פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים מה זה ליצור איתו קשר דרך האתר? דרך האתר המוצר עדיין עולה במחיר הקודם, דרך האתר אני חייב לפתוח שם משתמש (משהו שאני מעדיף שלא ואני לא זוכר את השם משתמש שלי שם), דרך האתר אין דרך לרשום הערות או משהו, דרך האתר אין לי שום אפשרות ליצור קשר ספציפי עם קיריל.אפשר פרטים נורמליים?חוץ מזה, מה טווח הזמן של ההזמנה ושל המשלוח? אני רוצה שזה יהיה אצלי עד יום חמישי - מתי הכי מאוחר אני אוכל להזמין?
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים באתר אתה מבצע הזמנה במחיר הרגיל, ויש לך שדה 'הערות' שתוכל לרשום שם לגבי המכירה בפורום.הם בכל מקרה מתקשרים אליך לאמת את ההזמנה, הסכום שיחויב, מתי השליח יגיע וכו'...הם לא ישר מחייבים אותך באשראי.לדעתי בשביל חמישי תצטרך להזמין גג בשלישי ליתר ביטחון. אולי קיריל יענה כאן.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים הדבר היחידי שצריך לעשות זה להעביר ל-AHCI בביוס ולהתקין את המערכת על ה-SSD.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים הוזמן הרגע ע"י אלכס מ-TMS. מצפה להגעת השליח מחר בשעות הבוקר עד שעות אחר הצהריים המוקדמות. תודה רבה!
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים מקווה שיגיע מחר, היה אמור להגיע היום אבל UPS לא קיבלו את הכתובת שלי מהחנות משום מה.... הייתי צריך לשלוח להם מייל, עדיין לא ענו לי.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים חברים יקרים הוספתי סקר בדיון על הרכישה הקבוצתית של ה-SSD:http://hwzone.co.il/community/threads/535614-הדיון-הראשי-לקבוצתית-של-ה-SSDכל מי שרכש מתבקש להצביע כדי שנוכל להבין את ההענות של הרכישה...תודה.
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים אתמול הזמנתי טלפונית, היום הגעתי לוולקום בחולון לאסוף.5 דקות, שילמתי קיבלתי ויצאתי מרוצה - תודה רבה למארגנים ולTMS!
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים אין מצב שמישהו ישלח לך ssd או כל מוצר שהערך שלו גבוה מ200 שקל (לפעמים גם פחות) לא בדואר רשום , אלא אם כן הוא טיפש או חסר ניסיון.קניתי DOK ב EBAY לא מזמן Patriot PEF256GSMNUSB 256GB ב 910 ש"חהגיע אלי תוך 5 ימים לתיבת הדואר שלי - לא דואר רשום! נערך 2013 באוקטובר 2812 שנים על-ידי Cahiml
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.