פורסם 2013 בנובמבר 2112 שנים שלחתי אתמול ולא קיבלתי תשובה שהוא קיבל את התשובות...כבודו!קיבלת ממני פרטית
פורסם 2013 בנובמבר 2112 שנים שלחתי לפני יומיים.ועדיין לא קיבלתי תשובה שזה התקבל בכלל. : /מז"א?האם אנו צריכים לקבל הודעה שהתשובות ששלנו התקבלו?שלחתי אתמול וגם לא קבלתי הודעה בחזרה..?לפי דעתי אנחנו לא אמורים לקבל אזיה מייל חזרה.. (לא?)
פורסם 2013 בנובמבר 2112 שנים מז"א?האם אנו צריכים לקבל הודעה שהתשובות ששלנו התקבלו?שלחתי אתמול וגם לא קבלתי הודעה בחזרה..?לפי דעתי אנחנו לא אמורים לקבל אזיה מייל חזרה.. (לא?)לא כתוב שצריך לקבל אלא שSpeeNTro ישלח אישור על קבלת התשובות, לפחות זה מה שאני הבנתי.את התוצאות יש לשלוח אלי בהודעה פרטית ואשלח לכם אישור קבלת התשובות בחזרה נערך 2013 בנובמבר 2112 שנים על-ידי rony2
פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים פסדר קשה או לאקשה לתת תשובה של "היי מפגרים אף אחד לא זכה תבכו בשקט"???או לתת את התשובות בשביל לדעת איפה טעינו?
פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים פסדר קשה או לאקשה לתת תשובה של "היי מפגרים אף אחד לא זכה תבכו בשקט"??? או לתת את התשובות בשביל לדעת איפה טעינו? תרגע אחי לא קרה שום דבר צריך רק להתעזר בסבלנות
פורסם 2013 בנובמבר 2212 שנים תרגע אחי לא קרה שום דבר צריך רק להתעזר בסבלנות אני לא בא בטענות כי ככה או ככה אני חושב שאני לא אזכה(ככה אני מרגיש...) אבל כשמבטיחים ב21 זה צריך להיות 21 חח אבל פסדר כאילו מתי שנוח להם יכול להיות 21 של חודש הבא או שנה הבאה. אבל אנחנו פה, מחכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.