עבור לתוכן

בת"א ערבים צעירים משתוללים במכוניות בעיר

Featured Replies

פורסם

תוכיח?

לא צריך להוכיח, צריך לזהות כשזה קורה, ולעשות משהו בעניין.

לשוטר מותר לעצור רכב על התפרעות בכביש, כמו גם על מהירות מופרזת, או נהיגה תחת שכרות.

כשיש סיבה עוצרים, כשאין סיבה אין צורך לעצור.

• תגובות 86
  • צפיות 15.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם התופעה הייתה כל כך חמורה כמו שאתה מתאר, מן הסתם שכבר היינו שומעים על אנשים שנדרסו בהמוניהם, שכן מספיק לירוק בכביש ואתה פוגע בילד, לא כל שכן רכב שמתפרע. מן הסתם מדובר בתופעה די שולית ונדירה אפילו בקרב הערבים שמודעים לעובדה שאם הם יתפרעו הם יפגעו במישהו, אבל זה כבר לא שונה מכל יום רגיל.

אני מבין שמשעמם לכם בצום אבל הדיון הזה די חסר משמעות. המשטרה לא נמצאת בכל רחוב כדי לתפוס כל טרוריסט שמתפרע, ואם מישהו היה נדרס אז היה זמנם לפעול.

פורסם

הטרוריסטים לא חכמים במיוחד, הם מתפרעים לכל אורך הכביש ולא נוסעים לאט ובשקט, דורסים מישהוא ואז בורחים לאט ובשקט כמו ילדים טובים. לזהות אותם ניתן בקלות ולתפוס אותם ניתן על ידיי 2 ניידות בקשר, בדיוק כמו שעושים כדיי לתת דוחות תנועה אחרים

לא רואה בעיה להוריד את כל המתפרעים מהכביש

ביום כיפור לא מצפים לזה. לכן זה מסוכן יותר.

אני בכלל בעד לעשות חוק שאוסר על כלל התחבורה המזהמת ביום כיפור למעט תחבורת ביטחון והצלה.

לא נורא, אפשר לשרוד יום אחד ללא רכב...

למה נראה לך ?

אם יש לי רכב פרטי אני אעשה איתו מה שאני רוצה לפי חוקי הבטיחות הרגילים שחלים 365.25 יום בשנה ואני לא צריך לשאול אף אחד בשביל זה. אני הכי אוהב את זה שאתה נכנס ל HWzone לכתוב את זה ביום כיפו אבל חושב שלי אסור ליסוע על האוטו

נערך על-ידי 11010010110

פורסם

אם כמויות של רכבים של ערבים מיפו נכנסים לתל אביב ללא סיבה(כי הכל סגור) אפשר לעצור אותם ולשאול מה מטרת הנסיעה, אם אין מטרה והרכב סתם מסתובב ברחובות ומציק לאנשים אפשר וצריך לעשות משהו בעניין.

בטוח יש חוקי תנועה או חוקי עזר עירוניים שמאפשרים לעשות זאת במקרה הצורך.

בדיוק כמו שיש חוק על שוטטות.

פורסם
אם כמויות של רכבים של ערבים מיפו נכנסים לתל אביב ללא סיבה(כי הכל סגור) אפשר לעצור אותם ולשאול מה מטרת הנסיעה, אם אין מטרה והרכב סתם מסתובב ברחובות ומציק לאנשים אפשר וצריך לעשות משהו בעניין.

בטוח יש חוקי תנועה או חוקי עזר עירוניים שמאפשרים לעשות זאת במקרה הצורך.

בדיוק כמו שיש חוק על שוטטות.

חוקים נגד שוטטות ? למה כי אנחנו במשטר קומוניסטי - מותר ללכת רק למרכול והביתה ? אני יודע שהם קיימים בישראל, אבל מה זה השטויות האלה ????

כנל רכב - אם אני שומר על החוקים מותר לי ליסוע כל היום בריבוע סביב אותה קבוצת בניינים ושאף אחד לא יאמר לי כלום

פורסם

וכשאתה עושה זאת רק כדי להטריד אחרים ולהניס קבוצות של אנשים וילדים על אופניים מהכביש כחלק מהנאה חולנית גזענית עם מאפייני אלימות, אז על פי החוקים אפשר למצוא כמה סעיפים על פיהם אפשר ורצוי לתת לך סטירה ולהוריד אותך מהכביש ביחד עם הסכנה והמטרד שאתה מהווה לציבור.

הדמוקרטיה, זכות הביטוי, וחופש האדם שהם מאפשרים, לא קיימים כדי לממש שאיפות של חוליגנים טרוריסטים.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

מצחיק שאומר את זה אדם שהוא גזען בעצמו.

פורסם

מצחיק שאתה לא מסוגל לראות את הגזענות האמיתית באותם צעירים ערבים שמשתוללים ברחובות הומי יהודים ביום כיפור, כשכל העסקים סגורים ואין להם מה לחפש בכבישים חוץ מסיפוק הנאות חולנית ספוגות בגזענות סוציופתית עם נטיות חזקות לאלימות.

אתה תילחם על זכותם להניס אנשים מהכבישים במשך שעות, אני ילחם על זכותה של החברה לשים גבולות לאלו המהווים מטרד וסכנה אמיתית לציבור.

אם אתה עדיין חושב שזה עושה אותך אדם יותר טוב, משהו דפוק אצלך בראש.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

אם היית מכיר אותי היית יודע שאני האחרון שילחם על זכותם של הערבים למשהו חוץ מלגור בכפרים המלוכלכים שלהם. אני פשוט חושב שאתה צריך לבחור את המלחמות שלך, וזאת אחת המלחמות המטומטמות ביותר. יש אלף מקרים אחרים שמראים בצורה מובהקת את הגזענות הערבית המגעילה והמכוערת, וזה, למרבה הצער, הוא לא דוגמה מובהקת לכך. בסה"ך לא מדובר ב"מגפה" של ערבים שמשתוללים ברחובות, אולי בקומץ בעייתי, וכאלה יש גם לא מעט יהודים. בנוסף אני לא זוכר התחשבות יתרה בחגים שלהם... ככה שאין לך קייס, רד מהעץ.

פורסם

חוליגנים הם מי שמבצע עבירות - מכות, שוד, ונדליזם, פריצה, גניבה.... ובמקרה של הכביש, עבירה על חוקי התנועה

מי שעבר עליהם - על זה אתה יכול לתפוס אותו. הטרוריסטים הערבים הנל לא אינטליגנטים שנוסעים בשקט, דורסים ואז שוב נוסעים בשקט. הם עוברים על חוקים 10 פעמים בכל 10 מטר נסיעה, ומספיק כמה שוטרים על אזרחי מתצפתים + כמה ניידות לעצור אותם, כדיי לתפוס ולתת לכולם שלילה על עבירות תנועה ממשיות ולא על "שוטטות"

מי שלא עובר על חוקי התנועה - מה בעצם אתה רוצה ממנו ?

פורסם

יש מרחב בו אפשר לכאורה לא לעבור על חוקי התנועה, ועדיין להיות טרוריסט על הכביש.

יש גם מרחב בו אפשר לכאורה להשתמש בחוק כדי לעצור את אותם חוליגנים למרות שלא עברו על חוקי תנועה.

אני רוצה שיעשו במרחב הזה שימוש סביר כדי לדאוג לביטחון הציבור לפני שאיזה חולרה יחליט לקחת את ההגה ימינה ולהתגרות במזל מול ילדה קטנה על אופניים.

ואולי זה בדיוק מה שהמשטרה עושה.

פורסם
יש מרחב בו אפשר לכאורה לא לעבור על חוקי התנועה, ועדיין להיות טרוריסט על הכביש.

יש גם מרחב בו אפשר לכאורה להשתמש בחוק כדי לעצור את אותם חוליגנים למרות שלא עברו על חוקי תנועה.

אני רוצה שיעשו במרחב הזה שימוש סביר כדי לדאוג לביטחון הציבור לפני שאיזה חולרה יחליט לקחת את ההגה ימינה ולהתגרות במזל מול ילדה קטנה על אופניים.

ואולי זה בדיוק מה שהמשטרה עושה.

זה אכן מה שהמשטרה עושה, ומה שכל השנה היא עושה (או לפחות אמורה לעשות). הבעיה שאני רואה היא בהצעות האחרות שעלו כאן, כמו לסגור את הכביש או להוריד ממנו נהגים רק על עצם זה שהם נוסעים ושהם מיפו

ומה כל כך מיוחד ביום כיפור ? למה הסכנה גדולה יותר מזה שאותו טרוריסט יחליט להזיז את ההגה ימינה ביום רגיל כשהוא עובר ליד בית ספר, וקהל צפוף של ילדים שאין להם לאן לזוז עומד על המדרכה ?

פורסם

כי קודם כל ביום כיפור הרחובות מלאים בילדים על הכבישים, בשונה משאר השנה.

ומעבר לכך יש רגשות לאומיים/דתיים חזקים, גם בגלל היותו היום הקדוש ליהודים, וגם בגלל מלחמת יום כיפור שבה נוצחו כל הערבים באיזור יחדיו.

דווקא ביום הזה צריך להיזהר פי כמה וכמה.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

האם חוקי התנועה ביום כיפור שונים ? האם ידוע שאין אף רכב בכביש ? לא ! למה ההורים מאפשרים לילדים לרדת לכביש ????

ההורים הנל הם העבריינים השניים בסיפור (אחרי הנהגים המתפרעים) ומגיע גם להם דוח

למה שהוא ללכת על הכביש לא נשמע לי כמו דוגמה טובה ל "להיזהר פי כמה"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים