עבור לתוכן

Black Friday 2013 - ריכוז מבצעים בארץ

Featured Replies

פורסם

ממש BLACK הFRIDAY הזה.

אין משהו על ענף החומרה?

כרטיסי מסך, לוחות אם וכו..?

• תגובות 310
  • צפיות 113.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחפש מלחם אקדח. מישהו מכיר מבצע?

פורסם

בעיתון מופיע שגם קרביץ עושים מבצעי BLACK FRIDAY

90%הנחה על המוצר השני

דיסקים חיצונים של WD בלי מעמ

וכו וכו

אין להם אתר רציני... צריך לבדוק בסניפים

פורסם

מה אתם אומרים על המבצע של וואלה שופס-דיסק קשיח חיצוני 500GB, WB

245 ש"ח?

פורסם

זמן טוב לקנות אולטראבוק חדש (הHP שלי כבר בן 8...). ה940x3g של סמסונג במחיר כמעט נורמלי! יאי. *מזיל ריר*

פורסם

@Neus

ה"מבצע" המדובר הוא בכלל לא מבצע, זה המחיר הסטנדרטי בארץ ל500GB חיצוני...

פורסם

תודה רבה, באמת תהייתי מתי יצאו במבצעים.

המבצעים של וואלה פשוט עלובים, חשבתי שהאופניים החשמליים יעלו שם 2100₪... 2949₪ זה אותו מחיר שאני רוכש מחנות ביום רגיל.

מקווה ש Ivory יעשו מבצעים על Razer, הכפתור האמצעי של העכבר שלי לא מגיב כל כך.. חושב להחליף את ה GT500 בעכבר Razer Taipan..

מבצעים של השני ב% די מבאסים אם אין אנשים שירכשו ביחד איתך מוצרים שבערך באותו סכום..

פורסם

אם למישהו יש המלצה לכונן קשיח חיצוני, אשמח :)

פורסם

רכשתי g750 בksp במחיר של 9800, תענוג של נייד

פורסם

מעקב

פורסם
האוזניות האלו עלו כ 102$ באמזון עד לפני מספר חודשים. כרגע הבנתי שיש איזשהו תהליך של חידוש מלאים ולכן מחירם זינק ב 40%.

במחירים כאלה כמובן שכדאי כבר לשקול את דגם ה pro700 של Audio-Technica ולא את ה M50,

אבל למי שמתעקש לקנות בארץ משום מה, 399 ש"ח זה אכן מחיר טוב מאוד כרגע ל M50.

104$ ??? , לא חושב! . אני בעצמי עקבתי חודשים אחרי הדגם הזה והתלבטתי בנוגע לרכישה בארץ או מחול כאשר החיר בבאג עמד על 599 או 699 , המחיר היה זהה לחול (159$) אבל העדפתי בסוף את הדגם של הכבל הישר על זה המסולסל של באג.

בקיצור , המחיר של ה-M50 בבאג הוא מ-ע-ו-ל-ה!!!

- - - תגובה אוחדה: - - -

האוזניות האלו עלו כ 102$ באמזון עד לפני מספר חודשים. כרגע הבנתי שיש איזשהו תהליך של חידוש מלאים ולכן מחירם זינק ב 40%.

במחירים כאלה כמובן שכדאי כבר לשקול את דגם ה pro700 של Audio-Technica ולא את ה M50,

אבל למי שמתעקש לקנות בארץ משום מה, 399 ש"ח זה אכן מחיר טוב מאוד כרגע ל M50.

104$ ??? , לא חושב! . אני בעצמי עקבתי חודשים אחרי הדגם הזה והתלבטתי בנוגע לרכישה בארץ או מחול כאשר החיר בבאג עמד על 599 או 699 , המחיר היה זהה לחול (159$) אבל העדפתי בסוף את הדגם של הכבל הישר על זה המסולסל של באג.

בקיצור , המחיר של ה-M50 בבאג הוא מ-ע-ו-ל-ה!!!

פורסם

מקווה שיהיה איזה מבצע טוב על כונן קשיח חיצוני 2.5"

:)

פורסם

"מבצעים" שאינם מבצעים, העלאת המחיר כדי להכריז על "הנחות" וכל זה מצטרף לקטע שהם עשו עם הקניה הקבוצתית של ה SSD... אני רואה ש KSP עובדים קשה ע"מ

לשמר את השם הרע שיצא להם. רציתי לקנות sandisk extreme אבל זה לא יהיה מהם.

יאללה TMS תרימו ת'כפפה.

פורסם

חוץ מהקבועים אייבורי KSP TMS ובאג האם חנויות מחשבים אחרות כמו נייד נייד ושניידר אי פעם השתתפו בBLACK FRIDAY?

פורסם

איזה בולשיט! השני ב60% הנחה? עוד פעם השטות הזאת של 30% הנחה שלא מרשימה בכלל ומה גם שמתסבך לקנות, העיקר לרשום 60% הנחה בגדול כאילו הלקוחות מפגרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים