עבור לתוכן

האם אתם מסיימים משחקים?

האם אתם מסיימים משחקים? 28 הצבעות

1. 1. האם אתם מסיימים משחקים?

• כמעט תמיד כן
      13
    • בערך חצי מהמשחקים כן
      15
    • בדרך כלל לא
      5

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אם כל הבאנדלים והסיילים הגעתי למצב שיש לי כל כך הרבה משחקים שאני לא רואה מתי אמצא זמן לשחק בהם. אני לא יכול להקדיש מעבר לשעה~שעתיים ביום למשחק, ובקצב הזה אין לי בעצם צורך לקנות אף משחק חדש בשנים הקרובות.

פורסם

כנל בגלל זה כל המכירה הזאת קניתי רק דברים קטנים שכיף לשחק בגיחות קצרות ולא משחקים רציניים

עד לפני שנה שנתיים הייתי מסיים כל משחק שהייתי מתחיל וגם בלי קושי

מאז התחילו לצאת משחקים עולם פתוח שיש עלילה מרכזית ועל גבי זה עוד 60 אחוז תוכן מסביב זה נהיה סיפור אחר לסיים הכל

פורסם

תמיד מסיים =) ואפילו יותר מפעם אחד

פורסם

אני כמעט תמיד שואף לסיים משחקים.

נדיר (אבל קורה) שמשחק מתחיל לשעמם אותי כל-כך שאני עוזב אותו.

מצד שני, המשחקים שאני יכול "לבלוע" ולשחק בצורה קבועה עד לסיום הם מיעוט. עולים בראש רוב משחקי הPrince of Persia, וכן רוב סדרת Rayman. אני פשוט מאוד מתחבר לסגנון הפלטפורמה הפשוט והמשחק זורם לי בכיף.

ברוב המשחקים, אני אקח איזו הפסקה, אבל מתישהו אחזור למשחק. לפעמים אחרי מספר חודשים. לפעמים אחרי מספר שנים אפילו.

יש משחקים שניסיתי לחזור אליהם כמה פעמים, התקדמתי קצת, והפסקתי שוב, ועדיין לא סיימתי אותם. למשל - GTA San Andreas. אני משער שכרגע יש סיכוי של 50% שאסיים אותו מתישהו. :)

השיא שלי, אני חושב הוא Final DOOM Plutonia - התחלתי לשחק בו אי-שם באלף הקודם (1999, אולי 2000), עברתי משהו כמו שני שליש ומאז שיחקתי בו פעם בכמה חודשים/שנים סתם ככה, עד שסיימתי את כל השלבים מתישהו במהלך 2012/2013. :)

משחקים שהתחלתי ופשוט לא הצלחתי לסיים שעולים לראש הם Half Life המקורי (לא התחברתי אליו, והייתי גם נוב בכל מה שקשור לשליטה באמצעות העכבר אז היה לי קשה), וAssassin's Creed המקורי (שהוא פשוט משעמם טילים).

פורסם

תלוי אם זה מספיק מעניין, ולא ארוך מדי. משחקים לינאריים - כמובן. משחקי sandbox ו-rpg אני מנסה, אבל יכול להיות שישעממו אותי בשלב מסוים (לדוגמה - על Saints Row 3 ועל Just Cause 2 חרשתי וסיימתי את הכל, כולל כל משימות הצד, אבל GTA IV שיעמם אותי באמצע אז הפסקתי).

פורסם

אולי זה קשור לגיל, אך כיום אני לא מצליח לסיים אפילו לא משחק אחד שברשותי.

באמת שאני מנסה להשאב למשחקים אך מהר מאוד סבלנותי פוקעת והמשחק נשאר מיותם על הכונן.

כעת, שבא לי לשחק קצת במחשב אני נכנס לאיזה משחק רשת מהיר (לרוב tf2), ומעביר שעה בכיף. ניסיתי להתעמק במשחקים חדשים כמו אססין קריד 3 (שהמשחק השני בסדרה יצא, נהנתי מכל רגע) או skyrim (מורווינד הדהים אותו בזמנו) אבל אחרי 10 דקות בלבד נשברתי.

אין לי יותר סבלנות להתעמק במשחקים. גם בימי חופשה שנשארים בבית, פשוט אין חשק לשחק.

לא זוכר כבר את המשחק האחרון שבאמת סיימתי.

פורסם
אני כמעט תמיד שואף לסיים משחקים.

נדיר (אבל קורה) שמשחק מתחיל לשעמם אותי כל-כך שאני עוזב אותו.

ברוב המשחקים, אני אקח איזו הפסקה, אבל מתישהו אחזור למשחק. לפעמים אחרי מספר חודשים. לפעמים אחרי מספר שנים אפילו.

same...

משחקים שמעניינים אותי אני אסיים לא משנה מה, גם אם ממש אין לי זמן לשחק.

ואם כבר הזכירו מורווינד, רכשתי אותו לפני כמה ימים, מתכנן לחזור אליו אחרי כמה שנים שלא היה לי כח לסיים אותו

בינתיים במכירה לא קניתי הרבה, לא כי אני לא רוצה לקנות, אלא כי את המשחקים שמעניינים אותי או שכבר יש לי, או שכבר שיחקתי בדרך לא דרך (ואת אלו אני שואף לרכוש בכל זאת. ובהרבה מקרים במשחקים אלו אני משחק שוב)

פורסם
  • מחבר

יש משחקים שניסיתי לחזור אליהם כמה פעמים, התקדמתי קצת, והפסקתי שוב, ועדיין לא סיימתי אותם. למשל - GTA San Andreas. אני משער שכרגע יש סיכוי של 50% שאסיים אותו מתישהו. :)

השיא שלי, אני חושב הוא Final DOOM Plutonia - התחלתי לשחק בו אי-שם באלף הקודם (1999, אולי 2000), עברתי משהו כמו שני שליש ומאז שיחקתי בו פעם בכמה חודשים/שנים סתם ככה, עד שסיימתי את כל השלבים מתישהו במהלך 2012/2013. :)

וואוו! 13 שנים לסיים משחק. בכלל לא טריוויאלי להריץ חלק מהמשחקים על מחשב מודרני כל כך הרבה שנים אחרי. לא קשה לך לזכור פרטים עלילתיים בהפרשי זמן כל כך גדולים? שיחקתי קצת השנה במשחק The Longest Journey ולא מאוד התחברתי. תכננתי לחזור אליו בהמשך אבל נראה לי שיהיה קשה לזכור את כל הפרטים, מה שדי חורץ את הדין שלו.

משחקים שהתחלתי ופשוט לא הצלחתי לסיים שעולים לראש הם Half Life המקורי (לא התחברתי אליו, והייתי גם נוב בכל מה שקשור לשליטה באמצעות העכבר אז היה לי קשה), וAssassin's Creed המקורי (שהוא פשוט משעמם טילים).

HL המקורי היה נחמד, אבל לא סיימתי אותו כי למיטב זכרוני כמות השלבים נראתה לי קצת מייאשת. כנראה שזה לא (רק) עניין של גיל כי עברו לא מעט שנים מאז...

אולי זה קשור לגיל, אך כיום אני לא מצליח לסיים אפילו לא משחק אחד שברשותי.

באמת שאני מנסה להשאב למשחקים אך מהר מאוד סבלנותי פוקעת והמשחק נשאר מיותם על הכונן.

כעת, שבא לי לשחק קצת במחשב אני נכנס לאיזה משחק רשת מהיר (לרוב tf2), ומעביר שעה בכיף. ניסיתי להתעמק במשחקים חדשים כמו אססין קריד 3 (שהמשחק השני בסדרה יצא, נהנתי מכל רגע) או skyrim (מורווינד הדהים אותו בזמנו) אבל אחרי 10 דקות בלבד נשברתי.

אין לי יותר סבלנות להתעמק במשחקים. גם בימי חופשה שנשארים בבית, פשוט אין חשק לשחק.

לא זוכר כבר את המשחק האחרון שבאמת סיימתי.

אני מזדהה מאוד אם מה שאתה כותב, אבל מנסה כן לסיים משחקים. לא ברור למה. בכל פעם שאני קורא ביקורות על משחק והכותב מתלונן שהמשחק טוב אבל קצר מדי הוא נכנס אצלי גבוה לוויש-ליסט. כרגע אני משחק ב-Tomb Raider Legend שאמור להיות קצר וקל, ולמרות שזה מרגיש שכבר השקעתי בו לא מעט שעות בקושי עברתי 60%. אולי אני צריך לעבור לרמה הקלה יותר כדי שמשחקים ייגמרו בקצב שאני רוצה. ורק להבהרה, זה לא שאני לא נהנה מהמשחק. הוא סבבה לגמרי, אבל אני רוצה כבר לעבור למשחקים הבאים שיש לי בספרייה.

פורסם

אני כמעט תמיד מסיים אלא אם הם משעממים כמו שמורווינד מלא בהליכות מיגעות

assassin creed 1 גם שיעמם אותי

פורסם
וואוו! 13 שנים לסיים משחק. בכלל לא טריוויאלי להריץ חלק מהמשחקים על מחשב מודרני כל כך הרבה שנים אחרי.
לא טריוויאלי, זה נכון. אבל דווקא למשחקי DOS כבר יש תאימות של 99.9% דרך DOSBOX (מה שלא היה לפני כמה שנים). הקשים ביותר הם משחקי Win9x מסוימים, שמשתמשים בAPI שכבר לא ממש נתמכים במערכות הפעלה / חומרה מודרנית (3dfx/glide מישהו?) :P למשל את Rayman 2 - אחד המשחקים האהובים עליי - לא הצלחתי להריץ על אף מחשב מודרני. עם זאת, המערכת המקורית שעליו שיחקתי במשחק - עם Win98SE וVoodoo 3000 עדיין חיה ועובדת, אז זה לא ממש משנה לי. :)
לא קשה לך לזכור פרטים עלילתיים בהפרשי זמן כל כך גדולים?
איזה פרטים עלילתיים? זה פאקינג DOOM. :D במשחקים אחרים זה יכול להיות קשה, נכון. אבל כמו שאמרתי, ה"13 שנה" היה משהו חריג לגמרי. לרוב אני לא מחכה כל כך הרבה זמן.

מה שכן, למרבית המשחקים גם ההגדרה של "לסיים את המשחק" היא לא משהו חד-משמעי.

משחק בסגנון GTA - מה זה לסיים? את כל המשימות של הסיפור המרכזי? או כולל המשימות הצדדיות והבונוסים שנותנים 100%?

משחק FPS - האם זה מספיק לסיים על הרמה הקלה ביותר או שצריך את הבינונית/קשה?

משחק מכות - האם אתה מרגיש שסיימת אותו אם עברת אותו עם דמות מסוימת, או רק כשעברת עם כל הדמויות?

ובכלל - היום כמעט כל משחק מגיע עם בונוסים ותוספים וmini-games משולבים, וכל מיני סודות / easter eggs. כמה צריך לעבוד כדי לומר "סיימת את המשחק"? זה בכלל לא ברור. :)

פורסם

תלוי במשחק. יש משחקים שהעלילה ממש משכה אותי שפשוט "הכרחתי" את עצמי לשבת ולשחק בהם עד שאני יסיים (batman arkham asykum למשל, מאפיה 2, metro 2033)

ויש משחקים שהתחילו טוב אבל כבר לא מושכים כל כך אז הם יושבים בפינה חשוכה בקצה המחשב ומחכים לזמנם..

ויש משחקים שאני יודע שאין סיכוי שאני יסיים אותם- אולי אחרי הפנסיה :P (מישהו אמר SKYRIM?)

מה שכן, למרבית המשחקים גם ההגדרה של "לסיים את המשחק" היא לא משהו חד-משמעי.

משחק בסגנון GTA - מה זה לסיים? את כל המשימות של הסיפור המרכזי? או כולל המשימות הצדדיות והבונוסים שנותנים 100%?

משחק מכות - האם אתה מרגיש שסיימת אותו אם עברת אותו עם דמות מסוימת, או רק כשעברת עם כל הדמויות?

ובכלל - היום כמעט כל משחק מגיע עם בונוסים ותוספים וmini-games משולבים, וכל מיני סודות / easter eggs. כמה צריך לעבוד כדי לומר "סיימת את המשחק"? זה בכלל לא ברור. :)

מבחינתי לסיים את המשחק זה לעבור את העלילה הראשית פעם אחת לפחות, לא משנה באיזה רמה או כמה משימות צד עשיתי וכו'

פורסם

משחקי באטמן למשל , סיימתי את העלילה הראשית של שני הראשונים , אבל יש מיליון משימות צדדיות שחלקם מייאש מאד , ואפשר להמשיך לשחק אחרי שמסיימים את העלילה , אבל נמאס...

פורסם

אם אני לא טועה המחשב של QttP בכלל לא מודרני :D

אני לא מרבה לשחק במשחקים, משחק לרוב BF3/BF4 במולטי.

המשחק האחרון שסיימתי היה ביושוק אינפיניטי.

למשל את FC3 מחקתי לקראת הסוף, פשוט משחק מאוס ושבור שרק תפס לי מקום על ה-SSD.

פורסם
  • מחבר
לא טריוויאלי, זה נכון. אבל דווקא למשחקי DOS כבר יש תאימות של 99.9% דרך DOSBOX (מה שלא היה לפני כמה שנים). הקשים ביותר הם משחקי Win9x מסוימים, שמשתמשים בAPI שכבר לא ממש נתמכים במערכות הפעלה / חומרה מודרנית (3dfx/glide מישהו?) :P למשל את Rayman 2 - אחד המשחקים האהובים עליי - לא הצלחתי להריץ על אף מחשב מודרני. עם זאת, המערכת המקורית שעליו שיחקתי במשחק - עם Win98SE וVoodoo 3000 עדיין חיה ועובדת, אז זה לא ממש משנה לי. :)

ניסית אולי להריץ את המשחקים האלה בתוך VM?

איזה פרטים עלילתיים? זה פאקינג DOOM. :D במשחקים אחרים זה יכול להיות קשה, נכון. אבל כמו שאמרתי, ה"13 שנה" היה משהו חריג לגמרי. לרוב אני לא מחכה כל כך הרבה זמן.

וואלה, פיספסתי שמדובר בגירסה של DOOM. מדהים שאתה יכול לשחק במשחקים האלה. אני לא מצליח לשחק בצורה נורמלית באף FPS או 3PS שלא תומך בשילוב של עכבר ומקלדת.

אני מסכים עם ההגדרה של elyaz - "לסיים את המשחק זה לעבור את העלילה הראשית פעם אחת לפחות, לא משנה באיזה רמה או כמה משימות צד עשיתי וכו'"

אני מתעלם לגמרי מכל הבונוסים האלה, אחרת אין סיכוי שאצליח לסיים משחקים. גם ככה רוב המשחקים ארוכים מדי לטעמי. הייתי מעדיף שהאורך שלהם היה מקביל לזה של מיני סדרת טלוויזיה, לא לסדרה של 20 ומשהו פרקים (אבל גם לא לאורך של סרט קולנוע).

פורסם
ניסית אולי להריץ את המשחקים האלה בתוך VM?
לא ראיתי סיבה. בשביל מה לי? זה לא שממש מתחשק לי לשחק בהם שוב. ואם מתחשק פעם בחצי שנה, אני תמיד יכול להדליק את המחשב הישן ישן. :)
וואלה, פיספסתי שמדובר בגירסה של DOOM. מדהים שאתה יכול לשחק במשחקים האלה. אני לא מצליח לשחק בצורה נורמלית באף FPS או 3PS שלא תומך בשילוב של עכבר ומקלדת.
DOOM, אפילו המקורי, תומך בשילוב עכבר ומקלדת בצורה מאוד טובה. :) הוא לא תוכנן במקור שישחקו אותו כך (הFPS היה בחיתוליו וכך גם טכניקות משחק מתקדמות), אבל כששחקנים גילו שאפשר להשתמש בעכבר על מנת לכוון / להשיג יכולת סיבוב מהירה, יכולות המשחק שלהם השתפרו פלאים. אין כמעט אף שחקן רציני שמשחק DOOM ללא עכבר וכל הdemoים הטובים ביותר שתמצא בyoutube משלבים עכבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים