עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך למחשב בין כ 5 שנים

Featured Replies

פורסם

תלוי גם ברזולוציה, ה - HD6770 גם לא מריץ את BF3 על הגדרות גבוהות.

פה למשל HD6790 החזק ממנו לא מגיע ל - 40 FPS ממוצע ברזולוציה נמוכה - http://www.techpowerup.com/reviews/EVGA/GTX_650_Ti_SSC/9.html

ממש לא הייתי ממליץ על HD6770 ל - BF4, כמו שכבר אמרתי עדיף לקחת את ה - GTX 650 TI BOOST שלא רק יקר פי 2 אלא גם מהיר פי 2.

פורסם

פותח הדיון, איזה קירור יש לך במעבד?

אני חושב שהעניין הוא שכרטיס מסך עם קירור פסיבי יהיה מיותר במערכת בה יש מאווררים שיפיקו רעש חזק ממה שיפיק כל כרטיס מסך עם קירור שנחשב לשקט

פורסם

אני מסכים עם djelectric.

לפני שנים רבות הלכתי על כרטיס עם קירור פאסיבי בשביל השקט וגיליתי שזה משיג תוצאה הפוכה. הכרטיס מתחמם מאוד, צלעות הקירור שלו רותחות ומעלות את הטמפרטורה בתוך המארז. במקרה שהמאווררים שלך על אוטומטי זה עשוי לגרום להם להתסובב מהר יותר בשביל לסלק את החום וכך הרעש יעלה. אם המאווררים על ידני - הטמפרטורה בתוך המארז גדלה וזה לא בהכרח בריא לשאר הרכיבים.

מאוחר יותר גיליתי שאין באמת סיבה לחפש כרטיס מסך עם קירור פאסיבי, כי לא חסרים כאלה עם קירור אקטיבי שקט (ברמה שהוא שקט כמו או יותר ממאורר מעבד / מארז).

זה נכון שיש כרטיסים עם קירורים רועשים מאוד, אז פשוט לא קונים אותם. יש אלטרנטיבות. יותר קל למצוא קירור שקט טוב מאשר קירור פאסיבי טוב.

במחשב מאוד דומה לזה של פותח הדיון החלפתי 9600GT בGTX660, שניהם עם קירורים אקטיביים שקטים (זו הייתה אחת מהדרישות שלי). המארז היה שקט ונשאר שקט.

פורסם

תתעלם מהדרישות של ספק הכח... זה כסת"ח מטורף (אני פשוט רואה בזה שקר גדול) בתחום החומרה שאני לא מבין למה לא יצא לאור עדיין.

פורסם
  • מחבר

המארז שלי : ANTEC P182 3x120MM

הקירור למעבד : Scythe Ninja Plus Rev. B

בד"כ המחשב שקט מאוד , המאווררים אינם על אוטומט אלא ידני ואיני מבצע OC

בדקתי את הטמפרטורות אצלי בהפעלת Battlefield 3 בתצורה הנוכחית:

כרטיס מסך == 58 מעלות.

CPU == 62 מעלות.

פורסם

אם שקט עד כדי חשוב וחשובים גם ביצועים במשחקים למה שלא תיקח את זה ?

http://www.tms.co.il/product/11499

פורסם

כי הוא חלש והצעתי לו כבר HD6770 שעולה 150 ש"ח פחות אולי ?

פורסם

לדעתי עדיף את ה7750 - צריכת חשמל נמוכה יותר ואינו דורש חיבור 6 פין -> ספק פחות מתאמץ -> יותר שקט

פורסם

אבל שניהם פאסיביים אז מה זה משנה ? ולא נראה לי שההפרש בין צריכת החשמל של שניהם (60W במקרה קיצון) יזיז למהירות המאוורר של הספק בכל מקרה.

ולשלם 40% יותר (מחיר של HD7770 כבר) על כרטיס עם אותם ביצועים נראה לי הזוי, מה גם ששניהם לא מומלצים למשחקים מודרניים כמו שציינתי כבר בדיון הזה.

פורסם

אני מסכים עם דניס. חבל על הכסף.

פורסם

אני הייתי הולך על 7750 בעיקר בגלל כוח יותר גבוה. בכל אופן אני די בטוח שכרטיס 7850 שקט לא יורגש בכלל.

כבעלים של 5750 שבמרחק יריקה מה6770 (שבעצם rebrand של 5770) היכולות לא משהו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים