פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים באמת תודה. מעניין שיש פה כל כך הרבה חפרנים ורק אלי אתם נדבקים.לך על הכיוון הזה לדעתיhttp://www.xiaomi.com/en/mi3
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים לך על הכיוון הזה לדעתיhttp://www.xiaomi.com/en/mi3כן חשבתי על הכיוון, תודה. כמה יעלה לי להזמין את זה ומאיפה זה בטוח? האם הMIUI הזה מתמשק היטב בעברית?
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים omrij כמשלמים ב-Google Play אז יש תיבה בשם : apt\suite שנמצאת במשלוחוהכתובת שמקבלים מ-BUY2USA מורכבת מ: Address Line 1 ומ - Address Line 2 האם אני ממלא רק את ה- Address Line 1 ואת תיבת ה-apt\suite אני משאיר ריקה?
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים תודה רבה על הטיפ. אני חושב שזאת המקלדת שיש בNOTE 3 לא?זאת לא המקלדת של סמסונג.גם אני משתמש במקלדת הזאת בנקסוס 7 שלי וב-S4 שלי.מקלדת מצוינת.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים כן חשבתי על הכיוון, תודה. כמה יעלה לי להזמין את זה ומאיפה זה בטוח? האם הMIUI הזה מתמשק היטב בעברית?Aliexpress ושות'העברית בדיוק כמו כל אנדרואיד מקביל.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים omrij כמשלמים ב-Google Play אז יש תיבה בשם : apt\suite שנמצאת במשלוחוהכתובת שמקבלים מ-BUY2USA מורכבת מ: Address Line 1 ומ - Address Line 2 האם אני ממלא רק את ה- Address Line 1 ואת תיבת ה-apt\suite אני משאיר ריקה? ככה זה מופיע אצלי
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים Aliexpress ושות'העברית בדיוק כמו כל אנדרואיד מקביל.תודה. אבל עד כמה שאני כרגע מבין, הדגם של הSNAPDRAGON עוד לא יצא, רק הTEGRA. אז זה לא עובד בארץ נכון?הסנפדרגון יצא רק ממש בסוף השנה.וגם בכלל לא זול, 500$. נערך 2013 בנובמבר 912 שנים על-ידי rozroz
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים כן, בתכלס, ה MI3 לא זול. יש גם את המייזו MX3 (המצלמה לא הכי טובה ואין לו חריץ הרחבה גם כן). יש עליו ביקורת ב GSMARENA. נערך 2013 בנובמבר 912 שנים על-ידי Ido.G
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים אם זה מעניין מישהו, הזמנתי את ה-G2. גירסת 32 ג'יגה כמובן, 3,099 ש"ח במקרה שמתי לב שהם הורידו (בשבת??) את המחיר ההתחלתי ל-2,999 ש"ח.. הייתי מבטל ומזמין מחדש אבל הם כנראה לא פשוט יוותרו על דמי הביטול של 100 ש"ח... סעמק נו
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים על מה כל הכבוד? אגב יכול להיות שהם סתם הורידו את המחיר ההתחלתי בשביל למשוך קונים אבל בפועל לא יאשרו הזמנות במחיר הזה.. here's to hoping
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.