עבור לתוכן

מחפש דיסק-און-קי 32GB USB 3.0

Featured Replies

פורסם
ניצלתי את BLACKFRIDAY וקניתי לעצמי SANDISK EXTREME 64GB ביצועיו בUSB2 (crystaldiskmark( לא מרשימים במיוחד - 31 קריאה ו25 כתיבה. בASSSD הביצועים נמוכים עוד יותר. מדובר בנייד I7 SANDY BRIDGE. פירמטתי מחדש ושיחקתי עם גודל יחידות ההקצאה ללא שיפור. יש דרך לשפר את הביצועים?

תתחדש. כמה יצא לך בסוף?

• תגובות 95
  • צפיות 18k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הביצועים שקיבלתם בUSB2 הם בערך המקסימום האפשרי בתקן.

קצת מצחיק שאתה אומר שהם "לא מרשימים" כי יותר מזה לא ממש אפשרי.

פורסם

הכי מצחיק זה קנייה של DOK מהיר לUSB3 אולי המהיר ביותר ולהתלונן שבUSB2 הוא מגיע למהירות לא רע לUSB2. תחבר אותו לUSB3 ואז החיוך לא ירד לך מהפנים לפחות יום שלם.

פורסם

יש לו אותה פלטפורמה שלי, שנמכרה באיזור התקופה שהתחילו להוסיף USB3 ללוחות.

לכן יש סיכוי טוב שאין לו USB3 משולב על הלוח.

אצלי הייתי צריך להוסיף כרטיס, שעלה לי דרך אגב ונמכר בDX באותה תקופה ב5$ !!!!!

הכרטיס עובד מעולה גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת אמינות.

אני עובד כל הזמן דרכו גם עם דברים שאין להם צורך בUSB3, כולל הREALTONE CABLE(הכבל שממיר אנלוגי לדיגיטלי מהגיטרה) שדרכו אפשר לקבל פידבק על יציבות/תגובתיות הכרטיס/דריוור, והוא FLAWLESS.

לעומת זאת הסטיק BLUETOOTH שקניתי מהם באותו המשלוח בסכום דומה מצליח לפעמים לשגע אותי כשאני מנסה להעביר קבצים(ואולי הגורם אינו הסטיק עצמו, כבר לא יודע).

פורסם

הDOK משמש ככלי עבודה עם כל התוכנות הדרושות לי + לינוקס. בהרבה מהמחשבים שאני מטפל בהם אין USB3 כך שביצועי USB2 קריטיים לי. אני מסתכל בעיקר על ביצועי הכתיבה הנמוכים יחסית. ארט - יש קישור לכרטיס שקנית מDX?

פורסם

עברו מאז כמה שנים.

כל מה שאני זוכר זה שהוא אדום.

פעם אחרונה שבדקתי בDX(בעקבות בקשה דומה) גיליתי שהמחירים כבר מזמן לא מה שהיו כשקניתי אותו(אולי בגלל ירידה משמעותית בייצור/מלאי/ביקוש, כי כל הלוחות כבר שנים יוצאים עם USB3, וכמעט כל מי שחשב לקנות כרטיס הרחבה כבר קנה).

השם של ההתקן בוינדוס הוא RENESAS USB3 eXtensible host controller, ומחיפוש באינטרנט כנראה שהוא תואם/קיים גם בכרטיסי NEC(יש מצב שזה היצרן או לפחות זה מה שהיה רשום באתר של DX).

בוינדוס 8(אולי גם ב7, אני לא זוכר) יש לו דריוור מובנה וזיהוי אוטומטי.

אני מאמין שיש לא מעט כרטיסים שמיוצרים על פי אותם ספציפיקציות עם אותו הצ'יפ, וכולם עובדים טוב.

הDOK משמש ככלי עבודה עם כל התוכנות הדרושות לי + לינוקס. בהרבה מהמחשבים שאני מטפל בהם אין USB3 כך שביצועי USB2 קריטיים לי. אני מסתכל בעיקר על ביצועי הכתיבה הנמוכים יחסית. ארט - יש קישור לכרטיס שקנית מDX?

תקרת ביצועי הכתיבה בUSB2 תמיד היתה נמוכה קצת מתקרת הקריאה.

לא יודע בדיוק למה, אבל ככל הידוע לי זו עובדה קיימת שאותה אפשר לראות בכל התוצאות הרלוונטיות להסקת מסקנה זו.

פורסם

אתה יכול להעלות באנצ' של הכונן מחובר לכרטיס הרנסנס? אני שוקל אם לקנות. אתה זוכר כמה ערוצי PCIE יש לו?

תוצאות USB2 בנייח:

פורסם

תפסיקו עם תוצאות USB2.0, שמעניינות בדיוק כמו מכונית בלי דלק.

פורסם

התוצאות של ה64GB המחובר לRenesas uPD720201:

[TABLE=width: 440]

[TR]

[TD=class: xl65, width: 110](Seq. Read)

[/TD]

[TD=class: xl65, width: 110](Seq. Write)

[/TD]

[TD=class: xl65, width: 110](4K Read)

[/TD]

[TD=class: xl65, width: 110](4K Write)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 440]

[TR]

[TD=class: xl63, width: 110]154.0MB/s

[/TD]

[TD=class: xl63, width: 110]141.7MB/s[/TD]

[TD=class: xl63, width: 110]14.5MB/s[/TD]

[TD=class: xl63, width: 110]8.7MB/s[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

זה בויסטה. בWin8 התוצאות תהיינה יותר טובות (לפחות בגישה הסדרתית).

פורסם

מאיפה קנית? אתה יודע אם הוא PCIE X1 או X4?

פורסם

קניתי מEBAY. הוא X1. הצי'יפ עצמו הוא X1. הכרטיסים היחידים שהם X4 הם כאלה שמישהו שם בהם גשר PCIE (של PLX לרוב), וארבעה בקרים שונים. הם מן הסתם גם עולים לפחות פי 4.

פורסם

רק פי שניים? איפה?

עריכה:

עכשיו מצאתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-4-port-Super-Speed-5Gbps-use-x4-PCI-e-Slot-PCI-Express-Card-with-Power-/380784695836?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item58a8895a1c

נראה מעניין. לפי התיאור של היצרן מדובר בבקר שמתחבר בערוץ PCIE Gen2 X2, מה שנותן לו תאורתית 10Gb/s. זה הבקר היחיד עד כה שנתקלתי בו שהיה יותר מX1.

http://www.etron.com/cn/products/u3hc_detial.php?Product_ID=6

בכל אופן, הכרטיס שבקישור המקורי שלך זה בדיוק מה שיש לי. נדמה לי שגם קניתי מאותו המוכר. הוא הגיע בלי הlow profile bracket משום מה, אך לא הייתי צריך אותו בכל מקרה. מה שנחמד בו כמובן הוא החיבור לפאנל הקדמי.

פורסם

וזו הסיבה שאני רוצה אותו. יש זולים יותר בלי פאנל קדמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים