עבור לתוכן

** תאורים בומבסטיים למוצרים סטנדרטיים

Featured Replies

פורסם

אתמול בערב העלתה חברת "בזק" קמפיין שיווקי לשני נתבים משולבים חדשים, מלווה בסרטון פרסומת, אותו היא מכנה "Super Wifi".

בשבוע שעבר הכריזה חברת HOT על ה-FiberBox - מכשיר משולב הכולל ממיר מקליט באיכות HD, מודם כבלים ותמיכה שני קווי טלפון.

מה האמת מאחורי שמות מפוצצים אלה?

כל התשובות כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4221

פורסם

אני לא אוהב בכלל את הקמפיינים השיווקיים של בזק. זה התחיל כבר ב"כבל התת ימי" כאילו שאחרים מחוברים עם כבל אווירי

או קסם אחר.

פורסם

אז איך אתה מסביר שהמוצר שלך הכי טוב אם הוא לא "סוס"? :)

פורסם

מישהו צריך לפרנס את חברות הפרסום והקופירייטרים , לא ?

חוצמזה פה זה פורום של אנשים שמבינים.. אתם יודעים כמה "לא מבינים" יש במדינה ומה שיגידו להם זה קדוש ?

טכנאי של הוט אמר פעם לחמותי שעדיף לכבות ממיר (מקליט ! כזה שנמצא בסטנד-ביי כל הזמן בכל מקרה) אם לא צופים בטלויזיה והיא דבקה בזה באדיקות כאילו זה כתוב בעשרת הדיברות.

עריכה - יש לי את הנתב החדש הזה של נטגיר כמעט שבוע וכמו שכתבתי בפוסט אחר, הוא ממש לא מגיע למהירות 300 בתדר 2.4Ghz אלא מסתפק ב 144mbit . רק ה 5Ghz מגיע ל-300 וזאת פשוט הטעיה של הלקוחות.

נערך על-ידי גילST

פורסם

אנחנו מתרעמים על כך שהתאורים הבומבסטיים גובלים בהטעיה.

פורסם
אנחנו מתרעמים על כך שהתאורים הבומבסטיים גובלים בהטעיה.

למה גובלים ? הם הטעיה פשוטו כמשמעו..

הם פשוט פונים לקהל שלא מבין ולא יודע שזאת הטעיה. אנשים שמבחינתם הגיע טכנאי, חיבר, יש אינטרנט, הכל מעולה.

פורסם

off-topic:

בארץ חברת Asus לא צריכה מיתוג מיוחד - "א-סוס" :D

פורסם

עריכה - יש לי את הנתב החדש הזה של נטגיר כמעט שבוע וכמו שכתבתי בפוסט אחר, הוא ממש לא מגיע למהירות 300 בתדר 2.4Ghz אלא מסתפק ב 144mbit . רק ה 5Ghz מגיע ל-300 וזאת פשוט הטעיה של הלקוחות.

בהגדרות של הנתב ה-2.4 נמצא כברירת מחדל על 145mbs. שינית שם ל-300mbs?

פורסם

חברות הפרסום עובדות מנקודת המוצא שאם תתייחס לצרכנים כאל מטומטמים אז הם יהיו מטומטמים.

די גאוני כשחושבים על זה...

פורסם

האמת שזה ככה כבר דיי הרבה זמן. פשוט זה מתעצם כל פעם מחדש.

הרי תמכור משהו משהו כל כך מתקדם טכנולוגית למישהו שבקושי מבין איפה נמצא כפתור Enter במקלדת? :)

פורסם
בהגדרות של הנתב ה-2.4 נמצא כברירת מחדל על 145mbs. שינית שם ל-300mbs?

אכן כן. וגם תומכת של בזק בדקה את ההגדרות וכלום לא עוזר... שני מכשירי אנדרואיד שיש לי שמתחברים לכל נתב נורמלי ב 135mb מתחברים לנתב הזה (וגם לקודם שהיה לי) ב 65mb בלבד.

פשוט עלוב הסיפור הזה.

פורסם

אבל אתה יודע שהקושחות של בזק גורמות למכשיר סביר להיות מספק למשתמש הממוצע ולא יותר מזה.

למה לא לקחת מודם וראוטר פרטי?

או שאם כל כך רצית את שניהם בקופסה אחת, מודם משולב ראוטר פרטי.

פורסם

המחשבים שבהם באמת מעניינת אותי המהירות מחוברים עם כבל רשת ואני מקבל את מלוא המהירות לפי החבילה שלי ואין בעיה בגלישה והורדות.

אני סתם תוהה אם בזק לא מודעים שיש בעיה, או שהם גורמים בכוונה לבעיה ע"י מגבלות בקושחה של הנתב או שבונים על זה שרוב הלקוחות לא מבינים כלום ולא ישימו לב להבדל.

עדיין הנטגיר הזה עובד לי הרבה יותר טוב מהדילינק 6740U, הפינגים נמוכים יותר, טעינת אתרים מהירה יותר ואין יותר קרטועים בסטרימינג גם ב WIFI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים