עבור לתוכן

טלפון USB למחשב. מה החומרה/ספק שירות המומלצים?

Featured Replies

פורסם

לאחר וויכוח מרגיז עם HOT החלטתי להתנתק משירותי הטלפון שלהם. למרבה הפליאה(...) כל המתחרים מציעים חבילות דומות ולא כדאיות לי כך שנראה לי כי טלפון המחובר ב USB למחשב יהיה פיתרון טוב יותר. בגדול, הטלפון משמש לשיחות מקומיות, כמעט ואינו בשימוש (כ 20 דקות לחודש) ומשמש רוב הזמן לשיחות נכנסות כך שאני צריך מספר טלפון "רגיל".

-מה החומרה המומלצת? הייתי מעדיף מתאם בין טלפון רגיל למחשב ולא טלפון יחודי בעל חיבור USB למחשב.

-לאן להתחבר? היחידי ששמעתי עליו הוא סקייפ, איך החבילה והשירות שלהם?

פורסם

אני מצטרף כמתעניין, גם אני לא מחובר לטלפון קוי.

מה הכוונה שאתה צריך מספר טלפון? האם יש אפשרות לקבל בסקייפ מספר טלפון "קרקעי" שאפשר לגשת אליו מכל מכשיר?

פורסם

סקייפ לא מספקת מספר נכנס בישראל וגם אם כן זה היה עולה 5 יורו בחודש, דבר עם הספקיות אינטרנט ותבקש טלפון בלי חבילה וככה תשלם רק על המכשיר,

חסרונות הם לא מספקות את הנתונים של הsip ז"א שאתה לא יכול לקנות מכשיר לבד,https://secure.israelnumber.com/heb/ordercc.asp מספקים זה עולה בין 10-15 דולר בחודש

פורסם
  • מחבר

אז מי כן מספק מספר נכנס בישראל?

דבר עם הספקיות אינטרנט ותבקש טלפון בלי חבילה וככה תשלם רק על המכשיר,
מה זאת אומרת? מהבנתי הם מוכנים לספק טלפון ללא חבילה אבל עם תשלום חודשי ועלות שיחות גבוהה במיוחד.

מה בנוגע לחומרה? סקייפ מוכרים טלפון (יקר) ללא חיבור למחשב, הייתי שמח למתאם בין טלפון רגיל למחשב כך שיהיה ניתן להשתמש בו בכל הבית.

פורסם

לא נכון, אתה יכול לקבל מתאם לשלם רק עליו ועלות שיחות נמוכה

פורסם
  • מחבר

הזול ביותר:screwy:

דף הבית > טלפון > מחירוני טלפון > מחירון http://www.hot.net.il/heb/Phone/pricelistphone/pricephone/.aspx

[TABLE]

[TR]

[TD=class: w109, align: right][/TD]

[TD=class: w122][/TD]

[TD=class: w122][/TD]

[TD=class: w82][/TD]

[TD=class: w88][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: w109, align: right]דבר Easy – ללקוחות המנויים על תשתית האינטרנט או על שירותי הטלוויזיה של HOT

[/TD]

[TD=class: w122, align: right]31

[/TD]

[TD=class: w122]22.19 אג'[/TD]

[TD=class: w82]32.27 אג'[/TD]

[TD=class: w88]239

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אשמח אם תפנה אותי.

פורסם

Lol הבאת קישור להוט תנסה אצל ספקיות האינטרנט לא תשתית, 012 בזק בנלאומי נטוויזן אולי עוד מישהו קיבל אישור את ההגדרות הם לא יביאו לך אלה מתאם, תדרוש שהוא יהיה אחרי הראוטר אם הוא לפני מבצע חיוג זה עוד מקור לבעיות הם מעדיפים לפני כי ככה יש עדיפות לטלפון אם זה אחרי צריך לדאוג שהראוטר לא יחסום אותו, ניתן גם ראוטר משולב אני לא ממליץ כי צריך לקנות ראוטר מהם, בקיצור תדרוש מתאם שלא מחייג שיהיה אחרי הראוטר בתור תנאי, אם אין לך ראוטר תגיד ואתן אפשרויות התקנה

פורסם
  • מחבר

הזול מהם הוא 012 אבל הם מציעים חיבוריות טלפון מלאה ולא את מה שאני מחפש.

חוצמזה, האותיות הקטנות...

תעריף לדקת שיחה: 20.17 אג'

דמי התקנה: 0-159 ש"ח. יש לקחת בחשבון את עלות הנתב 16 ₪ *36 חודשים

פורסם

לא מכיר אלטרנטיבה יותר זולה שנותנת מספר נכנס, בתאוריה היה אפשר לחסוך את ההתקנה והמכשיר ולהשתמש בתוכנה אם הם היו נותנים את הנתונים של הsip אתה יכול לנסות.....

פורסם

אני יודע שאני לא אתרום פתרונות לדיון (אולי) אבל למה לשלם לטלפון קווי אם גם ככה הסלולאר קבוע לידיינו והמחירים זולים מאוד (שיחות ללא הגבלה), אני יודע שקיבעון לעבר הוא משמעותי אבל חוץ מזה מה הסיבה?

פורסם

פחות גלי מיקרו לראש, למרות שזה כבר לא משנה כמעט לאף אחד

פורסם

אז תחבר אוזניות ומיקרופון לסלולרי. יש אפילו דיבוריות בצורה של שפופרת טלפון.

פורסם

- לחסוך קרינה בשיחות, אזניות מורידות בהחלט אבל עדיין המכשיר קרוב יחסית.

- איכות השיחה טובה יותר בקווי, בטח בבזק (POST) אבל גם IP טוב בדרך כלל טוב יחסית לסלולר.

- יש כאלה שדוקא בבית הקליטה הסלולרית לא מבריקה.

פורסם

אולי תנסה לבדוק את SIPME. יש מצב שעבודה עם קליינט למחשב זה מה שאתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

לא מרצוני, אישתי מתעקשת על טלפון קווי אע"פ שיש לנו 4 קווים/מכשירים סלולרים ועוד שניים ברכב...

מה זה SIPME?

https://www.sipme.me לא הבנתי אם ישנו מספר נכנס או לא. באתר התעריף בישראל הוא 10 סנט לדקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים