פורסם 2013 בדצמבר 2211 שנים ^ יש אנשים שזה לקח להם יותר זמן ... (ועדיין לא הצליחו..)אל תשכח שלא מדובר כאן על ניסיון לשבור את הראש על הבעיה .- - - תגובה אוחדה: - - -אף אחד לא באמת יושב על הבעיה 72 שעות ברצף .הנה מקרה מייצג : האדון כאן התחיל היום , אפילו אם הוא יסיים מחר , לקח לו יומיים . (וזה אם הוא יסיים מחר ..)
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים מחבר אני עדיין מתקשה, קראתי את התגובות בפוסט השני ואני לא מבין מה הוא עשה עם האלכסון ולמה.מה שחשבתי לעשות אבל אני חושב שזה לא טוב זה אם אני מוצא 1 לעבור שורה כי באותה השורה כבר לא יכול להיות בור.אם אני מוצא 0 לבדוק שכל השורה אפסים ואז לעבור על כל העמודות עד שאני מוצא כזו שכל העמודה היא מספרי אחד (חוץ מאותו האפס בשורה)
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים מחבר אני עובר שורה שורה אבל אם אני מוצא 1 אני לא ממשיך כי זה ברור שבשורה הזו בור כבר לא יהיה
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים מחבר מה נותן לי 0 אחד ?אני חייב קודם לבדוק שכל השורה אפסים לא ? נערך 2013 בדצמבר 2311 שנים על-ידי gshhary
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים רמז - בשביל שיהיה בור אתה צריך גם שכל התאים בשורה יקיימו תנאי מסוים וגם שכל התאים בעמודה יקיימו תנאי מסוים.
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים מחבר אני מתקשה למצוא דרך כזו שלא צריכה לעבור על כל התאים בשורה (מה נפלתי לקורס הזה....אני בסה"כ לומד ספרות ונשאר לי קורס בחירה...) נערך 2013 בדצמבר 2311 שנים על-ידי gshhary
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים יש לך בממן שתי ריבועים כאלה (למטה) , תצלם אותם ופשוט תנסה לחשוב איך אפשר לפתור זאת . פה ובטופיק ששניצל הביא לך יש מלא רמזים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.