עבור לתוכן

קבוצתית של רמקולים SOLO6/7C

איזה רמקול תרצו? 20 הצבעות

1. 1. איזה רמקול תרצו?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

התכוונתי שאולי תשנה קבוע את האיזון ביניהם... תנמיך קצת את היותר חזק לתמיד

• תגובות 496
  • צפיות 138.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע מה אצלו, אבל אצלי לפחות זה לא יעזור - ההבדל הוא לא רק בעוצמה אלא גם בצליל, הוא נשמע עמום יותר. אם אגביר אותו יהיו לי צלילים עמומים מוגברים, אז כבר עדיף לי המצב הקיים.

פורסם

מה הכוונה עמום ? הרמקול החלש יש לו יותר באס ופחות צלילים גבוהים ? הבנתי קודם שיש לו פחות באס שזה ההפך מעמום

פורסם

כמו שאמרתי בהתחלה, אני לא יודע איך להגדיר את זה נכון. עמום זה ההרגשה שלי - ששומעים פחות ברור. נגיד כאילו מישהו מדבר מתוך שמיכה.

פורסם

ההא אוקיי אז זה דווקא טוויטר חלש ....

ניסית לפתוח את הרשת ולבדוק שאין משהו על הטווייטר ? D: D: D:

שלי באו עם פלסטיק מגן על הטוויטר

פורסם

אז זהו, שלא דווקא. הלוואי שזה היה כזה פשוט. בפועל, כשאני בודק צלילים גבוהים (למשל בדיקת הרמקולים של וינדוס), אני לא שומע הבדל. את ההבדל אני שומע בצלילים בינוניים-נמוכים (בדיקת הרמקולים של הדרייבר Realtek) ובשמיעת שירים באופן כללי.

צירפתי הקלטות של שתי סוגי בדיקות הרמקולים. בכל אחת מהן השמאלי הוא הראשון.

(למי שזה מפריע לו: סליחה על השימוש בקובץ zip, על הסיומת wma ועל האיכות הגרועה. הכל אילוצים טכניים).

פורסם

(למי שזה מפריע לו: סליחה על השימוש בקובץ zip, על הסיומת wma ועל האיכות הגרועה. הכל אילוצים טכניים).

pmd660.jpg

פורסם
אז זהו, שלא דווקא. הלוואי שזה היה כזה פשוט. בפועל, כשאני בודק צלילים גבוהים (למשל בדיקת הרמקולים של וינדוס), אני לא שומע הבדל. את ההבדל אני שומע בצלילים בינוניים-נמוכים (בדיקת הרמקולים של הדרייבר Realtek) ובשמיעת שירים באופן כללי.

צירפתי הקלטות של שתי סוגי בדיקות הרמקולים. בכל אחת מהן השמאלי הוא הראשון.

תגיד אתה צוחק ? חחחחחחחחחח זה כאילו אחד על ווליום 5 והשני 60, אני מניח שהמיקרופון היה צמוד לאחד הרמקולים ... ההבדל לא נורמאלי אני בטוח שזה לא דומה לזה במציאות. :D:D:D

אם זה באמת דומה לזה אז תלך להחליף אותם, משהו דפוק. אני יודע שכבר אמרת פשוט מתעלצל לעבור שוב על הדיון, ניסית לחתוך את כל הקצוות של הכבל בין הרמקולים ולחשוף מחדש? ואולי אתה חושף ממש בגסות ומוריד חצי מה"סיבים" של החוט על הדרך ? תחתוך בעדינות עם סכין יפנית.

ותנסה גם להפוך בין הLEFT RIGHT בחיבור למגבר - בין האדום ללבן

פורסם

המיקרופון באמצע. להחליף בין האדום ללבן - כבר אמרתי שניסיתי. ההבדל נשמע לי (במציאות וגם בהקלטה) כמו צליל שונה, לא כמו הבדל עוצמה.

אתה שומע הבדל בעוצמה גם בבדיקה של windows? או רק בזו של realtek?

פורסם

ניתן עדיין להצטרף לקניה הקבוצתית ?

פורסם

אני בספק אבל תנסה לדבר עם קיריל מTMS

פורסם

לאיזה מחיר הגעתם עבור 6C ועבור 7C ?

פורסם

כתוב בהודעה הראשונה...

פורסם

490 ו-680 בהתאמה, אם אני לא טועה.

פורסם

שלחתי מייל ל- Microlab עם השאלה כיצד ניתן לכבות את ה- Solo 7C מבלי לאבד את ההגדרות (ציפיתי לקבל תשובה האם זה בסדר להשתמש ב- Mute), ציינתי בפניהם שעכשיו קניתי את הרמקולים...

הם הודיעו לי שבקרוב יהיה זמין הדגם החדש של ה- Solo 7C שבו תהיה אפשרות כיבוי ושמירת הגדרות (וכיוון הבאס וטרבל גם על הרמקול) והמליצו לי לקנות אותו.

796391d1345422890-first-dye-job-epic-fail-facedesk-facedesk-facepalm-fail-demotivational-posters-1310644617.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים