עבור לתוכן

נמצא באירופה (מינכן) בשבוע וחצי הקרובים - רוצה לקנות מחשב נייד חזק תקציב 5000-8000

Featured Replies

פורסם

תקציב משוער: 5,000-8,000 ש"ח.

נמצא באירופה (מינכן) בשבוע וחצי הקרובים - רוצה להספיק לקנות מחשב נייד חזק שיענה על הצרכים שלי.

לפי מה שראיתי מהניידים של ASUS בארץ, רק ה asus n550jv הוא היחיד שמתקרב למה שאני מבקש אבל אני רוצה משהו מעט חזק יותר.

מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים.

* מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית.

* גודל המסך? באיזור ה-15

* רזולוציית המסך? עדיף FHD

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא.

* משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק.

* Bluetooth? אפשרי.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256

* כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חברה אמינה עם שירות טוב ואחריות גבוהה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS.

* מסך מגע לא קריטי, אבל יכול להיות נחמד.

בעניין המשחקים אני מודע לכך שמדובר במחשב נייד ואצטרך להתפשר.

אבל אלה הצרכים שלי... גם ככה אני לא הולך לנסות להריץ משחקים על המקסימום אבל עדיין לשאוף לשם.

לכן, אנא תחסכו ממני את ההרצאות אני מודע לכל עניין הגימיינג בניידים.

חשוב שעדיין ישאר מחשב נייד יפה מבחינה חיצונית.

תודה רבה!

אורון.

נערך על-ידי Orong

פורסם

כי משחקים כבדים הוא מ-זה יוכל להריץ על מחשב כזה...

פורסם
  • מחבר
פורסם

בסופו של דבר אתה מוגבל למלאי שקיים בחנויות שתתקל בהן. אין לנו ממש דרך לדעת מהו המלאי הזה - אז איך אמורים לגבש המלצה?

פורסם
  • מחבר
בסופו של דבר אתה מוגבל למלאי שקיים בחנויות שתתקל בהן. אין לנו ממש דרך לדעת מהו המלאי הזה - אז איך אמורים לגבש המלצה?

פשוט לרשום דגם של asus שעונה על הצרכים ואני אחפש אותו פה באירופה.

לא מבין מה הבעיה

פורסם

http://www.cyberport.de/asus-n550jv-cn201h---i7-4700hq-8gb-1tb-39-6cm-15-fhd-br-gt75--vorfuehrartikel--GW87-129_1691.html

וזו אפילו חנות במינכן.

אני לא מבין למה אתה חושב שהמחירים שם זולים יותר מהארץ... אתה תשלם את אותו מחיר כמעט ויש סיכוי שתתקל בבעיות עם אחריות.

פורסם

לפי האתר שלהם, ה N550JV הוא הדגם הכי חזק שתוכל למצוא בגודל 15.6". מחשבים חזקים יותר הם רק בגודל 17".

פורסם
  • מחבר
יש חזקים גם ב14" כמו הRAZER ועוד אחד של GIGABYTE שעוד לא יצא.

לא יודע אם הם זמינים באירופה (כנראה שלא) ואם יש להם אחריות מחוץ לארהב (גם, כנראה שלא)

מבחינתי הרייזר בלאייד 14 הוא המחשב המושלם. גם קל ונייד וגם חזק. לצערי אין אותו להשגה מחוץ לצפון אמריקה....

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

בהנחה שאסוס זאת רק העדפה ולא קיבעון , נסה לבדוק אם אפשר להשיג שם את ה GIGABYTE החדשים:

p35k/x/w v3 .

2.2 קילו ו 20מ"מ עובי למחשב כזה... גם ה 17" ( שנקראים p37k/x/w v3 ) שוקלים רק 2.8 והם בעובי של 2ס"מ .

ה 14 שוקלים 1.7 -1.8 , אני מניח שאתה יכול לנחש את השם וגם באים עם gtx965/970/980 בהתאמה .

פורסם

יש סיבה שאתה מקפיץ דיון בן שנה וחצי?

סתם כי אתה על הספקטרום האוטיסטי? ילד קטן? איפנטיל בנשמה? מחפש להציק? למה?

פורסם

עריכה --

:kopfpatsch:

פורסם
אני איחרתי? תראה הודעה אחת קודם...

לא היה מיועד אליך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים