עבור לתוכן

The Witcher® 3: Wild Hunt - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם
מאוד מקווה שתהיה עלילה ודמויות נורמליות (בניגוד לשני).
  • תגובות 613
  • צפיות 157.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
כמו DAI זה הולך להיות סקיירים וואנבי.

עלק סקיירים וואנבי,אני רואה שאתה לא עוקב אחרי הפיתוח של המשחק.זה הולך להיות RPG של השנה ואולי אחד הטובים אי פעם .ולכל מי שלא אהב את העלילה בשני,הפעם העלילה תהיה יותר אישית כמו במשחק הראשון ופחות פוליטית .

פורסם

אני דווקא מאוד אוהב עלילות פוליטיות. אני לא סובל שהדמות שלי סובלת מפיגור שכלי במהלך העלילות הנ"ל.

פורסם

מה בדיוק הולך להיות במשחק השלישי?

את המשחק הראשון סיימתי פעמיים ובשני לא הצלחתי להתגבר על השיעמום ורפלקס ההקאה שקיבלתי בעיר הראשונה אחרי הטוטוריאל.

פורסם

^^ גם אני לא הבנתי מה יהיה שונה. הselling points שלהם זה גרפיקה טובה יותר ו open space?

פורסם

Open Space זה הTrade Mark של משחקי אלדר סקרולס קריא סקיירים. וזה הדבר הכי גדול שאני זוכר מהטריילרים והכתבות בקרוב של TW3. בקשר לגרפיקה כבר בTW2 הייתה גרפיקה מצויינת למראה אבל משום מה הם מצליחים ליצור מנועי משחק כל כך כבדים שזה מחריד.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אכן....חדשות עצובות.

ועוד לא מזמן קראתי מאמר שצפה שהוא ישוחרר בקיץ השנה.

לפחות זה ייצא בין סמסטרים, אז אולי יהיה לי זמן לשחק בו ואפילו לסיים אותו די מהר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מספק להם עוד זמן להמתקד בפרווה :)

GDC 2014 :

פורסם
  • מחבר

זה נראה ממש טוב.

לא הבנתי אם היצור הראשון בסרטון (לפני הסוס) הוא חלק מהמשחק או שזו הדגמא שלא קשורה לוויצ'ר.

אוף....זה אומר שאני צריך להתחיל לשים כסף בצד לכרטיס חדש של אנווידיה...

פורסם

אני מניח שהיצור לקוח מהמשחק אבל לך תדע...

ואגב NVIDIA Hairworks מבוסס DirectCompute ואינו מוגבל ל-Geforce. זה עובד גם על Radeon כפי שראינו ב-COD Ghosts.

אבל בלי קשר לא ידוע איך הכרטיס שלך יסחוב את כל הסיפור בשנה הבאה.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, אני מתכנן בין כה וכה לשדרג לכרטיס דגל כלשהו. GTX880 Ti, או מה שזה לא עתיד להיות.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
פורסם
  • מחבר
פורסם

מניסיון שלי עם משחקים של דה ווי'צר אתה רוה כרטיס מסך אימתני בשביל להריץ על אולטרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים