פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים שלום לכולם!הצורב שלי מת, ואני רוצה לקנות צורב חיצוני.שני הצורבים שעומדים על הפרק הם:SAMSUNG X8 SE-208DBLG GP30NB30לסמסונג יש USB3 אבל גודל ה cache שלו הוא 1mbל LG יש רק USB2 אבל גודל ה cache שלו הוא 1.5mbהמחיר של שניהם דומה מאוד.מה דעתכם?יש למישהו ניסיון או המלצה על אחד מהצורבים הנ"ל או על צורב אחר?תודה!
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים לא יודע עד כמה הcache הגדול יותר משמעותי, אבל התחושה היא שיש סיכוי שזה נותן משהו. מצד שני, USB3 בוודאות לא נותן כלום בצורב DVD X8 שהמהירות המקסימלית שלו היא 10MB/s (כל בקר USB2 מודרני יודע לספק לפחות 30MB/s יציב).
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים yirmio (ירמיהו ?) או QttP, אתם יודעים אם יש צורב כלשהו התומך LightScribe ? (צריבת חזית ה DVD/CD) ?אני לא מצליח לקבל תשובה חיובית מאף מוכר... נערך 2013 בנובמבר 412 שנים על-ידי Cahiml
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים מחבר yirmio (ירמיהו ?) או QttP, אתם יודעים אם יש צורב כלשהו התומך LightScribe ? (צריבת חזית ה DVD/CD) ?אני לא מצליח לקבל תשובה חיובית מאף מוכר...לפי מה שראיתי, אין תמיכה....
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים יש כאלה (גם פנימיים וגם חיצוניים), אבל כרגע לא רואה למכירה בשום חנות. נראה שצורבים חיצוניים עם Lightscribe הרבה יותר נדירים.יש כרגע את הGP08LU10 באמזון. אפשר להזמין אותו לארץ דרך BuyAmerica:http://americashopping.co.il/am.php/shop=http://www.amazon.com/LG-Electronics-GP08LU10-LightScribe-External/dp/B001TOD5B2/ref=sr_1_1/191-2538797-9281755?ie=UTF8&qid=1383554427&sr=8-1&keywords=GP08LU10המחיר הסופי יוצא כ355 שקלים. ספק אם זה שווה את זה.יש לי צורב Lightscribe (פנימי) ולא ממש התלהבתי מהמראה הסופי של ההדפסה. חיוורת משהו.
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים ...יש לי צורב Lightscribe (פנימי) ולא ממש התלהבתי מהמראה הסופי של ההדפסה. חיוורת משהו.1. יש עדכון לתוכנת LightScribe (די ישן) הפותר את הבעיה, עוצמת הצריבה היא פי 2 וכך גם זמן הצריבה2. אני רואה את הצורב Pawtec External USB 3.0 Aluminum 8X DVD-RW Writer Optical Drive with Lightscribe בקישור שלך - 370 ש"חבימים רגילים לא הייתי טורח, אך יש לי מלאי של כמה עשרות DVD ו CD צבעוניים לצריבת LS שערכם גדול ממחיר הצורב.הכנתי לי כבר בעבר כמה אלבומים עם עיצובים יפהפיים ויש לי עוד מה להכין - למרות שהיום ניתן לחבר כל DOK לכל נגן כולל ברכב...נראה שאבחר כזה לפני שייכחדו מהעולם...תודה רבה לך QTTP !
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים האמת היא שכשאתה אומר את זה, אני זוכר שהיו כמה אפשרויות איכות/זמן ולא זוכר במה השתמשתי... אולי בחרתי איכות נמוכה מידי.
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים נכון, בממשק התוכנה להכנת המדבקה לתקליטור שתמכה ב LightScribe,לאחר לחיצה על 'הדפס', יכולת לבחור בין 2 אפשרויות - איכות רגילה ואיכות משופרת...
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים רכשתי לא מזמן DOK של PATRIOT בנפח 256GB להצגת סרטי MKV ו BLURAY שלמים...אני רוצה לצרוב LS כמו פעם, בסגנון הנוסטלגי במדיה העוברת מן העולם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.