פורסם 2013 ביולי 2912 שנים שלום, אני חדש פה וגם חדש לגמרי בשפות תכנות, והקיץ הזה לקחתי קורס בc++ במכללה שבה אני לומד. קיבלנו שיעורי בית כשאחת השאלות היא:"הגדר מערך עם 4 מספרים וקלוט לתוכו ערכים בטווח 10-0.הדפס למסך את הפלט הבא, בהתאם להוראות הבאות:יש להדפיס למסך פלט כך שעבור כל ערך במערך תהייה עמודה שבתחתיתה הערך ומעליה כוכביות כערך.לדוגמא עבור המערך {5 6 2 4} יודפס הפלט הבא: (בתמונה המצורפת)."אשמח אם מישהו יוכל לתת לי איזשהו כיוון כי בינתיים אני אבוד.תודה מראש
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים מחבר אני ממש בהתחלה אין לי מושג איך להתחיל האמת.. זה מה שעשיתי בינתיים:#include<iostream>using namespace std;const int SIZE = 4;void main(){ int arr[SIZE], i, max=0; cout<<"Please enter 4 numbers between 0-10: "; for(i=0; i<SIZE; i++) { cin>>arr[i]; }
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים אוקי, עכשיו תחשוב כמה שורות של כוכביות אתה צריך להדפיס, ואיך מחליטים מה צריך להדפיס בכל שורה.
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים מחבר אני יודע שצריך 4 שורות.. מקבלים 4 מספרים וכל מספר נכנס לarr[0] וכן הלאה ובכל שורה מספר הכוכביות שמדפיסים הוא לפי המספר שנקלט. אבל איך כותבים את זה?
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים צריך 4 עמודות. הבעיה היא שהדפסה מתבצעת בשורות, ולא בעמודות. כמה שורות צריך?
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים מחבר אוקיי עשיתי את זה: max = 0; for(i=0; i<SIZE; i++) { if(arr[i]>max) { max=arr[i]; } }עכשיו לפי מה שהבנתי צריך לעשות לולאות בתוך לולאות כשכל לולאה מייצגת את השורות והעמודות או משהו כזה אבל לא הנבתי את זה בכלל. לא הבנתי איזה לולאה מייצגת כל דבר ואיך זה עובד בכלל.
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים סבבה, אנחנו מתקדמים.כאמור, מדפיסים שורה אחר שורה. תסתכל לדוגמה על השורה הראשונה שאתה מדפיס (השורה העליונה ביותר). איך תחליט מה להדפיס?
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים מחבר את הכוכבית הראשונה של המספר הכי גבוה. אבל איך אני עושה את הרווחים האלה?
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים לפני שאתה חושב על איך להדפיס שזה יראה כמו שצריך קודם צריך להדפיס נכוןאחרי זה תוכל לשנות את הפלט שיראה כמו שצריך
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים אל תבלבל. למצוא את הגבוה ביותר בהחלט יספיק.עריכה: צודק, מחקתי. נערך 2013 ביולי 3012 שנים על-ידי eido300
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.