עבור לתוכן

המחרוזת foreach ב-PHP

Featured Replies

פורסם

תעתיק לכאן את השגיאה...אנחנו אמורים לנחש?

אגב בשורה

echo "<p>The loop is runing.</p>"

נראה שחסר לך ; (נקודה פסיק) בסוף.

• תגובות 36
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שאפשר לכתוב ()while בלי שום ביטוי בוליאני בין הסוגריים. בגלל זה השגיאה מעידה על סוגר בלתי צפוי.

פורסם

אם זה כמו none או false אז אני מתנצל - לא מכיר את השפה.

פורסם

נו, זה תרגיל שצריך להשלים בו את השורות החסרות, בין השאר את התנאי שב-while.

פורסם
  • מחבר
וקראת מה הודעת השגיאה?

Oops, try again! expected p:first-child text to be equal to The loop is running. but got

כן, זה נעצר ב- "but got" ולא ממשיך את המשפט..

נראה שחסר לך ; (נקודה פסיק) בסוף

כן, זה פשוט ככה מראה בתחילת התרגיל אבל השלמתי את זה

פורסם
  • מחבר
Oops, try again! expected p:first-child text to be equal to The loop is running. but got

כן, זה פשוט ככה מראה בתחילת התרגיל אבל השלמתי את זה

מישהו?

פורסם

א' אתה חייב להכניס משהו בתנאי של ה while, נניח $loopCond, ואז כל עוד loopCond = true, הלולאה תמשיך לרוץ.

עכשיו, אם אתה נשאר עם loopCond = false ישר, הלולאה תרוץ רק פעם אחת (כי אתה ישר משנה את הערך תנאי של הלולאה)

ניסיתי להבין מה הבעיה כי לא הסברת ממש טוב...

פורסם

השגיאה

זו לא שגיאת PHP. הקוד PHP שלך תקין.

השגיאה שאתה רואה היא בעצם שהאתר מודיע לך שלא עשית את התרגיל כמו שצריך, כי הטקסט שהתקבל לא זהה למה שהוא מצפה. זה יכול להיות למשל בגלל שגיאת כתיב (בקוד שלך כתוב runing במקום running). הכי בטוח יהיה להעתיק את הטקסט מההוראות בצד, כדי להימנע משגיאות - או לשפר את האנגלית שלך.

פורסם
  • מחבר

באמת שאני לא יודע מה הבעיה..בדקתי גם שגיאות כתיב זה לא זה..

פרסמתי את הקישור לתרגיל למעלה, הנה הוא:

http://www.codecademy.com/courses/web-beginner-en-5YvPF/0/2?curriculum_id=5124ef4c78d510dd89003eb8#

כבר קרה שלא כתבתי לפי הסדר הנכון והם פסלו (למשל במחרוזת, התקסט ורק אז סוגריים) אבל גם את זה בדקתי פה..

פורסם

אנחנו לא יכולים לראות את הקוד שכתבת. תעתיק את הקוד שלך ותדביק כאן (עם תגית הקוד במצב מתקדם)

פורסם
  • מחבר
אנחנו לא יכולים לראות את הקוד שכתבת. תעתיק את הקוד שלך ותדביק כאן (עם תגית הקוד במצב מתקדם)

גם את זה כתבתי למעלה

כיוון שאני לא יכול לראות את התפריט למעלה במצב המתקדם (אולי בגלל שחזרתי לפיירפוס 22?)

בכל מקרה הנה קישור להודעה שפרסמתי את זה:

http://hwzone.co.il/community/threads/533767-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%96%D7%AA-foreach-%D7%91-PHP?p=4793177&viewfull=1#post4793177

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים