פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים אפשר הסבר על הקוד הזה איך הוא מתבצעומה הוא אומר.תודה. #include <stdio.h>int main() {int x, y;scanf("%d%d", &x, &y);if (x = y) printf("The 2 numbers are equal\n"); return 0;}
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים האם זאת תוכנית שאתה צריך לכתוב?מה ניסית ומה הרצת והאם התכנית לא מתנהגת נכון?שים לב שכאשר בודקים שוויון של שני מספרים לא משתמשים באופרטור '=' שהוא בעצם אופרטור השמה בשפת C (ועוד שפות אחרות). אתה אמור להשתמש בתוך תנאי הif באופרטור ההשוואה והוא עם שני סימני '=' כלומר בתוך התנאי צריך להיות כתוב x == y
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים מחבר האם זאת תוכנית שאתה צריך לכתוב? מה ניסית ומה הרצת והאם התכנית לא מתנהגת נכון? שים לב שכאשר בודקים שוויון של שני מספרים לא משתמשים באופרטור '=' שהוא בעצם אופרטור השמה בשפת C (ועוד שפות אחרות). אתה אמור להשתמש בתוך תנאי הif באופרטור ההשוואה והוא עם שני סימני '=' כלומר בתוך התנאי צריך להיות כתוב x == yעל איזה מספרים מדובר.האם זה הערכים מקלט של המשתמש?
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים אתה יודע מה זה scanf?אתה יודע מה זה printf?אתה יודע מה זה if?מאיפה הקוד הזה, ומאיפה אתה לומד?
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים מחבר אתה יודע מה זה scanf?אתה יודע מה זה printf?אתה יודע מה זה if?מאיפה הקוד הזה, ומאיפה אתה לומד?קודם כל אני עוד חדש בשפה הזאת.ואני לומד מהספר של ניר אדרhttp://www.underwar.co.il/download.asp?ID=8אז אם אפשר הסבר קצת יותר מפורט על הקודשרשמתי.
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים לא ענית לי על השאלות. אם קראת את הספר הזה מההתחלה אז אתה אמור לדעת לענות לי על השאלות האלה.
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים מחבר האם זאת תוכנית שאתה צריך לכתוב?מה ניסית ומה הרצת והאם התכנית לא מתנהגת נכון?שים לב שכאשר בודקים שוויון של שני מספרים לא משתמשים באופרטור '=' שהוא בעצם אופרטור השמה בשפת C (ועוד שפות אחרות). אתה אמור להשתמש בתוך תנאי הif באופרטור ההשוואה והוא עם שני סימני '=' כלומר בתוך התנאי צריך להיות כתוב x == yואם הייתי שם == מה היה מודפס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.