עבור לתוכן

Black Friday 2013 - ריכוז מבצעים בארץ

Featured Replies

פורסם
יש הנחות בKSP פשוט פחותות. מחיר הEXTREME (גם אני שמתי עליו עין) ירד ב10% ממחירו הרגיל. כנראה שמישהו שם החליט ש"10% הנחה" זה לא יפה מספיק אז העלו את המחירים כדי שיוכלו לכתוב "20% הנחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". טעות שיווקית לדעתי.

זה חדש לך? באג כבר עשו את זה בשנה שעברה.

• תגובות 310
  • צפיות 113.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשנה שעברה לא עקבתי אחרי המחירים לפני המבצעים. השנה כן.

גם אני בניתי על ה - SanDisk 64GB Extreme USB3.0. כנראה שאקנה מחו"ל...

הפרש של 50 שקל. לא שווה את הטרחה לדעתי.

פורסם

סתם חרטא, כמו שאמרו פה רק ה-M50 משתלם למי שמחפש אוזניות סגורות (לדעתי עדיף להוציא יותר על פתוחות).

פורסם

מישהו אמר משהו על הנחה על ספקי כח של סיסוניק? איפה? בדיוק התקלקל לאבא שלי הספק.

פורסם

מישהו ראה מבצעים על טאבלטים/ניידים?

דיסקים חיצוניים זה תמיד רצוי...

פורסם

כל מי שמוצא מבצעים על חלקי מחשב בארץ ובחו"ל וכל הציוד ההיקפי אשמח שיפרסם פה :) בנוסף אם מישהו יכול לפרסם קישורים לאתרי מכירות בחו"ל או בארץ שנותנים הנחות בגלל ה- BLACK FRIDAY אני אשמח לראות ולקנות :) תודה מראש :):):)

פורסם

אני אמרתי ספקים של סיסוניק אישית התמקדתי במה שרציתי(650W מודולר סידרת גולד שעלה כמדומני 49 דולר ובארץ כ540 ש"ח )

לגבי טאבלטים לא בדקתי אבל בחומרה יש שם המון מבצעים שווים במיוחד

(זיכרון 32 GB (8X4 1600)של קרוסייר הטוב ב140 דולר..)

הכתובת כמו שהביאו זה http://www.gadgetar.com/black-friday/

עלה יפה מאוד אתמול בלילה אבל מהבוקר הוא מושבת (לפחות אצלי)

פורסם

הקישור לא עובד, יש מצב שאתה שולח קישור לספק כוח שאתה רצית לקנות?

פורסם
למה אתה מדבר שטויות. המחיר של הATH-M50 הוא 140 דולר באמאזון. אם תבדוק בזאפ תראה שזה יוצא מעל 800 ש"ח אם אתה רוצה להזמין מחו"ל דרך חברת משלוחים.

400 ש"ח זה מחיר מציאה בשבילן בארץ. גם אם לדעתך זה צריך להיות יותר זול, המציאות היא שהאוזניות האלה מאוד יקרות כאן. העיקר לבכות שהמחירים בארץ יקרים מדי, אפילו כשכבר עושים מבצעים?

האוזניות האלו עלו כ 102$ באמזון עד לפני מספר חודשים. כרגע הבנתי שיש איזשהו תהליך של חידוש מלאים ולכן מחירם זינק ב 40%.

במחירים כאלה כמובן שכדאי כבר לשקול את דגם ה pro700 של Audio-Technica ולא את ה M50,

אבל למי שמתעקש לקנות בארץ משום מה, 399 ש"ח זה אכן מחיר טוב מאוד כרגע ל M50.

פורסם

מבצעים מחו"ל פרסמו כאן:

http://goo.gl/vsojGJ

פורסם

לא מצליח לראות את השרשור.

פורסם

יופי של שירשור :-) מעניין לראות מה אנשים מחפשים ומה שאר החנויות מציעות. תודה על ריכוז החומר.

פורסם

^מה איתכם? :)

פורסם

^בודקים את השטח..

פורסם

קשיח חיצוני 2.5 **אהמ אהמ****

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים