עבור לתוכן

מחשב נייד עם מעבד חזק במיוחד - תקציב גמיש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דיברתי איתם בדיוק היום.

אין אחריות בין לאומית וגם מור לוי כבר לא יבואנים של גיגבייט.

מי כן?

• תגובות 139
  • צפיות 77.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

^

דיברתי איתם ונותנים שירות בתשלום, לא אחריות.

השוואת מפרט בין מחשבי גיגבייט P35K ואחיו הקטן ה-P34G

http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=5&pids=4636,4626

ה-P35K מעט כבד יותר אבל נותן מסך IPS גדול יותר 15.6 אינטש וכרטיס גרפי חזק יותר במחיר שפוי בהחלט.

כל זה במשקל של ~2.2 ק"ג ועובי של 21 מ"מ בלבד.

בהבדל של ~800$ מול ה-RAZER PRO אני חושב שמדובר בפשרה לא רעה בכלל כי המסך עדיין גדול דיו לעבודה נוחה ומקבלים מחשב קל וקטן משמעותית.

עריכה: אבל ה-BLADE PRO הזה ממש עושה חשק לקנות אותו וכל הסקירות מדגישות שזה אחד הדגמים שהכי נהנו לעבוד איתו.

מקפיץ את ההודעה הנ"ל כי אלו 3 המועמדים שלי כרגע...

זאת, אחרי שקיבלתי תשובה סופית שהכלים בעבודה לא נוסו מעולם על חומרה של אפל והחלטתי בצער רב לא לחכות ל-M3800/XPS15 עוד חודש-חודשיים.

אני חושב שכבר יש לי את רוה הנתונים לבחור (תודות לכולם כאן בדיון:xyxthumbs:), אבל תמיד טוב לשמוע דעות של אחרים רגע לפני...

* האם ההבדלים בין ה-P34G וה-P35K בלינק לעיל מצדיקים לדעתכם את תוספת המשקל/גודל?

- מסך 15.6 IPS לעומת 14 VA

- כרטיס 765M לעומת 760M

- RJ46 לעומת RJ45 (???)

- כונן DVD/BR

- רמקולים 2.1 ומיקרופון משופר

- dimensions: 340(W) x 239(D) x 21(H) mm VS 385(W) x 270(D) x 21(H) mm

- שוקל חצי קילו יותר (2.27 ק"ג ל-P35K)

* מלבד המסך הענק (17 אינטש) של ה- RAZER BLADE PRO יש סיבה בכל זאת להעדיף אותו ולסבול משקל של 3 ק"ג?

תודה.

נערך על-ידי tmpusr

פורסם
  • מחבר

ד"א - לכולם צריך לעשות חריטת לייזר של עברית אם מביאים מחו"ל והבנתי שגם האותיות הצרובות מוארות.

מהתמונות של המקלדת של ה-RAZER נראה לי שאין ממש מקום לאותיות בעברית שם... רק ממש בפינה.

כבר נתנו כאן לינק לחנות שמתמחה בחריטות כאלה... צריך לחפש.

ועוד שאלה... רק עכשיו ראיתי של-P35K יש פורט רשת קווית RJ46, לא RJ45. יש לזה יתרון/חיסרון? דורש כבל מיוחד?

פורסם
  • מחבר

^

אני מבין שכבר יצא לכם הת'רד הזה מכל החורים... :smiley1: מובן בהחלט...

אני כותב כאן כבר בעיקר כדי לסדר לעצמי את הראש.

יש לי כאן ביחד מחשב DELL D430 ישן שבזמנו היה מהקלים והעוצמתיים בקטגוריה שלו:

WEIGHT & DIMENSIONS:

Starting at: 3.0lbs/1.36kg

Width: 11.6"/295mm

Depth: 8.25"/209.8mm

Height: 1"/25.4mm

זה נותן לי מושג מצויין על המימדים של המועמדים האחרונים שלי...

* הוא בעובי של 25.5 מ"מ שזהקצת יותר משלושתם ופחות מה-ENVY/T440P ואפילו זה מרגיש לי מאוד "עבה" ומגושם...

ימח שמם של הטאבלטים ששינו את נקודת היחוס שלי!

* הוא שוקל רק 1.36 ק"ג ואני חייב לומר שאפילו במשקל נוצה הזה זה מורגש....

עכשיו ה-2.3 ק"ג של ה-P35K וודאי שה-3 ק"ג של ה-RAZER נראים המון להיסחב איתו (ועוד יש את שנאי המתח לא לשכוח).

* הגודל בסדר אבל זכרו שהוא רק 12 אינטש...

עוד 7-8 ס"מ לכל צד של ה-P35K נראה לי קצת יותר מדי. ה-P34G מוסיף רק 3-4 ס"מ.

בקיצור, נראה לי שהברירות שלי מבחינתי כרגע הן:

(1) ללכת על ה-P34G ולהסתפק במסך 14' לטובת הניידות או....

(2) בכל זאת לחכות ל-DELL M3800 שמבחינת ממדים נמצא בדיוק באמצע בין הדגמים של גיגבייט , דק משניהם וקרוב במשקל ל-P34G:

M3800 Dimentions: 8mm-18mm x 372mm x 254mm

Weight9: starts at 4.15lbs; 1.88kg (with 61Wh battery and optional mSATA)

וכמובן - מקבלים מסך מגע ברזולוציה פסיכית לחלוטין ובגודל 15.6 אינטש וככל הנראה אחריות בין לאומית (?)

רק צריך לשלם ~1100$ יותר, לקוות שמתאם ה-USB3-RJ45 יעבוד עם החומרה ולחכות חודש-חודשיים שיגיע. מעצבן!

צרות של עשירים... ;)

נערך על-ידי tmpusr

פורסם

יש לי עדיין את הd420 בבית. אם הוא כבד לך המצב חמור...

פורסם
  • מחבר

אכן חמור מאוד.

פורסם

שתי עצות לעניין משקל וניידות, אם אין בעיית תקציב:

1. לרכוש תחנת עגינה יעודית של יצרן המחשב וכמובן שתכלול ספק כח נוסף. ככה אתה חוסך את משקל ספק הכח בדרכים.

2. אם אין תחנת עגינה יעודית אז לפחות לרכוש ספק כח נוסף. אחד בבית, אחד בעבודה. ככה אתה חוסך כמה מאות גרמים.

ועוד נקודה למחשבה.

בגלל שאתה מכוון למוצר עם מעבד חזק מאוד. קח בחשבון את עניין ההתחממות תחת עומס. תכנון קרור לא מוצלח, בצרוף מחשב מאוד דק, בקלות יגרום לכך שהמחשב לא ידע להתקרר היטב. גם אם כן, פליטת החום עלולה להיות לא רק מפתחי אוורור יעודיים אלא גם מכל תחתית המחשב. לא נעים בכלל.

תנסה לבדוק את הנקודה בדגמים המועדפים עליך.

פורסם

D430 היה אחלה מחשב - עשה את העבודה מצוין

אמין מאוד וגם נוח לעבודה

פורסם
  • מחבר

^

דגם מהמוצלחים לדעתי...

הוא לא שלי - אחרת הייתי מפרמט אותו, מוסיף לו קצת זיכרון ומחייה אותו עם איזה SSD חביב.

אורי - תודה על ההמלצות.

באמת התכוונתי לקנות ספק כוח נוסף שישאר בעבודה.

ל-M3800 יש מתאם USB3-RJ45 ואקח איתו מתאם DP-DVI וזהו.

יש תחנת עגינה USB3 למחשבי DELL בחיבור USB3 ששוקלת פחות מ-300 גרם אבל זה נראה לי די מיותר (ויקר):

http://accessories.ap.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=sg&l=en&s=dhs&cs=sgdhs1&sku=452-11648

אולי לבית.

פורסם
  • מחבר

עכשיו קפצתי לראות... המימדים שלו כמעט זהים לגיגבייט אבל אין לו כרטיס מסך דיסקרטי והמקלדת ללא תאורה אחורית.

בא עם אובנטו, נכון? לא נתנך ע"י התוכנות ההנדסיות שלי אבל זה פתיר אני מניח...

פעם ראשונה שאני שומע על הבראנד הזה? יש לך משהו טוב/רע להגיד עליהם?

תודה!

נערך על-ידי tmpusr

פורסם
  • מחבר

לעומת ה-P34G עם כרטיס גרפי עדיף בהרבה עם מחיר לא רחוק ומימדים דומים - אני לא בטוח כלל.

למקרה שלי בו כרטיס גרפי חשוב מאוד והמחיר הרבה פחות זו לא בחירה נבונה...

בכל מקרה, בינתיים החלטתי לחכות ל-M3800 ופשוט לקוות שמתאם הרשת יעבוד - החברה שכתבה את הדרייברים טוענת שזה אמור לעבוד.

פשוט המשקל/מימדים/מפרט/גודל מסך בדיוק ב-sweet-spot מבחינתי ומסך המגע המדהים הוא בונוס לא זניח - כל כך התרגלנו לעבוד עם Touch בכל מקום שלקנות מפלצת כזו בלי זה נראה לי סוג של נכות קלה.

אפילו עם המראה המיושן של ה-D430 אני מוצא את עצמי נוגע מדי פעם במסך ולא מבין למה לא קורה כלום...

כנראה ש~6 שנים עם טאבלטים, מחשבים ניידים עם touch ואנדרואידים כבר יוצרים איזה הרגל וציפיה.

פורסם
  • מחבר

בינתיים - סקירה מצויינת של ה-P34G

יש כבר סקירות של ה-M3800?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים