עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 1600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המטרה: משחקים.

המסך: 24" 1920*1080

המפרט: בצד ימין <----

עדיפות לחנויות KSP ואייבורי

תודה!

פורסם

ידוע לך שכרטיסי AMD החדשים כבר מעבר לפינה(חודש הבא יהיו כבר זמינים ככל הנראה).

מעבר לכך:

http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19884&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=1815

http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19882&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=1815

כולל משלוח חינם:

https://www.tms.co.il/product/12856

פורסם
  • מחבר

השאלה אם שווה לחכות ובמחיר הזה יהיה כרטיס שעדיף על ה 760 gtx

פורסם

רזולוציה כזאת ומסך בגדול כזה... אני לא חושב יהיה נוח לשחק ככה. ואני לא חושב ש-2GB זה מספיק בשביל זה לטווח של שישה-שבעה חודשים.

פורסם

לא מסכים איתך, זאת רזולוציה סטנדרטית לגמרי למסך 24, מילא היית אומר את זה לגבי מסך 27 ואז הייתי מסכים איתך.

ושוב לגבי הזיכרון, הרבה פה טוענים ש - 2GB לא מספיק אבל לא מבססים את זה על כלום וזה פשוט לא נכון (בוודאי שברזולוציה כמו 1920X1080).

פורסם

זה פשוט כן נכון.

זה תלוי מאוד במשחק ובנוע הגראפי.

לדוגמה, Frostbite של Dice מאוד רעב לזיכרון במצב המולטיפלייר (יותר שחקנים > יותר זיכרון, יותר אפקטים עם יותר שחקנים > עוד יותר זיכרון).

אני פשוט לא רואה שום סיבה לקחת GTX760, כשה HD7950 פשוט טוב ממנו בכל בחינה (חוץ מצריכת כח).

בתקציב שלך, עדיין הכרטיס הכי ממולץ לדעתי הוא HD7950, גם תמורה הכי טובה לכסף כי אתה חוגג על כל החתונות:

מצד אחד מקבל כרטיס עם 3GB זיכרון, מצד שני קונה כרטיס זול שעם OC פשוט וקל אתה מעיף אותו 30% קדימה.

פורסם
  • מחבר

Iqpc מחיר מעולה

תודה

אם המחירים של הכרטיסים החדשים יהיו גבוהים אני חושב שאין סיבה לחכות

הגירסה של גיגהביט לא עדיפה מבחינת קירור?

פורסם

גם EVGA נתנו שם קירור... זה לא סטוק.

אישית הייתי הולך פשוט על הגרסא הזולה יותר, שני הכרטיסים מעולים

פורסם
זה פשוט כן נכון.

זה תלוי מאוד במשחק ובנוע הגראפי.

לדוגמה, Frostbite של Dice מאוד רעב לזיכרון במצב המולטיפלייר (יותר שחקנים > יותר זיכרון, יותר אפקטים עם יותר שחקנים > עוד יותר זיכרון).

אני פשוט לא רואה שום סיבה לקחת GTX760, כשה HD7950 פשוט טוב ממנו בכל בחינה (חוץ מצריכת כח).

בתקציב שלך, עדיין הכרטיס הכי ממולץ לדעתי הוא HD7950, גם תמורה הכי טובה לכסף כי אתה חוגג על כל החתונות:

מצד אחד מקבל כרטיס עם 3GB זיכרון, מצד שני קונה כרטיס זול שעם OC פשוט וקל אתה מעיף אותו 30% קדימה.

יש לך מדידה של צריכת זיכרון ב - BF3 MULTIPLAYER כדי להוכיח את זה ? אם לא אז זה סתם דיבורים באוויר.

ה - HD7950 לא טוב מה - GTX 760 בכל בחינה, ההפך הוא הנכון, אחרי OC ה - HD7950 באמת מוביל אבל ללא OC הסיפור אחר לגמרי.

פורסם

לפי PCPer, ה-GTX770 2gb וה- HD7970 GHz 3gb מספקים FPS דומה ב-BF3 ברז' 5760x1080, עם יתרון קל לרדאון מבחינת frame variance ו- 5%~ למינימום fps. מה הסיכוי שה-1GB הנוסף ישנה משהו ברז' נמוכה פי 3, בכרטיסים חלשים יותר, מולטי או סינגל...

נערך על-ידי SyndromE

פורסם
לפי PCPer, ה-GTX770 2gb וה- HD7970 GHz 3gb מספקים FPS זהה ב-BF3 ברז' 5760x1080, עם יתרון קל לרדאון מבחינת frame variance. מה הסיכוי שה-1GB הנוסף ישנה משהו ברז' נמוכה פי 3, בכרטיסים חלשים יותר, מולטי או סינגל...

שוב, 99% מהבנצ'מרקים הם ע"פ שלב סינגלפלייר קבוע מראש, הדבר שונה לחלוטין ממה שמתרחש במולטיפלייר של המשחק.

פורסם

אני מוכן למדוד, בעבר הבאתי פה מדידה של כמה וכמה רזולוציות במולטי.

מוכן למדוד שוב על רזולוציות של 1920X1080 ועל

5760x1080

פורסם

צריך למדוד את הביצועים, או לפחות את צריכת הזכרון של כרטיס nvidia עם יותר מ-2gb. כבר ראיתי שהרדאונים צורכים יותר מג'יפורסים ב-BF3, הגיוני שישנם הבדלים בניהול הזכרון.

פורסם
יש לך מדידה של צריכת זיכרון ב - BF3 MULTIPLAYER כדי להוכיח את זה ? אם לא אז זה סתם דיבורים באוויר.

ה - HD7950 לא טוב מה - GTX 760 בכל בחינה, ההפך הוא הנכון, אחרי OC ה - HD7950 באמת מוביל אבל ללא OC הסיפור אחר לגמרי.

לא יודע אם יש בנצ'מארק באינטרנט, אבל יש לך פה כמה חבר'ה שאומרים לך מניסיון שלהם שהמולטי של BF הוא דבר שונה מהסינגל, יש לך פיצוצים, 64 אנשים, הרבה יותר פעולות לעבד, אנימציות, לא חסרים דברים שלוקחים זיכרון, בסינגל אין את הדברים האלה, הרבה פחות מפות עם פירוט, וקטנות בהרבה וצפופות, אתה משחק נגד המחשב ולא מול 64 שחקנים אמיתיים, בניינים לרוב לא קורסים לך מול הפרצוף ותהיה בטוח שלא סתם DICE בעצמה רשמה בדרישות הרשמיות שכדאי להיות עם 3GB בכרטיס מסך.

בסינגל אני מריץ לרוב 70-120 FPS ב-LOW. כן, כן, מה שאתה קורא, לפעמים יש לי 120 (משימה שלמה היה לי מעל 100 כמעט כולה) ובמולטי הרבה פעמים קורה שאני מקבל דרופ רציני ל-30 על אותם הגדרות.

אנחנו יותר אמינים מכל בנצ'מארק, חבר.

נערך על-ידי David Ell

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים