פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים קיבלתי הרגע את הכונן. מדהים הגודל והמשקל שלו (קנייה ראשונה SSD בשבילי).שאלה בנוגע ל"תוכנה של סמסונג" שדיברו פה - האם מדובר בדיסק שמקבלים עם המכשיר?
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים כן הדיסק שבא עם הכונן מכיל את התוכנה של סמסונג (שאפשר למצוא אותה ברשת בלי בעיה)
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים Iidoido אתה ביבנה במקרה? כי עכשיו התקשר אלי שליח ואמר שהוא כמה דקות אצלי
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים yakir4, אתה בטוח? זה נראה שהדיסק זה כמו תוכנה שמעבירה את המערכת ההפעלה מכונן ישן לכונן החדש.האם זאת באמת ה-תוכנה המדוברת שמשפרת את הביצועים?CRT, לא. אני לא מיבנה. לא קרוב כל כך גם.Cahiml, ההיפך הגמור - הוא כל כך קטן וקל ברמה שלא תיארתי לעצמי. הוא חסר משקל לחלוטין.
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים הנה תוצאות של הכונן, הבעיה שכל פעם הוא נותן משהו אחר: איך יצא לך 1000 שם מוזר צריך להיות בסביבות ה 500+ שהרפיד מופעל וככה פתאום הוא מכפיל את עצמו תפרסמו תוצאות של CrystalDiskMark את הדיסק שלי בסוף שמתי על maximum performance עשיתם over provisioning ? ולמי פה יש זכרון מערכת של 4 גיגה והאם ניסיתם ראפיד איתו נערך 2013 באוקטובר 2912 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים Iidoido אתה ביבנה במקרה? כי עכשיו התקשר אלי שליח ואמר שהוא כמה דקות אצלייבנה עיר האורות ללא הפנסים
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים יצא עדכון קושחה...מה אתם אומרים לעדכן? עשיתי clone מהארד דיסק רגיל אז אם משהו ידפק אפשר לעשות שוב...מה אומרים?
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים תבדוק מה העדכון קושחה בדיוק משפר.קרא קצת חוות דעת של משתמשים שהתקינו את הקושחה ובדקו ביצועים לפני ואחרי.ואז תחליט.
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים חברה אבל אם אני ימחק את המצב שינה הזה אז לא אוכל יותר לעשות מצב שינה רק בשביל לחסוך כמה גיגה ?תעשו משהו מסודר איך בדיוק מתקינים תכונן החדש והאם זה יגרע משהו אם לדוגמא נבטל מצב שינה ?
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים זה הפיך בפקודה אחת.לא מבין מדוע לבטל. hibernate מאוד שימושי גם למחשב רגיל, ולא חוסכים הרבה מקום.תמיד אפשר לבטל אם יהיה חסר לך מקום ותגלה שאתה לא משתמש בזה כלל.
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים אהלן חברים,אני עדיין לא רכשתי ומתלבט מאוד בין הPRO לבין הEVO האם יש העדפה\יתרון לקחת כבר את הPRO?הבנתי גם שהEVO הוא דגם חדש יותר אז אין לי ממש מושג תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.