פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים 2 דברים , אם מישהו כאן רוצה למכור M4 בעקבות השדרוג .... שיפנה אליי בפרטי .( מבקש רק מכאלו בעלי קבלות של המכשיר שיפנו )לא צריך קבלה בשביל לממש אחריות, ניתן לעשות את זה לפי המספר הסידורי..
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים לא ברור מה הdead line של כל האירוע הזה, יכול להיות שזה ימרח עוד שבועות .. האם יש תאריך X שבו קונים לא משנה כמה נרשמים ?
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים לא צריך קבלה בשביל לממש אחריות, ניתן לעשות את זה לפי המספר הסידורי..יודע , אבל מעדיף כונן צעיר על פני כונן זקן , כמובן שנלקח בחשבון אופי השימוש , אם זה היה כונן על שרת או כונן על HTPC ...הטופס מולא . נערך 2013 באוקטובר 2512 שנים על-ידי amisha
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים מה עם ה840 הרגיל?ה evo קצת כבד לי מבחינת מחיר, אבל הרגיל בא במחיר של 400 שקל בערך, אז במחיר מבצע אני אקנה אותו.
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים הרגיל לא עולה 400,GB 120 קצת יותרמדובר ב250 נגיד והיה במלאי הוא היה עולה כ100 פחות
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים ביצעתי קנייה והתקנה חדשה של וינדוס שבערך סיימתי אותה התקנתי את התוכנה שמגיעה עם הדיסק ויש שם לא מעט אפשרויות בחרתי לשים את הדיסק על מצב פעולה RELIABILITY ויש אפשרות נוספת בשם OVER PROVISIONING שאפשר לבחור להקריב אחוז מסויים מהדיסק לשיםור הביצועים לא הייתי בטוח אם אני רוצה לעשות את זה בסוף החלטתי שכן והקרבתי 10אחוז מהדיסק 24 גיגה בשביל זה אבל אפשר לשנות את ההגדרה הזאת בכל זמן נתון לפי מה שהבנתי אחרי ההתקנה הראשונה הדיסק הראה 232 גיגה אחרי ההקרבה של 10 אחוז והתקנה של מספר תוכנות בסיס כרגע יש לי 209 גיגה פנויים במערכת הפעלתי גם את האפשרות של ה RAPID והרצתי כמה בדיקות צריך להגיד שנייד שלי עובד רק על SATA2 אז הביצועים לא מנוצלים הכי טוב שאפשרי שהם SATA3 כרגע ה BOOT לוינדוס לוקח 20 שניות ומעבר לזה לא היה לי זמן לבחון דברים ותוכנות בדיקה על הדיסק הישן של המחשב הנייד דיסק של סמסונג 500 גיגה במהירות 5400 RPM הרצתי כמה פעמים בדיקות על הדיסק החדש כל פעם זה נותן תוצאות קצת שונות כמה תמונות של התוכנה שמגיעה עם הדיסק וכמה תמונות של ההתקנה בנייד של דל N5010 נערך 2013 באוקטובר 2512 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים טוב, הוספתי את עצמי, מקווה שכל האופרציה הזו תעבוד ואקבל הודעה לבוא ולקחת... אגב, איך מזדהים בחנות כמי שקונה במסגרת הקניה הקבוצתית? (סליחה אם שאלו את זה קודם, אני לא מסוגל לעבור על 37 עמודים).
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים מחבר 3emi, אני שמח על הקנייה שלך אבל זה לא המקום להעלות את הרשמים שלך מהכונן, לפחות לא עכשיו. הדיון מתמלא בהודות שאינם קשורות ישרות לקנייה. אם אתה מעוניין אתה יכול לפתוח פוסט בפורום אחסון ושם להעלות סקירה מפורטת כרצונך תודה!
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים תודה רבה רבה,לפי מה שהבנתי אני מרים להם טלפון ואומר להם שבאתי מ-HWZONE והם מארגנים לי את המחיר? נחמד שזה יוצא בול ב-29 שזה במקרה יום ההולדת שלי
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים מחבר תודה רבה רבה,לפי מה שהבנתי אני מרים להם טלפון ואומר להם שבאתי מ-HWZONE והם מארגנים לי את המחיר?נחמד שזה יוצא בול ב-29 שזה במקרה יום ההולדת שלי אכן כן! ומזל טוב... :-) אז מוכרים פה את ה-EVO נכון? אכן כן, הכל מפורט בפוסט הראשי
פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים אכן כן! ומזל טוב... :-) אכן כן, הכל מפורט בפוסט הראשיטוב,אז יום שלישי אני מרים להם טלפון ואומר להם באתי מהקנייה הקבוצתית של HWZONE אני רוצה לקנות את ה-SSD של סמסונג גרסת EVO ב-800 ש"ח.ואיפה אני ממלא פרטים של כל האחריות?וחייב להראות תעודת זהות לשליח? כי עוד לא קיבלתי אותה,אולי אפשר דרכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.