פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים לא רציניים...נראה לי שיש פה משפטים שהעתיקו אחד לאחד מהמשחקים הקודמים בסדרה.
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים Ghosts יהיה המשחק הראשון בסדרת COD שאני לא אקנה.פשוט נמאס לי לשלם 300 שקל על משחק ממוחזר כל שנה. BO2 באמת הלהיב אותי בהתחלה כי הוא הציג הרבה דברים חדשים. אבל GHOSTS פשוט בושה!! מפה אני חושב שהסדרה רק תשקע. S6]Etyopi- ירבו אנשים כמוך! ---- אנשים אומרים שTitanFall הולך להפתיע כאילו זה איזה קוד שצריך לקוות לתמיכה..
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים אני לא החלטתי, אחרי שהוא יצא נתן לזה 2-3 שבועות, ונראה מה אנשים בפורום אומרים עליו. ולדעתי הAUTOLEANS יהיה מצויין, ככה זה היה במולטי של קרייסיס 2 ומאוד אהבתי את הfeature
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים עם מכירות PC שמגרדות את המיליון עותקים לעומת 11 ו-12 מיליון לקונסולות, זה לא יקרה בזמן הקרוב.המקסימום שאינפיניטי "תתרום" לקהילת המחשב זה שרתים יעודיים, וגם זה מוטל בספק.מקווה ש TitanFall, שנראה מבטיח, לא יהיה היאיר לפיד של משחקי היריות...
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים אני מנסה להרים קניה קבוצתית למשחק בכל הגרסאות (מחשב וקונסולות)אנא הצביעו בסקר
פורסם 2013 באוקטובר 812 שנים דרישות מערכת פורסמו -http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-08-mega-textures-push-call-of-duty-ghosts-on-pc-to-50gbThose minimum specs in full:OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-BitCPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or betterRAM: 6 GB RAMHDD: 50 GB HD spaceVideo: Nvidia GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or betterSound: DirectX Compatible Sound CardDirectX: 11Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activationAnd the recommended specs:Video: Nvidia GeForce GTX 780
פורסם 2013 באוקטובר 912 שנים מישהו שאל את ACTIVISION (טוויטר) אם הדרישות האלה נכונות והתגובה הייתה:Unfortunately they are not. Please stay tuned for the official requirements coming soon, thank you.או ש ACTIVISION לא רוצים שנדע שאלה באמת הדרישות או ש NVIDIA איבדו קשר מהמציאות...מצד שני גם UBISOFT אמרו שהדרישות מערכת שהוצגו לראשונה לא נכונות ובסוף יצא שהדרישות מערכת המעודכנות היו אפילו גבוהות יותר.אנשים נדברים ל50G כאילו זה הבעיה, אני רוצה להבין אין משחק כמו COD דורש 6G זיכרון ו GTX780...
פורסם 2013 באוקטובר 912 שנים מישהו שאל את ACTIVISION (טוויטר) אם הדרישות האלה נכונות והתגובה הייתה:Unfortunately they are not. Please stay tuned for the official requirements coming soon, thank you.או ש ACTIVISION לא רוצים שנדע שאלה באמת הדרישות או ש NVIDIA איבדו קשר מהמציאות...מצד שני גם UBISOFT אמרו שהדרישות מערכת שהוצגו לראשונה לא נכונות ובסוף יצא שהדרישות מערכת המעודכנות היו אפילו גבוהות יותר.אנשים נדברים ל50G כאילו זה הבעיה, אני רוצה להבין אין משחק כמו COD דורש 6G זיכרון ו GTX780...יש AI חדש לדגים אל תזלזל
פורסם 2013 באוקטובר 912 שנים אני רוצה להבין איך משחק כמו COD דורש 6G זיכרון ו GTX780...לא סגור על ה-RAM, אבל הגיוני שה-GTX780 יהיה "מומלץ" להגדרות הגבוהות של PhysX. כבר ראינו בעבר המלצות לכיוון כרטיסי דגל ואף 2 כרטיסים (אחד יעודי לפיזיקס). במקרה הזה הם ממליצים על כרטיס בודד, דרגה אחת מתחת לכרטיס הדגל (חד הליבה). נערך 2013 באוקטובר 912 שנים על-ידי SyndromE
פורסם 2013 באוקטובר 1012 שנים חחחחחחח 780 GTX..ה-2 משחקים היחידים שדרשו מחשב טוב בקוד זה BO1\2 וגם שם זה מעבד ולא כרטיס (וגם הגראפיקה הייתה חרא).
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים http://www.gamespot.com/articles/call-of-duty-ghosts-teases-video-of-an-esports-mode/1100-6415931/מקווה שזה אמיתי ^^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.