עבור לתוכן

קומפלייר לאייפון/מכשירים עם אנדרואיד

Featured Replies

פורסם

רציתי לברר מה דעתכם (תסתכלו על זה בתור סקר) על קומפלייר שירוץ על אייפון או מכשירים שמריצים אנדרואיד (שרובם יותר גדולים מהאייפון), לא משנה כרגע איזה שפה הוא יריץ, אני רק רוצה לדעת מה דעתכם על כזה דבר, האם זה יהיה נוח? ברור שלא בשביל לכתוב עם זה ביום יום, אלא בזמן שאתם לא ליד המחשב, או לדוגמא לכאלה שלומדים לכתוב קוד ורוצים לתרגל את זה בלי הצורך לסחוב מחשב נייד לכול מקום.

אשמח אם תכתבו את דעתכם + אם זו דעתכם בתור כאלה שלומדים לכתוב קוד / עובדים בזה או כותבים סתם להנאתכם.

תודה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני בתור אחד שכרגע לומד #c חושב שהיה לי הרבה יותר נוח אם היייתי יכול לכתוב קוד גם בפלאפון, ולא הייתי מוגבל ללימוד רק כשאני עם מחשב לידי. (זה יכול להיות אחלה באוטובוסים וכו' או סתם בתור תירגול בתור לרופא/סופר/וכו').

נערך על-ידי eido300

פורסם

אני חושב שRDP למחשב יהיה יותר פשוט.

למרות שמשהו בסגנון של NP++ יהיה נהדר.

פורסם
  • מחבר

אז אתה בעד או נגד?

פורסם

זה מה שמצאתי מחיפוש בplay store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gregshackles.csharptogo

ולפייתון:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hipipal.qpyplus

למרות שהיה עדיף אם האפליקציה הייתה באה עם מקלדת מותאמת שמכילה קיצורי דרך לתווים הנפוצים (כמו סוגריים מסולסלים).

פורסם
  • מחבר

וואוו, זה נראה טוב, מישהו פעם ניסה את זה?

כשאני מריץ את הויזואל סטודיו על הנטבוק שלי הוא מקרטע על פלאפון זה עובד טוב?

נערך על-ידי eido300

פורסם
  • מחבר

הבנתי שיש ויזואל סטודיו לwindows phone

אני בהחלט אנסה (וכמובן גם אדווח;))

- - - תגובה אוחדה: - - -

אוקיי ניסיתי, וזה קצת מדכא, הוא לא תמיד מציע אפשרויות להשלמת המילה (intellisense), צריך לדייק ולכתוב את הkeyword עם אותיות רשיות אחרת הוא לא יזהה את זה ויכתוב שגיאה, אחרי כל קטע קוד שכותבים הוא מנסה להריץ אותו ולא משנה שזה יכול להסתכם ב:

Console.Write(abcd);

אבל יכול להיות שזה רק עניין של הרגל, מה גם, אני חושב שפיתחו את זה רק לקטעי קוד פשוטים מאוד, אני שאלתי על משהו רציני כמו הויזואל סטודיו.

פורסם

נתתי לך לינק לסביבת פיתוח לג'אווה, במבט על התמונות נראה שהיא יותר מקיפה מזו של #C שמצאתי קודם.

פורסם
  • מחבר

האמת נכנסתי רק ל #c כי את זה למדתי אבל עכשיו הסתכלתי על הג'אווה והוא בהחלט נראה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים