עבור לתוכן

תחליפי גוגל?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה גוגל מזייפים אצלי עם כל מיני יציאות בכל מקרה...

* תחליף יו טיוב מוצלח מישהו מכיר? אחרי חיפוש ברשת מצאתי את http://www.dailymotion.com/ שממה שהבנתי הוא בלי הגבלות כלשהן ואפילו מאפשר להעלות יותר סוגי סרטים מאשר יו טיוב. מישהו מכיר?

* תיבת מייל > ג'ימייל עם העיצוב מחדש והאונס פרסומות \ צ'אט \ גוגל+ מתחילה להעיק מישהו מכיר שירות מייל מוצלח וחינמי בתור תחליף?

* אגב מנועי חיפוש נראה לי שב10 שנים האחרונות אני משתמש קבוע רק בגוגל מישהו משתמש במנועי חיפוש אחרים?

תודה

פורסם

לא מכיר תחליפים ראויים לשירותים הללו.

פורסם

blackle - כמו גוגל אבל שחור

duckduckgo - לטענתם לא שומרים פרטים אישיים כשאתה מחפש

פורסם

איך אני אוהב את הישראלים האלה שמנסים להיות חכמולוגים וחושבים שהם טובים יותר מכולם ושהם היחידים שראו את האור נגד תאגידי ענק ששולטים היום באינטרנט..

לא, מר Googleness, לא קיים שום תחליף ראוי לגוגל. לא למנוע החיפוש, לא לג'ימייל, ולא ליוטיוב.

יש שירותים מקבילים. יש את בינג של מיקרוסופט, יש שירותי מייל של יאהו (אני חושב) ושל "וואלה" בישראל, ויש אתרי סרטונים כמו dailymotion, vimeo ועוד.

אף אחד מהם לא מקביל בתרומתו לשירותים המקבילים של גוגל.

(יוצא דופן הוא Vimeo שדווקא טוב יותר במובנים מסויימים מיוטיוב, אבל הוא אתר נישתי ספציפי ומשמש בפועל יותר למטרות מסחריות מאשר אישיות, אין מה להשוות אותו ליוטיוב מבחינת תוכן)

פורסם

יש את Outlook.com של מייקרוסופט שאמנם לא מאפשר לך לצ'וטט עם אנשי הקשר אבל מצד שני הוא עושה את העבודה בלי להציק יותר מידי כמו המייל של גוגל, יאהו, וואלה וכו'.

פורסם

אני עברתי ל-outlook.com, אחרי שימוש ב-Gmail, אני חייב לציין שהוא הרבה יותר נוח (לפחות מבחינתי).

פורסם
  • מחבר

חשבתי ככה,

נעבור לשלב ב'

מישהו מכיר תוספים לכרום \ פיירפוקס שמשנים את הUI של ג'ימייל?

פורסם
איך אני אוהב את הישראלים האלה שמנסים להיות חכמולוגים וחושבים שהם טובים יותר מכולם ושהם היחידים שראו את האור נגד תאגידי ענק ששולטים היום באינטרנט..

לא, מר Googleness, לא קיים שום תחליף ראוי לגוגל. לא למנוע החיפוש, לא לג'ימייל, ולא ליוטיוב.

יש שירותים מקבילים. יש את בינג של מיקרוסופט, יש שירותי מייל של יאהו (אני חושב) ושל "וואלה" בישראל, ויש אתרי סרטונים כמו dailymotion, vimeo ועוד.

אף אחד מהם לא מקביל בתרומתו לשירותים המקבילים של גוגל.

(יוצא דופן הוא Vimeo שדווקא טוב יותר במובנים מסויימים מיוטיוב, אבל הוא אתר נישתי ספציפי ומשמש בפועל יותר למטרות מסחריות מאשר אישיות, אין מה להשוות אותו ליוטיוב מבחינת תוכן)

יש תחליף ל-HWZONE? כי וואללה, באמת שנמאס לי מההודעות המתנשאות שלך ושל מנהל ראשי נוסף.

פורסם

לא יודע, אבל אתה מוזמן לחפש אותו כי באמת שנמאס לי מההודעות התוקפניות שלך אז ביי.

פורסם
  • מחבר
לא יודע, אבל אתה מוזמן לחפש אותו כי באמת שנמאס לי מההודעות התוקפניות שלך אז ביי.

פשוט תתעלם, לפעמים באמת אתה יוצא בצורה קשה בתגובות שלך אבל זה תמיד בנושא הדיון ככה שאין לך מה לתרץ.

בכל מקרה נכנעתי לזרם ושידרגתי מחשבון גוגל לגוגל+. דווקא לא רע בכלל מערכת מאוד נחמדה, הנה פוסט ראשון בשביל הסיפתח:

https://plus.google.com/110446829847651928454/posts/Yi39h4y5DbX

פורסם
יש תחליף ל-HWZONE? כי וואללה, באמת שנמאס לי מההודעות המתנשאות שלך ושל מנהל ראשי נוסף.

אתה יכול לנסות את FXP...

פורסם

outlook כתחליף לג'ימייל

youtube אין לו תחליף (אפשר תמיד להשתמש בלי חשבון. ובאופן כללי אני לא מבין מה הבעיה בו)

bing הוא מנוע חיפוש נחמד

פורסם

מה הבעיה עם Gmail ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים