עבור לתוכן

זקוקה להמלצה לספק 750W ליעוד של 780TI בSLI שלא מרעיש

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אני רוצה שתמליצו לי על ספק 750W שיוכל להתמודד עם SLI של 780TI.

לא יהיה OC לשום רכיב במחשב (המפרט בחתימה).

הדבר שחשוב לי מאד זה שהוא לא ירעיש!!! _ (נו, אולי ב SLI הוא ירעיש מעט אבל לפחות שבהפעלת כרטיס אחד לא ירעיש)

התקציב הוא 700ש"ח _ (עדיף פחות)

תודה.

פורסם

עדיף פחות? אם את משקיעה 700$ בכל חתיכה כזאת, להמקמצן על ספק כח זו הזכות האחרונה שתישאר לך.

קחי ספק כח נציל ואיכותי של 850W+, לא להתייבש גם לחשוב על 1000W. עם ספק 1000W איכותי, הנצילות תהיה גבוהה, פעולת המאוורר תהיה נמוכה, הרעש יהיה חרישי.

אגב, בלי קשר, עצתי האישית היא תהיה לוותר על הרעיון החפוז ומנוע הרצון לביצועים הזה. לשים 1400$ על ספינות דגל קצת לפני דור חדש, כאשר ספינת דגל אחת תעיף כל משחק בהגדרות מקסימאליות, תגרום לך לתחושת אובדן כספי עמוקה ורצון עז לשים קץ לחייך ממש בקרוב.

2 הסנט שלי.

פורסם
  • מחבר
עדיף פחות? אם את משקיעה 700$ בכל חתיכה כזאת, להמקמצן על ספק כח זו הזכות האחרונה שתישאר לך.

קחי ספק כח נציל ואיכותי של 850W+, לא להתייבש גם לחשוב על 1000W. עם ספק 1000W איכותי, הנצילות תהיה גבוהה, פעולת המאוורר תהיה נמוכה, הרעש יהיה חרישי.

אגב, בלי קשר, עצתי האישית היא תהיה לוותר על הרעיון החפוז ומנוע הרצון לביצועים הזה. לשים 1400$ על ספינות דגל קצת לפני דור חדש, כאשר ספינת דגל אחת תעיף כל משחק בהגדרות מקסימאליות, תגרום לך לתחושת אובדן כספי עמוקה ורצון עז לשים קץ לחייך ממש בקרוב.

2 הסנט שלי.

זה בדיוק החישוב שלי!

780TI של ASUS יספק אותי מעל ומעבר (ואני לא ארגיש אובדן אני בטוחה!)

אני מכוונת ל VOLTA (ונראה מה יצא ממפעלה של INTEL).

אין מצב שאני אגע ב MAXWELL או מישהו מהמשפחה שלו (אפילו לא עם מקל!)! (חישוב שלי אומר פשוט לא לגעת!) _ (נכון שהוא יהיה טכ' חדישה ויותר מהירה... אבל כמו שהיה עם GK110 לפני שנתיים... כךך יהיה עם ..."ספינת הדגל הבאה" ...)

אולי אחכה מעט ל מרץ בכדי שמחירי ה GK110 ירדו.... אבל אין לי שום צל של ספק שאני רוצה GTX780TI או של ASUS או MSI... משהו עם PCB לא סטנדרטי.

(וכשכתבתי עדיף פחות .... ידוע לי כבר על מקרים של ספקים יותר זולים מנקודת הרפרנס שהראו ביצועים שיו גורמים לספקים אחרים לקנא.)

Read Comments: _ http://videocardz.com/48610/nvidia-maxwell-details-revealed-ces-2014

תודה על העצה ועכשיו תמליץ לי בבקשה...

פורסם

:jafafa:

Logo.jpg

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

760 ₪ - +FSP Aurum PRO 850W PRO Modular Gold 90

870 ₪ - +FSP Aurum PRO 1000W PRO Modular Gold 90

790 ₪ - Seasonic X-Series 850W GOLD Modular

890 ₪ - Seasonic X-Series 1050W GOLD Modular

מחיר סופי: לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם

כמה מסכים יש לך שאת צריכה דבר כזה?

פורסם
  • מחבר

מדליק ה850.. (בהחלט נכנס לסדר העדיפויות שלי)

ועוד אחד לדעתכם:

http://ksp.co.il/?uin=9818

ועוד שאלה:

יש ספקים שניתן להחליף להם מאורר בשעת הצורך? _ (אני לא מתכוונת ללפנות זמן ולהתחיל להכין את השטח לעבודה...)

אני מתכוונת משהו בסגנון ה.. PLUG & PLAY... אתם יודעים... קונים מאוורר (מתאים), משחררים כמה ברגים, מרכיבים וזהו!

יש דברים כאלו או שספקים מגיעים ללא אפשרות להחלפת המאורר?

פורסם

אני חושב שספק כח בהספק 750W למערכת בעלת 2 כרטיסי מסך שכל אחד צורך 300W במשחק היא רעיון רע מאוד.

אין בארץ ספקים עם מאוורר ניתן להחלפה שלא מסיר אחריות

פורסם

גם 850 לא בדיוק מספיק. הכלל היבש אומר 1.25x מקדם ביטחון (וזה מקדם ביטחון מינימלי מאוד)

פורסם
זה בדיוק החישוב שלי!

780TI של ASUS יספק אותי מעל ומעבר (ואני לא ארגיש אובדן אני בטוחה!)

אני מכוונת ל VOLTA (ונראה מה יצא ממפעלה של INTEL).

אין מצב שאני אגע ב MAXWELL או מישהו מהמשפחה שלו (אפילו לא עם מקל!)! (חישוב שלי אומר פשוט לא לגעת!) _ (נכון שהוא יהיה טכ' חדישה ויותר מהירה... אבל כמו שהיה עם GK110 לפני שנתיים... כךך יהיה עם ..."ספינת הדגל הבאה" ...)

אולי אחכה מעט ל מרץ בכדי שמחירי ה GK110 ירדו.... אבל אין לי שום צל של ספק שאני רוצה GTX780TI או של ASUS או MSI... משהו עם PCB לא סטנדרטי.

(וכשכתבתי עדיף פחות .... ידוע לי כבר על מקרים של ספקים יותר זולים מנקודת הרפרנס שהראו ביצועים שיו גורמים לספקים אחרים לקנא.)

Read Comments: _ http://videocardz.com/48610/nvidia-maxwell-details-revealed-ces-2014

תודה על העצה ועכשיו תמליץ לי בבקשה...

DAFAQ ?

פורסם

^ אחרי שראיתי תגובה שלו בכתבה על גרסת 6GB, הבנתי שאין עם מי לדבר...

פורסם
  • מחבר

OK ויתרתי על רעיון הSLI להרגע בגלל הידיעה על 780TI עם 6GB.

לדעתי אלך על SEASONIC 750W GOLD X-SERIES

מאמינה שזה יספק אותי ב 3 השנים הבאות (עד שמסכי 4K גדולים יהיו יותר מצויים עם מחירים נוחים).

זהו, נשאר לי רק למצוא איזה לוח Z77 למעבד 2500K שברשותי (כי עם הלוח הנוכחי שלי אין לי הרבה מה לעשות)

פורסם

עם המסך הזבאלה שיש לך הייתי שם בעדיפות מסך IPS איכותי

פורסם
  • מחבר
עם המסך הזבאלה שיש לך הייתי שם בעדיפות מסך IPS איכותי

לא... אני מכוונת יותר ל 4K החדשים של DELL

פורסם

4K החדשים של דל מוגבלים ל-30 תמונות לשניה. את יודעת את זה, הרי שאת מתכננת לקנות אחד, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים