עבור לתוכן

קבוצתית של רמקולים SOLO6/7C

איזה רמקול תרצו? 20 הצבעות

1. 1. איזה רמקול תרצו?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג אם זה כבר עלה - אך, התחרות מתחילה (או שכבר התחילה), 7C ב650, תנחשו לבד איפה

• תגובות 496
  • צפיות 139.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ברמקול ישנם 2 חיבורים נוספים לרמקול ימין לשמאל המשמשים לחיבור למערכת נוספת (פלאפון וכו'), אז אני מאמין שכן..

מה שאתה צריך זה כאבל שמצד אחד שלו יוצאות 2 בננות ומהצד השני שלו יוצאת בננה אחת

הצד עם 2 הבננות מתחבר ל2 הרמקולים (ימין ושמאל), ואילו הצד השני מתחבר למערכת אליה אתה רוצה לחבר את הרמקולים..

תודה על התשובה

פורסם
אין לי מושג אם זה כבר עלה - אך, התחרות מתחילה (או שכבר התחילה), 7C ב650, תנחשו לבד איפה

זאת לא תחרות, זאת תחמנות...

פורסם

SOLO7C נמצא במחיר 650 ש"ח ב-ksp לאחר הנחה לחברי פייסבוק.

פורסם

לא משנה D:

פורסם
SOLO7C נמצא במחיר 650 ש"ח ב-ksp לאחר הנחה לחברי פייסבוק.

כבר כתבו את זה מעל ל5 פעמים וזה לא משנה לנו. מי שמכבד את עצמו יקנה מTMS שעשו לנו אחלה מחיר והשיבו בחיוב למכירה קבוצתית.

פורסם

מסכים מאוד

מה גם שאני הבנתי שהשלט בעייתי, ובלי השלט אי אפשר להפעיל את הרמקולים (אי אפשר לבחור PC/AUX, אין אפילו ברירת מחדל ביניהם, חייב לשנות בכל הדלקה), אז למרות שזה רק רמקולים עדיין כדאי לחשוב על האחריות.

ואגב אני מניח שאני לא הולך לשנות למישהו כאן את הקנייה כבר אבל אני רוצה שוב להגיד שאל תתלהבו מהסולו 7 כי הם גדולים, אם יושבים במרחק של פחות ממינימום מטר וחצי או שאי אפשר לסדר אותם ככה שהטוויטר יהיה בגובה האוזן, לא מומלץ

ואגב צריך להדליק ולכבות מהרמקול עצמו (בכל הדגמים אני חושב) אז מי שתיכנן לחדר שינה לטלוויזיה למשל כדאי לחשוב פעמיים...

נערך על-ידי 11GnR

פורסם

כבר כתבו כאן שאפשר לשלוט עליהם משלט אוניברסלי (כמו של הוט\יס).

פורסם

ואין שום צורך לכבות אותם על ידי ניתוק מהחשמל, מצב MUTE שלהם זה מצב חסכון בחשמל, בדיוק בדומה לכל מכשיר אחר בבית כמו ממיר

פורסם
כבר כתבו כאן שאפשר לשלוט עליהם משלט אוניברסלי (כמו של הוט\יס).

אפשר לשלוט גם על הtreble והbass ?

***אם צריך לממש אחריות לרמקולים, האם מגיע שליח ולוקח אותם?

או שצריך להגיע פיסית לחנות ?

תודה.

פורסם

מגיע שליח לפי הניסיון שלי איתם

פורסם

שירות לא קונים בכסף:ladysman:

פורסם
ואין שום צורך לכבות אותם על ידי ניתוק מהחשמל, מצב MUTE שלהם זה מצב חסכון בחשמל, בדיוק בדומה לכל מכשיר אחר בבית כמו ממיר

מאיפה הבאת את זה?

זה לא נכון, אתה יכול לדוגמא להצמיד את האוזן לטוויטר כשאין מוזיקה ולשמוע את הזמזום החלש שיש ממנו (BUZZ), וללחוץ MUTE ולראות שעדיין יש.

ואגב איזה מכשיר בבית שלך בדיוק נכבה ע"י MUTE ? הרדיו ? גם הוא לא

פורסם

זו בעיית GROUND LOOP שלא קשורה לעניין.

פורסם

LOL אתה רוצה להגיד שהרעש בא מההארכה והוא לא מוגבר ע"י המגבר ?

ואגב מה הקשר GROUND LOOP אתה יודע מה זה בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים