עבור לתוכן

מחשב גיימינג חזק מאוד

Featured Replies

פורסם

ערב טוב

רציתי חוות דעת על מחשב שאני מעוניין לרכוש עד 8000 ועם חריגה מקסימאלית עד 8500 אלף שח

כאשר כל המרט יתאים לoc בעתיד כאשר המחשב כבר לא יריץ הכל על מקסימום..

כמובן שאני מעוניין שהכל יעלה לי על הכי גבוהה עם כל הפילטרים בכל המשחקים כולל gta v החדש ככל שייצא למחשב ..

אציין כי כבר יש לי מסך וציוד היקפי

המסך של סמסונג דגם 2770 של 27 אינץ 1920 על 1080 LCD

אביא כאן את המפרט שאני חושב לקנות (עדיפות באייבורי כי הבנתי שקודם כל הם עושים את כל העבודה של ההתקנה של החומרה בחינם וגם כי הם רשת מוכרת ואמינה וגם כי יש שם כמה דברים כמו לדוגמא המארז..שרק משם ראיתי שיש ובמקומות אחרים אין !! וגם כי הם אמרו לי שבחנויות אחרות אחריות רק שנה אם מתקלקל משהו במחשב ואצליהם 3 שנים)

אגב קונה מנתניה בעוד חודש בערך בעזרת ה׳.

מעבד:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10875

1690 שח

לוח אם:

של גיגבייט z87hd3

690 שח

כרטיס מסך: gtx 780 ואני לא סגור על איזה גירסה אבל כנראה oc של גיגבייט 3 מאווררים

3650 שח

ספק: G650 של ״סיסוניק״ gold 650W

535 שח

זכרון ראם: 4X16 גיגה של "g skill" במהירות 2133mhz

800 שח

דיסק קשיח: 2 טרה בייט של WD סידרה ירוקה

450 שח

מארז: :דגם CM 690 II Plus NVIDIA Edition

690 שח

צורב : לא משנה איזה עד 120 שח.

זהו !

יש למישהו משהו לייעל ?

להוסיף ?

אשמח לתגובות

נ.ב נראה לי שאני מוותר על כונן ssd זה פחות מעניין אותי גם בגלל שלא בא לי 20 כוננים אני לא אוהב שכל דבר מותן על משהו אחר וגם כי אין לי תקציב וזה מיותר לדעתי.

למיותר לציין שאני מצפה שכל המשחקים כולל באטלפילד 4 יעוף לי כמו מטוס קרב עם פילטרים על מקסימום..

ודרך אגב המסך שלי יכול להגיע עד 75hz.

תודה לעוזרים / מגיבים.

• תגובות 42
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המפרט נוראי, אבל בוא נשים את זה בצד ונסכם כמה דברים:

1. ה-GTX780 לא משתלם ובטח שלא הכרחי לרזולוציה הזו.

2. יכולות ה-OC של מעבדי ההאסוול גרועות למדי, לכן זה ממש לא שווה את התוספת הגדולה במחיר לטובת התוספת ביצועים שתקבל.

בכל מקרה אם אתה רוצה מערכת מותאמת ל-OC מומלץ ללכת על מעבד אייבי, בשביל לפחות לקבל את ההרגשה שקיבלת תמורה

נאותה כלשהיא לתוספת הכספית הגדולה.

3. בתקציב כזה אפשר להכניס SSD בלי להרגיש אותו בכלל, SSD זה משהו שמוסיף לביצועים מהותית בניגוד לזכרונות יקרים

להחריד שהתזמונים והמהירות שלהם לא משנים דבר.

4. חודש זה לא מעט זמן, מחירים והיצע יכולים להשתנות בזמן הזה, לכן מוומלץ לחכות שבוע ומומלץ אפילו פחות לפני קניית המערכת

ורק אז לחזור להתייעצות.

פורסם

אתה ממש מצחיק, זה אחד המפרטים המבוזבזים שראיתי לאחרונה ואתה טוען שאין לך תקציב ל SSD ?

אל תוותר על SSD , אתה יכול לקחת בכיף 250 GB ולהנות מביצועים שלא מהעולם הזה

זכרונות 4X16 זה 64 , הלוח מוגבל ל 32 . בכל מקרה 8GB בתדר 1600 זה די והותר. אם אתה רוצה להשתגע קח 16GB

דיסק קשיח מהסדרה הירוקה זה מוצר כושל, קח את הסדרה הכחולה

שמתי לב שלקחת מעבד BOX ללא קירור נפרד, איך אתה רוצה לעשות OC עם זה ?

פורסם

לדעתי הוא התכוון לזיכרון 4x4gb ובסה״כ 16gb.

לקנות היום מערכת בסכומים כאלה ללא SSD זו טעות, לדעתי.

הוא יתן לך שיפור בחוויה הכללית (כמו טעינת מערכת הפעלה, משחקים ואפליקציות) שאותו לא תשיג במעבר מ8gb ל16gb או 32gb זיכרון.

מהעובדה שהלוח הוא משוק הכניסה של Z87, ומכך שהקירור הוא בסיסי - אני מסיק שהכוונה לאוברקלוק מינורי, בעתיד, אולי.

אם הבנתי נכון-חבל בכלל על הטרחה, ועדיף לוותר על OC ולהתמקד ברכיבים אחרים (SSD כבר אמרנו?).

המערכת כמו שהיא כרגע תגיע להערכתי גג ל3.9ghz-4ghz, כנראה גם תהיה חמה ורועשת לאחר OC.

נערך על-ידי EthanDW

פורסם
  • מחבר

כן oc מינורי בלבד לא רוצה רעשים מיותרים..

והתכוונתי ל16 גיגה אבל במהירות 2133 mhz שיהיה מהיר ויעיף הכל גם עוד שנה בלי למצמצ..

ב800 שח

דרך אגב שאר המפרט לא היה הערות..

אני מבין שהכל בסדר נכון ?

ודרך אגב מה רע בסידרה הירוקה דיסק קשיח ?

היה לי לפני זה מחשב ב1000 שח עם 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך gts 250 אפילו באטלפילד 3 הריץ לי על 30 פריימרים על מדיום..

כך שלא נראה לי שתהיה בעייה עם הקשיח..

וחוץ מזה כפי שכבר ציינתי אני הגעתי כבר למקסימום של 8500 ואיך אוסיף ssd?

וגם כולה בשביל עוד 8 שניות מהירות שמערכת ההפעלה תיטען אני יקנה תכונן הזה ?

ואם מתקינים עליו משחקים כמו באולפילד 4 אז המשחק טס יותר מהר?

ומה ההבדל בין הסידרה הירוקה לכחולה ?

מלבד זה שראיתי באייבורי סידרה שחורה לביצועים וסידרה ירוקה לחיסכון בחשמל וסידרה אדומה ל50 אחוז חיסכון חשמל ו50 אחוז ביצועים אבל כחולה..?

איפה ראית ומה היא עוזרת..

ובטח עולה פי 2 ..

בכל מקרה אשמח אם תראו לי בבקשה מפרט לייעול עם לינקים מסודר..

דרך אגב איך המארז..

מפלצתי לא ?

פורסם
  • מחבר

ועוד דבר gtx 780 הוא לא ״בזבוז״

בהתחשב בכך שאני לא מעוניין כל יומיים להחליף מחשב ושזה מחשב שאני רוצה אותו לפחות ל7 שנים הבאות

אז זה לא בזבוז והכל עם פילטרים הכי גבוהים אז איך בזבוז בדיוק??

פורסם

נו באמת... 7 שנים (לפחות)..

זה בדיוק העניין, מה אתה חושב שהוא יריץ משחקים ברמת ביצועים מדהימה שהאחרים יגססו למוות? ממש לא.

זה כל היופי, במקום לקחת סכום אסטרונומי לכרטיס אחד, אתה יכול לחלק את הסכום לפחות לשניי כרטיסים, ואז אולי תקבל

תקבל את מה שאתה מבקש. כרטיס בסכום של 1800 שקלים עוד 3~4 שנים יעשה קציצות, ילעס וירק את הכרטיס הזה.

וגם תרוויח את תמיכה עדכנית של אותו הדור..

חוץ מזה שיש משהו שנקרא אוברקיל - אז קנית כרטיס במחיר מופקע, ברזולוציה הזו בהרבה מקרים יהיה לך עודף

פריימים מיותר, מה שמוביל גם כן לביזבוז כסף מיותר.

כנ"ל לגבי הזכרונות, מי קבע שאם תיקח זכרונות "מהירים הכל יעוף עוד שנה"? לא תרגיש שום שינוי, לא עכשיו ולא לעולם.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

לא רוצה sli !

יש משחקים שלא תומכים זאת לדוגה ניד פור ספיד מוסט וואנטד 2 ..

חוצ מזה שבשביל זה צריך לוח שתומך ועוד קירורים אימתניים וזה עושה רעש וזה גם לא 200 אחוז ביצועים אלא 150 אחוז במקרה הטוב וחוץ מזה שתבדוק טוב זה ממש לא אוברקיל יש באנצ׳ים שמראים שבקרייסיס 3 לדוגמא עם כל הפילטרים והכל על מקסימום ה780 כולה על 40 פריימרים לשנייה ..

ומה יהיה ככל שייצא gta v למחשב?

ירוץ לי על 30 ?

צריך 780 מפלצתי

פורסם

הוא לא דיבר על SLI. הכוונה היא לקנות היום כרטיס ב 1800 ועוד 3-4 שנים כרטיס חדש ב 1800 . במקום לקנות היום ב 3600 שלא יתן כלום היום ולא יהיה שווה הרבה עוד 3-4 שנים

דרך אגב שאר המפרט לא היה הערות..

אני מבין שהכל בסדר נכון ?

אתה רציני? אין פה רכיב אחד שמתאים או משתלם

גם הספק מוגזם ואתה יכול לקחת בכיף 520 גם מודולרי כמו זה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=9816&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

גם המארז סתם יקר, זה בערך מה שהוא שווה http://www.1pc.co.il/product-3184-%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_CoolerMaster_CM690_II.aspx

גם מעבד אתה יכול לקחת I5 בראש שקט ולחסוך עוד 700 שקל

שאלת על הסדרה הירוקה, ובכן החסכון בחשמל בא על חשבון ביצועים. גם ככה HDD זה הצוואר בקבוק של המחשב , אתה רוצה להצר אותו עוד יותר? הסדרה הכחולה לא יקרה פי 2 (מאיפה אתה מביא את השטויות האלה? מה קשה לבדוק מחיר?) הסדרה הכחולה אפילו זולה יותר!

בשניה וחצי אני מוריד לפחות 2000 שקל מהמפרט שהרכבת , אתה עדיין אומר שאין תקציב ל SSD ?

נערך על-ידי avilavi

פורסם
  • מחבר

לא רוצה i5 רוצה i7

וחוץ מזה כפי שכבר הסברתי כרטיס ב1800 שח לא מריך קרייסיס 3 על לואו..

עם פילטרים ואני רוצה שהכל יעוף לא לנסות לחסוך לי..

לנסות מקסימום ביצועים בבקשה.

ושוב אשמח למפרט מחשה עצבני וטוב כפי שאתם מגיבים אבל עם לינקים מסודר ובכל מקרה את המארז הזה אני רוצה כי הוא טוב וחתיך.

פורסם
לא רוצה i5 רוצה i7

וחוץ מזה כפי שכבר הסברתי כרטיס ב1800 שח לא מריך קרייסיס 3 על לואו..

עם פילטרים ואני רוצה שהכל יעוף לא לנסות לחסוך לי..

לנסות מקסימום ביצועים בבקשה.

ושוב אשמח למפרט מחשה עצבני וטוב כפי שאתם מגיבים אבל עם לינקים מסודר ובכל מקרה את המארז הזה אני רוצה כי הוא טוב וחתיך.

כדאי שתשמור על השפה שלך , אנשים פה לא חייבים לך כלום ,

הם רק מנסים שתנצל את הכסף שלך כמה שיותר טוב.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב ה780 דורש ספק מינימום 600w...

ומה ההבדל בין הדגמים זהב או מה שכתבת ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

מצטער לא התכוונתי לזלזל במישהו

תודה לכל העוזרים..

אבל אני רוצה שוב לא שיקול של לחסוך אלא שיקול של מחשב חזק מאוד לגיימינג ברמה הגבוהה ביותר ואשמח אם מישהו יפרט מפרט באמת חזק שמתאים עם לינקים ומחיר

תודה וסליחה אין לי כוונה לריב עם אף אחד אני פשוט רוצה מחשב חזזזק מאוד

- - - תגובה אוחדה: - - -

ודרך אגב ראיתי פה מלא חתימות של אנשים שיש להם מפרט דומה לשלי i7 עם 780 ועם 16 גיגה זיכרון וכונן ssd.

פורסם

מה זה משנה מה יש לאנשים, זה שלאנשים יש את מפרטים כאלו זה לא אומר שהם מומלצים.

יש אנשים שבאים לכאן על מנת לקבל יעוץ מכיוון שאין ברשותם את כל הידע הנחוץ והם רוצים לקבל תמורה טובה וביצועים טובים, ויש

אנשים שבאים בלי הידע הזה ומתווכחים כאילו הם יודעים על מה הם מדברים.

אם בא לך להתעקש בלי להקשיב למה שמדברים איתך פשוט לך על מה שאתה רוצה. המפרט מתאים פיזית.

אף אחד לא יצדיק CORE I7 כי הוא לא מיועד לגיימינג ולא מביא תוספת ביצועים, אתה יודע בכלל מה היתרונות שלו או שאתה רוצה

אותו בגלל שהוא הכי יקר? אתה מודע לעובדה שמדובר על מעבד מרובע ליבות כן?

אף אחד גם לא ימליץ על זכורונת יקרים כי הם לא מביאים תוספת ביצועים ועולים מאות שקלים יותר כמו במקרה הזה.

8GB ראם זה גם ככה מעל ומעבר לגיימינג ותמיד אפשר לשדרג. ככה שאין טיפת סיבה ללכת על 16GB.

קראת את דבריי הקודמים כניראה במהירות ופזיזות ובכלל לא הבנת למה התכוונתי, וזה הוסבר לך אחר-כך.

הייתה ברשותך מערכת גיימינג חזקה בשנים האחרונות? כי זה עושה הרושם שאתה לא ממש יודע על מה אתה מדבר, ניסית

פעם לשחק בלי או עם פילטרים על LOW ופילטרים על MAX?, אני מניח שלא מאחר ובמידה וכן היית מבין שברזולוציה הזו

הסבירות שתבדיל בין השניים הוא לא קיים לדעתי.

ואתה יודע מה אתה קונה בכלל? ה-780 עולה בביצועיו על ה-770 לפי מה שידוע לי בכ-15%, אתה יודע מה ההבדל במחיר באחוזים?

גם כרטיסים באיזור האלף שקלים יריצו קרייסיס בהגדרות גבוהות למדי בלי פילטרים, חוץ מזה שזה כולה משחק אחד והוא מהכבדים ביותר

שיש, סביר שגם GTA לא יהיה שונה למרות שזה בכלל לא בטוח שישוחרר ל-PC ואין טעם להתייחס אליו.

שווה לך לשלם אלפי שקלים בשביל לקבל בצורה זמנית עוד איזה פילטר או שניים למעלה? כי אין גם הגיון במה שאתה אומר, למה?

כי אם היית אומר - "שמעו, אני חולה גראפיקה מטורף שכל שנה ישדרג כרטיס לא משנה כמה הוא עולה

בשביל לא להתפשר בחצי הגדרה לעולם", הייתי אומר ניחא זה משוגע שרוצה לזרוק כסף לפח שיהיה...

אבל בלאו הכי אתה תתחיל להתפשר בשלב מסויים, לכן עדיף להתפשר עכשיו מעט יותר לדוגמה בפילטרים שמאוד מכבידים

על הכרטיס ובהרבה מקרים לחינם, ולקנות כרטיס בחצי המחיר, ועוד שנתיים שלוש לשדרג במידת הצורך ולקבל רמת ביצועים

גבוהה יותר ועדכנית.

פורסם
מה זה משנה מה יש לאנשים, זה שלאנשים יש את מפרטים כאלו זה לא אומר שהם מומלצים.

יש אנשים שבאים לכאן על מנת לקבל יעוץ מכיוון שאין ברשותם את כל הידע הנחוץ והם רוצים לקבל תמורה טובה וביצועים טובים, ויש

אנשים שבאים בלי הידע הזה ומתווכחים כאילו הם יודעים על מה הם מדברים.

אם בא לך להתעקש בלי להקשיב למה שמדברים איתך פשוט לך על מה שאתה רוצה. המפרט מתאים פיזית.

אף אחד לא יצדיק CORE I7 כי הוא לא מיועד לגיימינג ולא מביא תוספת ביצועים, אתה יודע בכלל מה היתרונות שלו או שאתה רוצה

אותו בגלל שהוא הכי יקר? אתה מודע לעובדה שמדובר על מעבד מרובע ליבות כן?

אף אחד גם לא ימליץ על זכורונת יקרים כי הם לא מביאים תוספת ביצועים ועולים מאות שקלים יותר כמו במקרה הזה.

8GB ראם זה גם ככה מעל ומעבר לגיימינג ותמיד אפשר לשדרג. ככה שאין טיפת סיבה ללכת על 16GB.

קראת את דבריי הקודמים כניראה במהירות ופזיזות ובכלל לא הבנת למה התכוונתי, וזה הוסבר לך אחר-כך.

הייתה ברשותך מערכת גיימינג חזקה בשנים האחרונות? כי זה עושה הרושם שאתה לא ממש יודע על מה אתה מדבר, ניסית

פעם לשחק בלי או עם פילטרים על LOW ופילטרים על MAX?, אני מניח שלא מאחר ובמידה וכן היית מבין שברזולוציה הזו

הסבירות שתבדיל בין השניים הוא לא קיים לדעתי.

ואתה יודע מה אתה קונה בכלל? ה-780 עולה בביצועיו על ה-770 לפי מה שידוע לי בכ-15%, אתה יודע מה ההבדל במחיר באחוזים?

גם כרטיסים באיזור האלף שקלים יריצו קרייסיס בהגדרות גבוהות למדי בלי פילטרים, חוץ מזה שזה כולה משחק אחד והוא מהכבדים ביותר

שיש, סביר שגם GTA לא יהיה שונה למרות שזה בכלל לא בטוח שישוחרר ל-PC ואין טעם להתייחס אליו.

שווה לך לשלם אלפי שקלים בשביל לקבל בצורה זמנית עוד איזה פילטר או שניים למעלה? כי אין גם הגיון במה שאתה אומר, למה?

כי אם היית אומר - "שמעו, אני חולה גראפיקה מטורף שכל שנה ישדרג כרטיס לא משנה כמה הוא עולה

בשביל לא להתפשר בחצי הגדרה לעולם", הייתי אומר ניחא זה משוגע שרוצה לזרוק כסף לפח שיהיה...

אבל בלאו הכי אתה תתחיל להתפשר בשלב מסויים, לכן עדיף להתפשר עכשיו מעט יותר לדוגמה בפילטרים שמאוד מכבידים

על הכרטיס ובהרבה מקרים לחינם, ולקנות כרטיס בחצי המחיר, ועוד שנתיים שלוש לשדרג במידת הצורך ולקבל רמת ביצועים

גבוהה יותר ועדכנית.

אם רק כולם היו מבינים את זה ... הבעיה שהם לא , הם מסתכלים על ההפרש הביצועים הגדול בין הi7 לi5 בתוכנות כמו CINEBENCH , תוכנות שבהם הHT באמת עושה משהו וחושבים שזה בכקסם ישפר ביצועים במשחקים(והרי כולנו יודעים שגם משחקים שכביכול מנצלים HT כמו Crysis 3 ,בפועל הביצועים זהים כהi7 ו5 רצים באותו תדר)

הם גם מסתכלים על כרטיסי המסך השונים וחושבים שבגלל שזה פי שניים יקר יותר אז זה פי שניים חזק יותר (760 לעומת 780 לדוג' ..) אחרי זה הם באים לפה וכשמנסים להסביר להם הם ממשיכים בשלהם ומתעלמים טוטאלית מכל אחד שמציע פתרון הגיוני .. מתי אנשים יבינו שעדיף לקנות שני מחשיבים ב4K מאשר אחד ב8K ..

פורסם

shlomiokev אני מציע לך לקרוא את התארד לאט וביסודיות מההתחלה עד הסוף ולהבין מאיפה נובעות ההמלצות שנתנו לך

יש פה את כל התשובות לשאלות שלך , בסוף מן הסתם אתה תהיה זה שיבחר את המפרט ללכת איתו לחנות. בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים