עבור לתוכן

מחשב לעבודות משרדיות ויישומי מולטימדיה בכ-3,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? באזור 12 אינצ'. מעדיף מסך המתאים לעבודות משרדיות (אז מאט, לא?).

* רזולוציית המסך? לא קריטי

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין

* משקל רצוי? זה קריטריון חשוב. ראיתי שמתחת ל-1.2 קילו יש קפיצה גדולה מאד במחיר, אז אני מניח שלכל היותר 1.2 קילו.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות 6 שעות שימוש.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* Bluetooth? לא קריטי, אבל מתקשה להאמין שיש עוד מחשב שמגיע ללא.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשובה המהירות על פני הנפח.

* כונן אופטי? לא

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

לא

אוסיף כמה פרטים: אני מנפגעי הנטבוקים של מחזור 2010. הביצועים בלתי נסבלים וגובלים בהעמדת מצג שווא ללקוח. ממש מזעזעים. לפיכך, זה הדבר הראשון שאני רוצה לתקן ברכישה הזו.

דבר שני הוא אמינות. הנוכחי של לנובו מפגין אמינות על הפנים. התיקון הוא להימנע מיצרן זה וכן מאחריות בת שנה בלבד. אז אני דורש 3 שנים אחריות. אני מוכן לשקול לקנות שוב מן היצרן אם הוא מציע דגם עם יחס עלות\תועלת יוצא דופן ו\או ארגונומיה גבוהה.

חשוב לי מאד שלמחשב תהיה ארגונומיה גבוהה - איכות על פני כמות (אמצעי קלט\פלט בעיקר), אדנרסטייטמנט על פני צעקנות (כל שלל המדבקות והחומרים הכסופים אך הזולים להחריד למגע לא עושים י את זה).

אם צריך למתוח את התקציב אני מוכן לשמוע. אישית, המקבוק אייר הוא ההשראה למה שאני צריך, רק שהוא עולה הרבה יותר ומגיע רק עם שנת אחריות אחת.

תודה! ;)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אז עברו כמה חודשים מיום פתיחת השרשור.. בסופו של דבר לא רכשתי, אבל הומלץ לי בזמנו על ה-HP 430 G1, שהיה הראשון לנחות בארץ עם מעבד ה-Haswell. כאמור, אני מנסה למצוא את הנקודה המתוקה בין ביצועים\משקל\זמן סוללה.

האם ההמלצה נותרה בעינה או שיש מתחרים חדשים\גרסאות מעבדים חדשות יותר שיש לשקול? אם לא, מתי צפויה ה-Haswell לזכות במחליף? אני רוצה לכלכל בהתאם את מועד הרכישה.

תודה. :)

פורסם

http://www.notebookclub.co.il/products/vostro%20/vostro-5470-b4010u.htm - אחריות מעבדה (ללא איסוף והחזרה לפי מה שהבנתי, אולי אפשר לשדרג בתוספת קטנה), זמן סוללה ארוך במיוחד 6-7 שעות, אמנם מסך 14" מבריק אבל משקל נמוך במיוחד 1.62 ק"ג

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24469 + הרחבת אחריות ל-3 שנים, זמן סוללה פחות טוב 4 שעות נראה לי

המחשבים ללא מע' הפעלה.

זה בכיוון? כי מחשבים קטנים במיוחד לרוב יהיו חלשים עוד יותר ועם פחות פיצ'רים.

פורסם
  • מחבר

אכן זה הכיוון. אני מבין שה-HP עדיין רלוונטי, רק שנוסף לו הדל כמתחרה.. למען האמת, לא התרשמתי מעולם מהמחשבים של דל. בהשוואה ל-HP הזמן סוללה אולי ארוך, אבל יש עונש בדמות משקל רב יותר, מעבד חלש יותר ומסך גדול יותר (חסרון בשבילי).

אין משהו עם מסך קטן אפילו יותר - נניח 12.1" (16:10) או אם אין ברירה 11.6" (16:9)? זה הרי מקזז גם מהמשקל ומאריך זמן סוללה על הדרך..

פורסם

זה לא מאריך את הסוללה כי הסוללה שבאה עם מחשבים כאלה היא בדיחה.

לכן מומלץ לעלות ל-13.3"~ ובמקרה של דל אתה מקבל במשקל של 13.3" מחשב עם מסך 14"

פורסם
  • מחבר

הבנתי. האם ה-HP 430 G1 מהגרסא שמגיעה עם i3 משתווה לדל מבחינת צריכת חשמל?

בנוס, האם להתפשר על i3 לטובת ביצועי סוללה, או שאפשר להריץ את ה-i5 במוד מוחלש וכך להינות משני העולמות?

פורסם

תלוי מה אתה צריך.

היתה פה בפורום בדיון אחד משתמשת שרכשה את ה-G1 ולא היתה מרוצה מזמני העבודה שלו למרות הצהרות החברה וביקורות. תריץ חיפוש....

ה-DELL עם זמנים טובים יותר כי גם הסוללה בעלת קיבולת טובה יותר אם אני זוכר נכון (זה לא קשור ל"מספר התאים" של הסוללה).

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי, אני מקפיץ את הדיון כי לבושתי עדיין לא קניתי מחשב, אבל יהום נשבר לי סופית. די, נמאס. צריך מחשב חדש ודחוף.

הצרכים נותרו אותם צרכים כפי שפורטו בהודעה הראשית. אילוץ נוסף: אני זקוק שתהיה למחשב יציאת VGA.

שאלה: אם אני לא זקוק באמת למחשב נייד אלא לכל היתרונות שלו ללא מסך, סוללה ומקלדת (כלומר: קומפקטיות ושקט), עדיף בצורה ניכרת לקנות מחשב נייח או שההפרש בביצועים לא משמעותי? אני שואל כי אם אקבל "על הדרך" מסך, סוללה ומקלדת, הרי שהמחשב יהיה יותר future proof ויוכל לשמש אותי בעתיד לכשאצטרך שוב ניידות.

*חשוב לי לציין שאני מחפש תמורה טובה למחיר. אם אפשר לקנות מחשב שיספק אותי במחיר נמוך יותר, מה טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים