עבור לתוכן

65w vs 90w ac adapter

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

האם יש הבדלים בין האדפטורים מעבר לזמן הטעינה?, הא ישנה עדיפות במה לבחור אם סוללת המחשב שלי היא של 6 תאים?

פורסם

משקל

גודל

זמן טעינה

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאם ה-90 הוא באותו הגודל של ה-65, היית בוחר תמיד ב-65? , ה-90 לא יכול לקצר את חיי הסוללה אם הוא מטעין במהירות רבה מידי?

פורסם

לא, הכל בתקן.

אבל מטען 65 קטן יותר יחסית וקל יותר ונייד יותר. מחשבים שדורשים כח עיבוד וצורכים חשמל רב אפילו באים עם 120W ואלו ממש כבדים.

בסופו של דבר תלוי בשימושים שלך והאם אתה צריך הטענה מהירה (יחסית) או שמספיק לך עם 65W.

במחשבים שצורכים הרבה חשמל, המטען צריך להיות גדול יותר ו"חזק" יותר כדי לעמוד בקצב פריקת הסוללה המובנית בנייד.

פורסם
  • מחבר

אני הולך בדיוק על המפרט שבנית לי, אני לא זקוק להטענה מהירה ומעדיף אדפטור קטן, אבל מה שהכי חשוב לי כמובן שהוא יתאים למחשב "ולא יחנק" לי, במקרה שלי 65W יספיק ?

פורסם

עניתי לך בדיון המקורי שכן.

החברה לא מוכרת מטענים שלא מתאימים.

פורסם
  • מחבר

צודק, כתבתי את זה לפני שבדקתי את השרשור המקורי

פורסם

הרבה נייידים בודקים את הספק ואם הוא 65 ולא 90 מהירות השעון של המחשב

תהיה נמוכה ולכן המחשב איטי יותר.!!

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר ללכת על 90W , הדעות חלוקות צ'וי איתך ואילו גיל28 אומר ללכת על הקטן, אנה הבהירו א עמדתיכם

פורסם

כולה מטען.

:facepalm:

זה לא איזה מחשב חיית משחקים מטורפת שצריכה חשמל עודף.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אם קונים כבר ומשקיעים כסף למה לא לקחת את מה שהכי טוב עבורי? , יכול להיות שאני שואל הרבה שאלות ומתעקש לקבל תשובה החלטית, אבל הנה יואן חושב שזה דווקא קריטי לקחת 90W .ואתה חושב אחרת, כן חשוב לי לדעת למה

פורסם

אתה תצטרך מטען "חזק" רק אם במחשב יהיו נניח סוללות נוספות ו/או ערך הסוללה גדול מערך המטען.

במקרה הספיציפי פה 65W מספיק ולא יגרם מצב בו המטען לא מהיר יותר מקצב הפריקה של הסוללה.

ובכל מקרה אתה מחובר לחשמל.

אם היית לוקח עם הכרטיס מסך של NVIDIA הייתי אומר לך - קח את ה-90W, כדי "שיהיה". גם בגלל מה ש-Ivan רשם.

אם אתה רוצה ראש שקט זה לא שיש הבדל במחירים, קח את ה-90W. לא יקרה כלום.

פורסם

קח אחד מכל סוג. ממילא עדיף שיהיה לך יותר מאחד.

פורסם
  • מחבר

אני צריך לבחור אחד QTTP , במה היית אתה בוחר? (חרגתי מהתקציב בהרבה ממה שתכננתי)

פורסם

קנה 2.

אחד גדול 90 לבית

ואחד של 65 לנדודים.

תיקו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים