עבור לתוכן

קבוצתית של רמקולים SOLO6/7C

איזה רמקול תרצו? 20 הצבעות

1. 1. איזה רמקול תרצו?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

פותח הדיון, אנא רכז את כל המידע החשוב בהודעה הראשית.

• תגובות 496
  • צפיות 138.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משתתף! בין אם זה 6 או 7 או 5 או 4. לא אכפת לי. רוצה סולו!

פורסם

הם יכולים לתפקד כמו כל רמקול מדפי ולהתחבר ורסיבר ?

או שהם יותר לשימוש של מחשב עם הגברה וכד'?

פורסם

הרמקולים האלה מצריכים חיבור למגבר חיצוני?

במידה ואני מחבר אותם לhtpc שאני לקראת קנייה שלו... אני צריך להתחשב בספק מסויים או כרטיס קול???

תודה

פורסם

שאלה, אולי קצת בדיליי ... אבל...

כדי לחבר את הרמקולים למחשב, אני צריך לקנות מתאם כלשהו, כ. קול מתאים? או שאני יכול פשוט לחבר לכ. קול המובנה בלוח האם עם חיבור 3.5mm?

פורסם

האם המכירה עדיין פתוחה?

אם כן, מעוניין ב4C. מה המחיר העדכני שTMS מציעים?

פורסם

במידה וניתן עדיין להצטרף אני אשמח אם תוספיו את שמי לרשימה של ה7C. תודה.

פורסם

מקווה שניתן להצטרף עדיין - מעוניין ב- 7c !!!

פורסם

מעוניין להצתרף לקנייה של C7

פורסם
אופן ביצוע הרכישה:

מתבצעת דרך האתר של tms או דרך הטלפון או בסניפים (נתניה וירושלים). בכל דרך שתבחרו לקנות, יש לציין שאתם קונים מהקבוצתית של hwzone ואת שם היוזר שלכם באתר, בקניה באתר לציין בהערות.

ניתן גם לשלם במזומן לשליח שיגיע אליכם (משלוח חינם) או עד 3 תשלומים שווים.

יש להזמין עד ליום שישי הזה וביום ראשון/שני תקבלו טלפון לאישור קניה וחיוב. שימו לב המחיר באתר לא רלוונטי, אתם תשלמו מה שסוכם פה וציינו זאת ליתר ביטחון בשיחת חיוב.

שתקבלו את המוצר, שימו לב שאתם פותחים בזהירות ולא מועכים את האלמנטים..לא יודעים איך, תתקשרו לחנות.

יאלה חברים תתחדשו ובהמשך שתפו ביקורותה באתר...קיבלנו מחיר באמת פצצה יחסית לשוק!!

לכל המסתבכים

פורסם

לכל מי ששאל, הרמקולים הללו באים עם מגבר פנימי (ושלט), כל מה שצריך זה לחבר אותם לכרטיס הקול (חיבור 3.5ממ סטנדרטי).

יש מקום לכל מי שרוצה להצטרף.

הוראות כיצד לבצע את הרכישה -

אופן ביצוע הרכישה:

מתבצעת דרך האתר של tms או דרך הטלפון או בסניפים (נתניה וירושלים). בכל דרך שתבחרו לקנות, יש לציין שאתם קונים מהקבוצתית של hwzone ואת שם היוזר שלכם באתר, בקניה באתר לציין בהערות.

ניתן גם לשלם במזומן לשליח שיגיע אליכם (משלוח חינם) או עד 3 תשלומים שווים.

יש להזמין עד ליום שישי הזה וביום ראשון/שני תקבלו טלפון לאישור קניה וחיוב. שימו לב המחיר באתר לא רלוונטי, אתם תשלמו מה שסוכם פה וציינו זאת ליתר ביטחון בשיחת חיוב.

שתקבלו את המוצר, שימו לב שאתם פותחים בזהירות ולא מועכים את האלמנטים..לא יודעים איך, תתקשרו לחנות.

יאלה חברים תתחדשו ובהמשך שתפו ביקורותה באתר...קיבלנו מחיר באמת פצצה יחסית לשוק!!

פורסם

לכל השואלים לגבי הגברה או ציוד נלווה

לרמקולים יש מגבר פנימי. כלומר אין צורך לחבר לרסיבר או מגבר חיצוני

פשוט מחברים עם כבל PL3.5 לכרטיס קול (כן, אפשר להשתמש במובנה) הכבל כלול בחבילה

הרכישה מתבצעת עצמאית מול החנות TMS עם משלוח חינם

עריכה:לא שמתי לב שענו לפני

פורסם

(אני מעוניין ברמקולי ה4C)

המחיר כבר קבוע או שככל שיקנו יותר (או פחות) יזוז המחיר בהתאם? ואם כן אז איך זה משפיע על החיוב?

פורסם

המחיר שקיבלנו הינו סופי. הקניה כבר יצאה לדרך במחיר זה.

פורסם

עריכה:

התקשרתי הרגע לוולקום והמוכר היה מופתע, הוא לא שמע על המבצע אז כדאי לעדכן את העובדים

גם המלאי בוולקום בעייתי עם יחידה אחת בלבד מכל דגם

כמו שצוין, הקנייה היא דרך TMS (לפי הבנתי), לכן וואלקום לא מודעים לקנייה.

כאשר מזמינים מ-TMS הם שולחים את הרמקולים לוואלקום (מי שביקש לבצע את זה) והוא אוסף את הרמקולים כאשר הם מגיעים.

אני כותב את זה מניסיון אישי שלי עם איסוף מוואלקום (לאחר קנייה מ-TMS) וממה שנאמר בת'רד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים