עבור לתוכן

הייתי רוצה לדעת אם המחשב שקניתי לאחרונה טוב למחשקים ?

Featured Replies

פורסם

ואין לזה שום יתרונות..

• תגובות 33
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וודאי שיש. פשוט בפורומים כאלה יש לרוב אנשים שלא מייחסים חשיבות לשום דבר חוץ מיחס ביצועי מעבד/כרטיס מסך לשקל.

פורסם

^ יש היתרון לארגונים שקונים כמויות ולא רוצים להסתבך במימוש אחריות.

פורסם

אני מכיר כמה וכמה אנשים שלא רוצים להתעסק בכלום וממש מרוצים מזה, לא כולם יכולים או מבינים או שיש להם זמן להתעסק...

זה דיי מזכיר ליסינג, אתה קונה מוצר שהוא יקר יותר ממה שאתה קונה ברגיל ואתה מקבל תמיכה מא עד ת, אחריות להכל ל3 שנים לא צריך להתעסק בכלל, תמיכה טכנית ומערכת הפעלה עם שיחזור מוכן.

כמו שנאמר מעלי המחשב לא מתאים לפורום הזה כי לרובנו יש מספיק יכולת להתקין לבד מחשב ולהבין מה הבעיה במחשב וגם אם צריך להחליף משהו בלי אחריות זה יעלה פחות אבל צריך לעשות לבד ולא יהיה מישהו שיעשה את זה בשבילך (הכוונה שבHP אוסיפים את המחשב מהבית ומחזירים מתוקן ופה אתה צירך לקחת את המחשב לחנות או לקנות את נחלק ולהחליף לבד).

לדוגמא טיפול עשרת אלפים למאזדה 2 עולה אלף במוסך מורשה כנראה ש500-600 במוסך רגיל ושאני עשיתי בבית עם חלפים מקורים עלה לי 200 שקל...

פורסם

גם אם תקנה מחנות תקבל 3 שנים האחריות מלאה.

פורסם

למשתמש פרטי אין לזה שום תועלת..

פורסם

לא על צורב, מארז ויש עוד חלקים לפעמים, למשתמש פרטי שלא מבין ולא רוצה להתעסק בכלום יש תועלת אחרת הם לא היו נמכרים ללקוחות פרטיים..

אל תבינו אותי לא נכון אני גם חושב שהם ביזבוז אבל יש להם מקום בשוק הפרטי לאנשים שלא רוצים להתעסק בכלום...

פורסם

^ תגיד לי בדיוק מה ההבדל...

פורסם

לחנויות רבות יש אפשרות לבנות מערכות מחשב אמינות שהן לא מותג ולספק שירות כמו שירות מותג בעבור אותו הכסף הפחות (להגיע לבית הלקוח לבצע אצלו טיפול וכו'). אין פה קסמים

פורסם

לדוגמה עסקים קטנים מעדיפים מחשבי מותג בגלל השירות היותר טוב מחנות רגילה...

איסוף המחשב (במקרים מסוימים גם מבצעים פירמוט) וזה נוח להם במקום לשלוח שליח מטעמם או לבקש איסוף מהחנות מבית העסק

וגם מעדיפים שירות של חברה גדולה ו"חזקה"

פורסם

אז מה ההבדל הפרקטי עבור הלקוח? להוסיף 500 שקל לביטוח תלת שנתי מול החנות יהיה בדיוק כמו מחשב מותג, רק זול משמעותית עבור מפרט נתון. אז מה הפואנטה במחשבי מותג? תשובה - אין.

לומר את האמת, בשוק האירגוני יש היגיון במחשבי מותג, כי חברה שקונה המון מחשבים רוצה לעבוד מול היצרן. לשוק הביתי? מיותר לחלוטין.

פורסם

אין ספק, לשוק הפרטי אין שום צורך במחשב מותג..

פורסם

מה נסגר עם פותח הת'רד?

פורסם

שכנעתם אותו שהוא הפראייר הכי גדול עלי אדמות, אז הוא התאבד. מה עוד יכול היה לקרות? :(

פורסם

בישראל הרבה אנשים מפחדים שיעבדו עליהם בדברים שהם לא מבינים ולכן מוכנים לשלם יותר.

לדוד שלי לקחו פעם את הכרטיס מסך ושמו ספק כוח חלש מידי למחשב...

יש הרבה טכנאים לא אמינים והמון חפרים...

אני לא חושב שהוא כזה פראייר, הוא שילם יותר וזה בטוח אבל 500 שקל בשביל תמיכה ואחריות על הכל זה לא הכי משתלם אבל לא כזה נורא..

אני חושב שאתם סתם מגזימים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים