עבור לתוכן

לשים ספק 520W לכרטיס מסך שיצרוך כ 400W בLOAD- רעיון חכם?

Featured Replies

פורסם

מפרט-

מעבד: 4570 או 3570 I5.

דיסק: קשיח רגיל 7200RPM פלוס SSD.

מאווררים: 2/3/4 במארז, 1 במעבד, 1/2 בכרטיס מסך, 1 בספק עצמו.

זיכרונות: (הם בכלל צורכים חשמל שיש טעם לספור אותו?) 32GB 4 סטיקים.

מקלדת+עכבר.

ואולי כמה מכשירים קטנים שמתחברים לUSB, כגון נגן, סלולרי, אולי עוד מכשיר או שניים.

כונן אופטי.

אני רוצה אופציה בעתיד הרחוק לכרטיס מסך כמו הHD6990 (כשיהיה זול) שצורך בסביבות ה400W בLOAD.

הספק שבחרתי הינו S12II 520W, זה רעיון חכם להשתמש בו?

אני יודע שמבחינת חשמל הוא יכול לספק יותר, אם נדרש- אבל האם זה רעיון טוב להסתמך על כך לאורך זמן?

בתוספת 60 ש"ח ניתן לעלות ל620W, אבל אני כמובן רוצה לחסוך.

תודה.

נערך על-ידי abatiah

פורסם

הספק חכם. הכרטיס? רעיון טפשי במיוחד.

פורסם

תשכח מה - HD6990, הוא אף פעם לא יהיה כדאי.

יש את ה - GTX 760 שדי שקול לו בביצועים (אחרי קצת OC) במחיר טוב כבר עכשיו.

נערך על-ידי dennis14

פורסם
  • מחבר

טוב, לא אמרתי שאני אקנה אותו ספציפית, אבל אני רוצה לדעת מה יקרה בשימוש עם כרטיס כזה.

בעיקרון אני מכין את עצמי לעתיד, כרגע אני מחכה שיופיע איזה 6870/6970 משומש במחיר נורמלי (התקציב שלי הוא אזור ה600+ ש"ח) אבל כשיתיישן כעבור 3-4 שנים אני רוצה לדעת אילו אופציות פתוחות בפני- האם כרטיסים שצורכים הרבה חשמל לא יהיו רלוונטים לגבי (הרי ככל שיש לך יותר מבחר יש יותר סיכוי להיתקל במציאה).

משום מה אין כרגע GTX 760 ב 600 ש"ח. ;)

פורסם

כרטיסי מסך זללנים הם אף פעם לא קנייה חכמה. אם אתה כבר במצב של לקנות אחד כזה, אז תחליף גם ספק, כשזה יהיה נחוץ.

אבל, רבאק, אתה מדבר על 60 שקלים? אתה קונה מפרט מפוצץ באלפי שקלים ומנסה לחסוך 60 שקלים? זה הזוי.

פורסם
  • מחבר

^

חחח, נקודה טובה, אבל האמת היא שע"י חיסכון של 50 ש"ח פה, 50 ש"ח שם והשוואת מחירים קפדנית שגם גילחה פה ושם 30 -40 ש"ח- הצלחתי לחסוך כמה מאות.

יחד עם זאת, אתה צודק בנקודות האלה אני קצת אובססיבי, הפילוסופיה שלי אומרת הסתפק במינימום ההכרחי (יהה המינימום אשר יהה), כך שאם אפשר לקבל תוצאה דומה מ520W כמו מ620W- למה סתם להוציא?

מצד שני, לדעתך ה520 לא יחזיק מפרט כמו שציינתי או שיגרמו לו נזקים. כן?

פורסם

ה - 520W יעשה את העבודה, רק אל תלביש עליו כרטיסי מסך כפולים (מה שגם לא משתלם כמובן).

פורסם
  • מחבר

:lol:

SLI כזה לבדו יקח 800W.

מצד שני, אולי באמת כלכלי להשקיע קצת יותר כסף בספק חזק ולחסוך לעצמי קניה של תנור הסקה...

winter is coming.;)

תודה.

פורסם

אבטיח נראה שחלשת על כל מדור פה בפורום עם הסקר שוק, עד שתקנה את המחשב כבר יגדלו לי שיערות בכף היד.

אתה יודע זה לא שאתה הולך לחתום על משכנתא (-:

פורסם
  • מחבר

xD

יש אנשים שקונים חתול בשק- יש אנשים שלפני הקניה פותחים את השק, מוציאים את החיה המיועדת, מכניסים אצבע לנחיר, מחטטים לה באף, מריחים את הזנב, מגרדים מה שמתחת, מצחצחים לה את השיניים, מזמינים לה תור לבדיקת CT, מוציאים לדייט בחמם טורכי... :lol:

אבל, זהו, זה רק התיקונים האחרונים שאני עושה, לבדוק שהכל במקום... אז אלא אם כן אתה גומא פרופסיה במקום אקטימל בבקרים לא יספיקו לצמוח לך שיערות. D:

בעצם... זכורה לי שיטה להצמחת שיערות בכף היד, אבל זה כרוך בעיוורון. ;)

נערך על-ידי abatiah

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים