלך, באותו מחיר של X750 יש Seasonic P660 (פלטינום). בהתחשב שוויתרת על SLI הייתי מעדיף אותו

ג. השתדלי לקנות מחנות שעובדת עם היבואן הרשמי של seasonic בארץ, CD LOG. יתכן שקנית את הcorsair שלך מיבוא מקבילי, ו-לכאורה יתכן ו- מדובר בספק refurbished. מפתה ללכת לשם כי המחיר זול ב-100 ש"ח לערך...

פורסם

אין ספקים שהם באמת פסיביים. ספקים ללא מאוורר (חלק מה platinum החדשים) בונים על זה שיש זרימת אוויר טובה במארז (מאווררים....), וזה הרבה יותר קריטי בשבילהם בהשואה לספקים שיכולים לדאוג בעצמם לקירור שלהם על ידיי מאוורר

אם מורידים נמוך מידי את הזרימה במארז בשביל השקט + שמים ספק פסיבי בשביל השקט, הספק הולך להתחמם כי הוא לא מקבל אוויר. כן צריך זרימת אוויר כלשהיא

פורסם

יש ספקים פאסיביים שנבדקו עם טמפרטורת סביבה של 50 מעלות

גם אם חם במארז זה כמעט אף פעם לא מגיע למעל 50 מעלות

פורסם

יש הבדל בין ביקורת של ג'וני גורו שנמשכת שעה, ועבודה בעולם האמיתי במשך עשרות אלפיי שעות ברציפות

פורסם

לא הבנתי כיצד הדיון עבר לנושא ספקים פסיבים מיד אחרי ההודעה שלי..

לא המלצתי על דגם פסיבי

פורסם

יש בסדרה גם כאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים